دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور از برنامه این کمیسیون برای ارزیابی مداوم مقالات و کمک به بهبود وضعیت ضریب تاثیر مقالات ایرانی در نمایه نامه های بین المللی خبر داد.
وی اضافه کرد: 18 نشریه علوم پزشکی ایرانی در ISI حضور دارند و برای بهبود وضعیت ضریب تاثیر این گروه از مجلات تلاش می شود که تحقیقات محققان ایرانی بهتر دیده شود و مقالاتی که از سوی این افراد به چاپ می رسد از کیفیت لازم برخوردار باشند تا ارجاعات بیشتری به آنها صورت گیرد.
اکبری ساری خاطرنشان کرد: ارجاعات بیشتر به دلیل کیفیت مناسب تر مقالات موجب افزایش ضریب تاثیر و در ادامه ارتقای وضعیت محقق و نشریه مربوطه در نمایه نامه های بین المللی می شود.
وی با اشاره به برنامه کمیسیون نشریات برای ارتقای این وضعیت گفت: کمیسیون نشریات برای ارتقای کیفیت مقالات در نشریات علوم پزشکی برنامه ای را تنظیم کرده است که به این منظور از هر نشریه 5 مقاله به کمیسیون فرستاده شود تا پس از ارزیابیهای چندگانه، نقاط ضعف آن برطرف شود و علاوه بر انتخاب از میان آنها برای نشریه ثانویه وزارت بهداشت، کیفیت مقالات در این مجلات نیز بهبود یابد.
دبیر کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور تاکید کرد: این ارزیابیها کمک می کند مقالات بهتری از هر مجله علوم پزشکی به چاپ برسد و در عین حال این موضوع بر وضعیت مجله نیز تاثیر گذار خواهد بود.
نظر شما