وزیر بهداشت با اشاره به هدف گذاری دولت برای ایجاد ۱۰۰ هزار تخت بیمارستانی تا ۱۰ سال آینده، گفت: در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۱.۷ تخت بیمارستانی داریم.

برنامه دولت برای ایجاد ۱۰۰ هزار تخت بیمارستانی

سلامت نیوز:وزیر بهداشت با اشاره به هدف گذاری دولت برای ایجاد ۱۰۰ هزار تخت بیمارستانی تا ۱۰ سال آینده، گفت: در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۱.۷ تخت بیمارستانی داریم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، دکتر سید حسن هاشمی در جلسه ای که با گروه مشاورین بین المللی به منظور بررسی وضعیت ادغام آموزش پزشکی با خدمات بهداشتی درمانی با هدف افزایش عملکرد نظام سلامت در پوشش همگانی سلامت تشکیل شد، گفت: ادغام آموزش پزشکی با خدمات بهداشتی و درمانی می تواند تجربه خوبی برای بهداشت و آموزش باشد و حتی می تواند تجربه خوب و موفق بین المللی برای سازمان بهداشت جهانی باشد.


وی بر ضرورت تعریفی واحد برای یکپارچه سازی و ادغام درحوزه های بهداشت، درمان و آموزش تاکید کرد و افزود: زمانی که بحث ادغام این دو حوزه مطرح شد تاکید بر آموزش پزشکی در بطن بیماری ها و آشنا شدن دانشجو با این بخش بود، اما متاسفانه این هدف گذاری به صورت کامل تحقق پیدا نکرد.
هاشمی تاکید کرد: لازم است تهدیدهای ناشی از این ادغام را تبدیل به فرصت برای نظام سلامت کارآمد کنیم.


وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها شبکه مراقبت های اولیه بهداشتی فقط در روستاها و شهرستان های کوچک وجود دارد، بر لزوم توسعه این شبکه در شهرهای بزرگ تاکید کرد.


وزیر بهداشت با اشاره به راه اندازی پایگاه های بهداشتی برای هر ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت و مراکز جامع بهداشتی برای هر ۵۰ هزار نفر، گفت: اگر بتوانیم شبکه های بهداشتی را در سراسر کشور مستقر کنیم، به حوزه آموزش کمک کرده ایم.
هاشمی به پوشش خدمات سلامت برای ۱۰ میلیون نفر طی یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: همچنین برای ۳۰ میلیون نفر جمعیت نیز از گذشته ،خانه های بهداشت و بهورز داشته ایم.


وزیر بهداشت افزود: با وجود چنین اقداماتی می توانیم در آینده نزدیک شاهد شبکه ای باشیم که هم ارائه دهنده خدمات اولیه بهداشتی و درمانی باشد و هم بستری مناسب برای دانشجو جهت آموزش.
هاشمی با اشاره به هدف گذاری دولت به منظور راه اندازی ۱۰۰ هزار تخت بیمارستانی تا ۱۰ سال آینده، گفت: در حال حاضر نسبت تخت بیمارستانی به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۱.۷ تخت است.


وزیر بهداشت تاکید کرد: در کنار درمان و بهداشت باید سیاست گذاری در حوزه آموزش اصلاح شود و طول دوره آموزش در رشته های مختلف تغییر کند تا آموزش پزشکی ما جامعه نگر شود.


وی همچنین، بر ضرورت همکاری و همیاری میان ۳ دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی به منظور حل مشکلات موجود در حوزه سلامت تاکید کرد و گفت: لازم است این ۳ دانشگاه در عرصه های بین المللی رقابت کنند.
هاشمی بر توجه همه دانشگاه های علوم پزشکی به حوزه بهداشت و شبکه مراقبت های اولیه بهداشتی تاکید کرد و گفت: باید به بحث شبکه مراقبت های اولیه بهداشتی همانند سایر امور توجه بیشتری صورت گیرد.


وی شرط اول موفقیت هر ۳ دانشگاه علوم پزشکی را توجه به یک هدف واحد با توان بیشتر بیان کرد و گفت: لازم است کمیته ای مرکب از نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی به منظور ساماندهی پزشک خانواده، نظام ارجاع و مسئول شبکه مراقبت های اولیه بهداشتی تشکیل شود.
در این جلسه دکتر جیهان طویلا نماینده سازمان جهانی بهداشت، دکتر ثمین صدیقی مدیر نظام های سلامت در دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، پروفسور گوردون رییس فدراسیون جهانی آموزش پزشکی، پروفسور کید رییس سازمان جهانی پزشکان خانواده و روسای دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران حضور داشتند.
این جلسه با هدف بهبود سیستم خدمات بهداشتی و درمانی در استان تهران و ارائه دستاوردهای ارزیابی به سیاست گذاران و ذی نفعان برگزار شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha