سلامت نیوز:سازمان هواشناسی در اخطاریهای اعلام کرد:امروز فردا استانهای شمالی کشور با رعد و برق و وزش باد شدید و آبگرفتگی معابر عمومی و احتمال سیلابی شدن رودخانه ها و مسیلها دست و پنجه نرم خواهند کرد.
سازمان هواشناسی کشور در اخطاریه شماره ۴۱ خود مورخ ۹۵/۰۶/۲۷ (امروز شنبه) اعلام کرد: به اطلاع می رساند رگبار باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد به نسبت شدید موقتی و آبگرفتگی معابر عمومی و احتمال سیلابی شدن رودخانه ها و مسیلها از بعد از ظهر شنبه و طی فردا یکشنبه برای برخی مناطق کشور پیش بینی میشود.
این اخطاریه فهرست مناطق یادشده برای روز شنبه را شامل استان گیلان و در بعدازظهر و اوایل شب اردبیل و شمال آذربایجان های شرقی و غربی اعلام کرد.
بر اساس این گزارش فردا یکشنبه مناطق مورد نظر شامل استانهای مازندران و در بعداز ظهر و اوایل شب گلستان و شمال خراسان شمالی خواهد بود.
سازمان هواشناسی کشور در پایان اخطاریه خود تاکید کرد: طی همین مدت جادههای کوهستانی استانهای گیلان، اردبیل، مازندران و شمال آذربایجان شرقی مه آلود خواهد بود از این رو توصیه می شود با توجه به شرایط ذکر شده در مناطق فوق، اقدامات ایمنی لازم برای جلوگیری از خسارات احتمالی به عمل آید.
پیشنهاد سردبیر
-
چه زمانی تکان نخوردن جنین خطرناک است؟
اگر می خواهید بدانید که تکان خوردن جنین از کی شروع می شود و حد نرمال حرکات در ماه های بارداری چه قدر است با ما همراه شوید تا درباره آن بیشتر بدانید.
-
ارتباط کاهش عضلات با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل در سالمندان
پژوهش جدیدی از دانشگاه جان هاپکینز نشان میدهد که کاهش اندازه عضلات اسکلتی، به ویژه عضله گیجگاهی، در افراد مسن میتواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش دهد. این مطالعه بر اهمیت حفظ سلامت عضلات در سنین بالا و تاثیر آن بر سلامت مغز تأکید دارد.
-
راهکاری ساده برای مقابله با اعتیاد کودک به اینترنت
کودک فضای اطراف خود را درک کرده و دسترسی به تجربههای جدید برای او جذابیت دارد. زمانی که وارد دنیای جدیدی میشود که تا به امروز با آن آشنا نبوده و با موضوعاتی جدید روبهرو میشود که تا امروز با آن درگیر نبوده و نمیتوانسته آن موضوعات را درک کند، بنابراین کنجکاوی او اشباع نشده و به دلیل جذابیتهای متعدد، ساعتها با گوشی کار میکند.
-
نکات کلیدی برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی در زمستان
با آغاز فصل سرما، بیماریهای تنفسی مانند آنفلوآنزا، سرماخوردگی و کرونا افزایش مییابد. دکتر حسین کرمانپور با تاکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی، تأثیر آلودگی هوا در تشدید این بیماریها را یادآور شد و بر مصرف مایعات، شستوشوی بینی و حلق، و توجه به کودکان در تجمعات سربسته تأکید کرد. او همچنین از کاهش مرگومیر ناشی از کرونا به دلیل افزایش آگاهی و بهبود کیفیت خدمات درمانی خبر داد.
-
خطر ابتلا به آرتروز با مصرف غذاهای فوق فرآوری تایید شد
تحقیقات به تازگی نشان داده است که غذاهای فوق فرآوری شده شامل کنسروها، تنقلات، نوشابههای گازدار، غلات شیرین و غذاهای آماده یا نیمه آماده که تحت فرآیندهای صنعتی متعددی قرار میگیرند نه تنها سلامت قلب و عروق بلکه استخوانها را هم تهدید میکنند.
-
اگر پاهایتان درد میکند حتما بخوانید
درد پا ممکن است در نگاه اول بیاهمیت به نظر برسد، اما برخی از انواع آن میتوانند نشانه مشکلات جدی باشند که نیاز به درمان فوری دارند. در این مطلب با انواع پادردهایی که نباید نادیده بگیرید آشنا میشوید.
-
به جای گوشت می توان لوبیا و آجیل مصرف کرد؟
یافتههای یک بررسی جدید نشان میدهد که مصرف بیشتر پروتئین گیاهی و پروتئین حیوانی کمتر، خطر بیماریهای قلبی و بیماری عروق کرونری (بیماری رگهای تغذیهکننده عضله قلب) را کاهش میدهد.
-
کدام افراد بیشتر در معرض نوع پرخطر hpv قرار دارند؟
شیوع گسترده ویروس HPV در سراسر جهان، مهمترین دلیلی است که لزوم افزایش آگاهی درباره این بیماری را به ما گوشزد میکند.
نظر شما