پزشک هندی توانست با موفقیت نیزه ای 4 فوتی را از بدن کودک سه ساله که از تراس خانه سقوط کرده بود خارج کند.

پزشک هندی توانست با موفقیت نیزه ای 4 فوتی را از بدن کودک سه ساله که از تراس خانه سقوط کرده بود خارج کند.
دیابت نوع ۲ فقط یک بیماری متابولیکی نیست! تحقیقات جدید نشان میدهند که این بیماری میتواند خطر ابتلا به برخی از کشندهترین سرطانها را افزایش دهد، بهویژه در زنان. اما چرا این ارتباط وجود دارد؟ آیا میتوان از آن جلوگیری کرد؟ در این مقاله، یافتههای علمی جدید درباره رابطه بین دیابت نوع ۲ و سرطان را بررسی میکنیم.
آیا هر شب برای خوابیدن تقلا میکنید؟ شاید مشکل از رژیم غذایی شما باشد! برخی از خوراکیهای خاص میتوانند شما را سریعتر به خواب عمیق ببرند. در این مقاله با ۷ میانوعدهی جادویی آشنا شوید که خواب راحت را برایتان تضمین میکنند!
سرمازدگی یا همان افت شدید دمای بدن، یکی از حوادثی است که ممکن است برای هر فردی رخ دهد و در این شرایط، بردن فرد به پناهگاه اهمیت بالایی دارد.
ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV) به سلولهای سیستم ایمنی حمله میکند. سلولهای CD4+ به بدن کمک میکنند تا در برابر عفونتها مقاومت کند. کاهش تعداد این سلولها باعث کاهش ایمنی بدن شده و فرد را در برابر بیماریها آسیبپذیر میکند.
تحقیقات اخیر نشان میدهد که ارتباطی بین آپنه خواب و بیماری پارکینسون وجود دارد، به طوری که از هر ۱۰ بیمار مبتلا به پارکینسون، چهار نفر نیز به آپنه خواب مبتلا هستند. استفاده از دستگاه سیپَپ در دو سال اول بعد از تشخیص آپنه خواب میتواند این خطر را به طور قابل توجهی کاهش دهد.
نوشیدن آب بعد از غذا، هنگام ورزش یا در حمام میتواند به پوست و کبد شما آسیب بزند. برای داشتن پوستی سالم، باید زمان درست نوشیدن آب را بشناسید.
نیکولا لادلامــرین، متخصص تغذیه و نویسنده کتاب «چگونه غذاهای فوق فرآوریشده نخوریم»، به بررسی زمانهای مناسب نوشیدن قهوه پرداخته است. طبق توضیحات او، بهترین زمان برای نوشیدن نخستین فنجان قهوه در روز، اواسط تا اواخر صبح، بهویژه بین ساعت ۹:۳۰ تا ۱۱:۳۰ است. این زمان به کاهش طبیعی سطح هورمون کورتیزول، که صبحها در بالاترین حد خود است، مرتبط میشود.
مطالعه ای که در سال ۲۰۱۹ در مجله Science Advances منتشر شد، یکی از قوی ترین سرنخها را در مورد یک عامل باکتریایی احتمالی در پشت بیماری آلزایمر ارائه داد و این یافته از منبعی نسبتاً غیرمنتظره به دست آمده است: بیماری لثه.
نظر شما