سلامت نیوز : کودکان به هیچ عنوان شخصاً نباید از مواد آتشبازی و محترقه استفاده نمایند و اولیای آنها حتماً در خرید و استفاده از مواد آتشزای مجاز آنان را همراهی کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ آموزش و پرورش استانها، نکاتی را جهت ایمنی دانشآموزان و اولیای آنها در چهارشنبه آخر سال مطرح کرده است:
-کودکان به هیچ عنوان شخصاً نباید از مواد آتشبازی و محترقه استفاده نمایند و اولیای آنها حتماً در خرید و استفاده از مواد آتشزای مجاز آنان را همراهی نمایند.
- از نگهداری مواد محترقه، تهیه و ساخت وسایل آتشبازی به خصوص در منزل، زیرزمین، محل کار و... جداً جلوگیری کنید.
- از حمل مواد محترقه و آتشگیر و انفجاری حتی به مقادیر بسیار کم، در جیب لباس و کیف جداً خودداری کنید.
- در صورت نگهداری مواد آتش بازی، حتی کم خطر حتماً آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
- از خرید مواد آتشبازی (محترقه و انفجاری) در محلهای غیرمطمئن مخصوصاً دستفروشها خودداری نمایید.
- مواد آتشبازی (منفجره و محترقه) را به طرف افراد دیگر پرت نکنید.
- هیچگاه مواد آتشبازی (منفجره و محترقه) را در ظروف شیشهای یا فلزی قرار ندهید زیرا در صورت انفجار ذرات شیشه یا فلز، به اطراف پرتاب شده و سبب صدمات و خطرات جانی خواهد شد.
-هیچگاه از الکل برای آتشگیری مواد استفاده نکنید.
- از آتش زدن لاستیک، هیزم، کارتن خالی و امثال آنچه در واحدهای مسکونی و چه در معابر، کوچه و خیابان خودداری نمایید.
- از پرتاب مواد آتشزا مانند فشفشه و موشک بر روی درختها، بام و بالکن منازل که از عوامل عمده بروز آتشسوزی است جداً خودداری کنید.
- در صورت روشن کردن آتش در حاشیه جنگلها حتماً قبل از ترک محل آتش را کاملاً خاموش کنید و سپس محل را ترک نمایید.
پیشنهاد سردبیر
-
درمان قطعی کم خونی
متخصصان میگویند درمان کمخونی بسته به علت، نوع و شدت آن متفاوت است و تا دلیل آن شناخته نشود، نمیتوان گفت بدون دارو هم درمان میشود یا نه. اما هرچند دارو و تغذیه، پایههای اصلی درمان هستند، اما در برخی شرایط، روشهایی غیر از داروهای خوراکی هم برای درمان این عارضه استفاده میشود.
-
ویرانی خاموش روان پس از جنگ
در بطن هر جنگی، خسارتهای زیرساختی و نظامی، اگرچه در صدر اخبار قرار میگیرند، اما ویرانیهای روانی-اجتماعی اغلب در لایههای خاموش پنهان میمانند
-
با اختلال بیخوابی پس از جنگ چه کنیم؟
رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در اینباره میگوید: «جامعه ما با تجربهای تلخ از اخبار داغ، نگرانی درباره عزیزان و شنیدن صدای انفجارها بهویژه در استان تهران، وارد مرحلهای از خستگی مزمن و بیخوابی شد.
-
این علائم بهظاهر ساده میتوانند نشانه بیماریهای خطرناک باشند
بسیاری از علائمی که روزانه با آنها روبرو میشویم ممکن است بیاهمیت به نظر برسند — مانند تعریق زیاد، نفخ شکم یا حتی تغییر در دستخط. اما پزشکان هشدار میدهند که برخی از همین نشانههای ساده میتوانند زنگ خطر بیماریهای جدی مانند سرطان، آلزایمر، دیابت یا بیماریهای خودایمنی باشند. در این گزارش با ۲۰ علامت روزمره آشنا میشوید که بیتوجهی به آنها میتواند عواقب جبرانناپذیری داشته باشد.
-
تاثیر هورمون درمانی بر خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان کمتر از ۵۵ سال
یک مطالعه جدید به رهبری موسسه ملی بهداشت ایالات متحده نشان داده است که دو شکل رایج هورمون درمانی ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان زیر ۵۵ سال تغییر دهد.
-
اهمیت خواب کافی برای ارتقای سلامت جسمی و روانی
یک روانپزشک با تاکید بر اینکه خواب کافی و منظم، نقش حیاتی در سلامت جسمی و روانی انسان ایفا میکند، گفت: در فرآیند خواب، بدن انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه را حفظ میکند و مغز، خود را از اطلاعات غیرضروری پاکسازی و آماده شروع مجدد میشود.
-
هشدار نسبت به شیوع اختلال «PTSD» در جامعه پس از جنگ/ انجام غربالگری اختلال استرس پس از حادثه در مناطق مورد هدف رژیم صهیونیستی
مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت نسبت به شیوع اختلال استرس پس از حادثه (PTSD) در جامعه پس از جنگ هشدار داد.
-
قارچ ناخن پا را جدی بگیرید؛ درمان نادرست میتواند خطرناک باشد
برخی از مواد داخل خانه خاصیت ضدقارچی دارند — اما این به این معنا نیست که میتوانند قارچ ناخن پا را درمان کنند.
نظر شما