سلامت نیوز:معاون تحقیقات وزیر بهداشت در جهرم گفت: در دولت یازدهم بالغ بر 700 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی در نظر گرفته شده است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از وبدا دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری ویر بهداشت در حاشیه بازدید از شرکت های دانش بنیان مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم در جمع خبرنگاران گفت: دولت یازدهم تسهیلات بسیار خوبی برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته که مبلغی بالغ بر 700 هزار میلیارد تومان از طریق صندوق نوآوری تخصیص یافته و در این راستا ما تلاش کنیم سرمایه گذاری ریسک پذیر را فراهم کنیم زیرا این روشی است که در دنیا از جمله سنگاپور و هنگ کنگ جواب داده و دولت با همه مشکلات با اختصاص این اعتبارات سعی دارد شرکت های دانش بنیان تشویق کند تا از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی در بخش های مختلف دانش بنیان سرمایه گذاری کنند.
وی با اشاره به حضور شرکت های دانش بنیان در بخش دارویی کشور بیان کرد: هم اکنون در کشور برخی اقلامی که با مشکل تولید داروهای خارجی مواجه بودند توسط شرکت های دانش بنیان متعدد در کشور تولید می شود و این داروها به بازار آمده و حتی این امر اشتغال خوبی نیز ایجاد کرده است
ملک زاده : فعال ترین بخش شرکت های دانش بنیان در سطح کشور بخش سلامت می باشد و ما 443 شرکت دانش بنیان داریم و امیدواریم درآینده نزدیک تا 1000 شرکت افزایش یابد.
معاون تحقیقاتی و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به فعالیت های مراکز رشدسلامت در سطح دانشگاه های علوم پزشکی خاطرنشان کرد: این شرکت ها از دل دانشگاه ها به وجود می آید و وزارت بهداشت از این شرکت ها در جهت توسعه روز افزون تا بتوان بازار سلامت به سمت این شرکت ها سوق یابد و محصولات شرکت های دانش بنیان به فروش برسد.
وی ضمن تقدیر از فعالیت های تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، اظهار کرد: شروع حرکت در زمینه توسعه فناوری سلامت با فعالیت خوب شرکت های دانش بنیان و انجام امور تحقیقاتی در بخش های مختلف این دانشگاه قابل تحسین است و بنده برای ادامه این حرکت آماده هرگونه همکاری و حمایت هستم.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا روزانه باید یک فنجان لوبیا بخوریم؟
محقق ارشد در موسسه فناوری ایلینوی، در یک بیانیه خبری گفت: «مطالعه ما نشان داد که مصرف لوبیا به کاهش قابل توجه کلسترول و کاهش التهاب در افراد مبتلا به پیشدیابت کمک میکند، اگرچه سطح گلوکز تغییر نکرد.»
-
چرایی ضرورت استفاده مجدد از ماسکها
ما دوران کرونا را درحالی پشتسر گذاشتیم که برخی از ما، حتی بعد از تمام شدن دوره همه گیری، همچنان از ماسک و دستکش استفاده میکردند و آنقدر دستهای خود را میشستند که دچار اگزما شده بودند. اما کم کم از خطر ابتلا به بیماری مرگبار که کاسته شد و در حد یک سرماخوردگی ساده کنارمان ماند، دیگر خبری از آن دست شستنها و ماسک زدنها نیست. این درحالی است که با رعایت بهداشت فردی، بهخصوص در مکانهای شلوغی مانند مترو و اتوبوس، از ابتلا به بیماریهای ویروسی به مقدار قابل توجهی میشود جلوگیری کرد.
-
گرفتگی گوش در کمین مبتلایان به آلرژی
آلرژیهای فصلی یا مزمن یکی از عوامل مهم و کمتر شناخته شده در بروز گرفتگی گوش به شمار میآیند، احساس ناخوشایندی که اگر به موقع به آن رسیدگی نشود ممکن است مزمن شده و درمان سختتر شود.
-
نشانههایی از آلزایمر که با روند پیری طبیعی اشتباه گرفته میشوند
مطالعات آماری اخیر نشان میدهد که زنان بیش از مردان در معرض ابتلا به بیماری آلزایمر قرار دارند، بهگونهای که دوسوم مبتلایان را زنان تشکیل میدهند.
-
قطره آهن در نوزادان باعث پوسیدگی دندانها نمی شود
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص این باور که آیا قطرههای آهن در کودکان باعث ایجاد پوسیدگی دندان میشود، گفت: کودکان برای خونسازی، رشد و تکامل و همچنین افزایش مقاومت بدن در برابر ابتلا به عفونتها به آهن نیاز دارند.
-
افزایش موارد بیماریهای گوارشی در تابستان
با فرا رسیدن فصل گرما، میزان مراجعات به مراکز درمانی به دلیل ابتلاء به بیماریهای گوارشی به طور چشمگیری افزایش یافته است.
-
موارد انجام جراحی چاقی افزایش یافت
انجام جراحیهای چاقی درحالحاضر با تکنولوژیهای بهروز از نظر ابزاری، تکنیک جراحی در کنار تجربه و دانش جراحان بسیار پیشرفت کرده است.
-
مرگ با الکل؛ آمارها تکاندهندهاند!
تحقیقات جدید نشان میدهد که مرگ و میر ناشی از بیماریهای کبدی مرتبط با الکل در حال افزایش است و این افزایش در برخی گروهها، از جمله زنان و جوانان سریعتر است.
نظر شما