سلامت نیوز : معاون بهداشتی وزیر بهداشت از حضور 5 هزار بازرس بهداشت محیط برای نظارت بر اماکن و رستورانها خبر داد و گفت: سامانه ۱۴۹۰ راهاندازی شده و مردم از هر نقطه از کشور میتوانند شکایات خود را از اغذیه فروشیها اعلام کنند.
علیاکبر سیاری در گفتوگو با فارس در مورد بازرسی مأموران در ایام نوروز از رستورانها و جادههای بینشهری گفت: سامانهای با عنوان بهداشت و محیط ایجاد کردهایم که مردم میتوانند از طریق این سامانه گزارشهای خود را اطلاعرسانی کنند.
وی ادامه داد: همچنین 5 هزار بازرس بهداشت محیط برای نظارت بر اماکن و رستورانها قرار دادهایم.
سیاری گفت: از طریق این سامانه در لحظهای که شکایت مردمی وجود دارد،اطلاعات، وارد سیستم خواهد شد و به صورت آنلاین به آن رسیدگی میشود.
معاون بهداشتی وزیر بهداشت ادامه داد: طبق گزارشی که در روزهای اخیر از وضعیت این سامانه دریافت کردهایم، دسترسی به این سامانه امکانپذیر است و علاوه بر بازرسان، مردم نیز میتوانند با آن تماس بگیرند.
وی در پاسخ به اینکه مردم چگونه از سلامت رستورانهای بینشهری مطلع شوند، گفت: متأسفانه از این بابت که مردم متوجه شوند رستورانهای جادهای درجه بندی سلامت دارند اقدامی صورت نگرفته است اما اگر کسی شکایتی داشته باشد این سامانه ایجاد شده تا به آن رسیدگی کنند.
سیاری تصریح کرد: شماره این سامانه 1490 است و تمام مردم میتوانند از سراسر کشور به این سامانه دسترسی پیدا کنند، این سامانه فقط مربوط به کمبودهای دارویی نیست بلکه به مسائل بهداشت محیط نیز رسیدگی میکند.
وی گفت: بنابراین مردم از هر نقطه از کشور و در هرجایی که به تلفن دسترسی داشته باشند میتوانند گزارش خود را اعلام کنند.
طی تماسی که با این سامانه گرفته شد، مردم میتوانند گزارشات خود را در مورد بهداشت محیط ارسال کرده و حتی به گفته اپراتور این سامانه، در تمام ایام نوروز به صورت 24 ساعته این سامانه جوابگوی شکایات مردم است و مدت زمان رسیدگی به شکایات نیز یک هفته خواهد بود.
پیشنهاد سردبیر
-
میان زمین و هوا ماندهایم
در حوزه مطالعات تخصصی مربوط به استرس، بیخبری، گنگ بودن اطلاعات، بلاتکلیفی و به نوعی تعارض در میان فشارهای تنشزای زندگی میتواند آثار مخربی روی افراد داشته باشد. در این میان استرسهای گروهی که اکثریت جامعه را درگیر میکند، میتواند تاثیرات فراگیری داشته باشد که در نهایت در گذر زمان، علاوه بر آسیب فردی منجر به آسیب اجتماعی هم خواهد شد.
-
یحرانی به نام بلعیدن امنیت روانی
قرار بود دوباره به همان روزمرگیهایی برگردیم که روزی از تکرارشان خسته میشدیم، اما حالا دلتنگشان بودیم! سکوت و سکونی که در جریان زندگیمان آنقدر عادی بود که هیچوقت قدرش را نمیدانستیم. آدمهای اطرافمان در لحظههای اضطراب و بغض، وزن بیشتری در زندگیمان گرفتند و غایبانی که آرامآرام نبودنشان عادی شد در این روزها، حتی دورشدن لحظهای از فرزندانمان هم برایمان سخت شده.
-
ترک اعتیاد به گوشیهای همراه از سوی نوجوانان
شرکت تحقیقاتی GWI که یک شرکت تحقیقاتی و تحلیل بازار دیجیتال است، نظرسنجیای در ژوئیه امسال منتشر کرده که نشان میدهد حدود 40درصد نوجوانان بین 12تا 15ساله میگویند که گاهی گوشیهای خود را برای استراحت خاموش میکنند؛ این در حالی است که در سال 2022فقط 22درصد نوجوانان برای فرار از اعتیاد به تلفن همراه و شبکههای اجتماعی این کار را انجام میدادند.
-
مبارزه با سرطان از طریق ورزش
طبق یک مطالعه جدید که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده، ورزش همچنین بهبود را در بیماران مبتلا به سرطان نشان میدهد
-
راهنمایی برای پیشگیری از یک بیماری خطرناک
روزانه حداقل ۲ تا ۲.۵ لیتر آب بنوشید و از مصرف بیشازحد گوشت قرمز، نمک و غذاهای فرآوریشده بپرهیزید.
-
خواص شگفت انگیز نخود و لوبیای سیاه
مطالعهای جدید نشان داده است که نخود میتواند برای سلامت قلب فواید چشمگیری داشته باشد.
-
چرا تخم مرغ آبپز مفید است؟
خواص تخم مرغ به حدی زیاد است که تقریبا برای تمامی ارگانهای بدن منفعت دارد.
-
بیماری های مزمن شایع در میان سالمندان
نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که با افزایش سن، احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن مانند فشار خون، کلسترول بالا، آرتروز، افسردگی و حتی زوال عقل بهطور چشمگیری افزایش مییابد. اما خبر خوب اینکه بسیاری از این بیماریها قابل پیشگیری یا کنترل هستند؛ اگر به موقع اقدام کنیم.
نظر شما