صندوق کودکان سازمان ملل روز چهارشنبه شرایط پناهجویان روهینگیا در بنگلادش را بسیار وخیم توصیف و اعلام کرد: بیش از 200 هزار کودک روهینگیایی که در میان پناهندگان میانماری خود را به بنگلادش رساندند نیازمند کمک های فوری برای زنده ماندن هستند.

یونیسف: بیش از 200 هزار کودک روهینگیایی نیازمند کمک های فوری هستند

سلامت نیوز:     صندوق کودکان سازمان ملل روز چهارشنبه شرایط پناهجویان روهینگیا در بنگلادش را بسیار وخیم توصیف و اعلام کرد: بیش از 200 هزار کودک روهینگیایی که در میان پناهندگان میانماری خود را به بنگلادش رساندند نیازمند کمک های فوری برای زنده ماندن هستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، جین لیبای رئیس منطقه ای یونیسف گفت: ما با یک جریان بی سابقه ورود پناهجویان روهینگیایی از میانمار روبه رو هستم که به طور مستمر از روستاهای مرزی بنگلادش وارد این کشور می شوند.
به گفته وی، از 25 آگوست (سوم شهریور) تاکنون بیش از 370 هزار نفر از پناهندگان روهینگیایی در میانمار خود را به منطقه ای موسوم به کاگس بازار در مرز بنگلادش رساندند که این جریان همچنان ادامه دارد.
به نوشته تارنمای دفتر منطقه ای یونیسف در سیدنی، وی با بیان اینکه روند ورود پناهجویان میانماری در روزهای اخیر سرعت گرفته است، گفت که صرفا در روزهای بین 4 تا 10 سپتامبر (شش روز) بیش از 220 هزار نفر وارد بنگلادش شدند.
وی با تاکید براینکه این واقعه یک بحران انسانی رو به رشد است که هیچ نشانه ای از پایان یافتن زودهنگام آن وجود ندارد، تاکید کرد کودکان میانماری در مرکز این بحران قرار گرفته اند.
رئیس منطقه ای یونیسف گفت براساس اطلاعات اولیه 60 درصد از پناهجویان را کودکان تشکیل می دهند.
به گفته وی، نخستین چیزی که در منطقه مرزی بنگلادش با میانمار به چشم می خورد چادرهای پناهجویانی است که داخل آنها پر از کودک روهینگیایی است. کودکانی که شاید روزها نخوابیدند و مریض و به شدت گرسنه هستند.
رئیس منطقه ای یونیسف تاکید کرد این کودکان پس از سفری پرچالش نیازمند رسیدگی های پزشکی و پشتیبانی های روانی هستند. علاوه براین تعداد زیادی زنان باردار در میان پناهجویان حضور دارند که نیازمند کمک های بهداشتی برای به دنیا آوردن فرزندان خود هستند .
براساس اعلام یونیسف، آب آشامیدنی و سیستم های بهداشتی نخستین نیازهای اولیه این پناهجویان در اردوگاه هاست، زیرا اکنون چادرهای پناهجویان مالامال از زنان، کودکان و به ویژه کهنسالان با حداقل شرایط بهداشتی است که درکمترین فضای ممکن اسکان یافته اند.
در گزارش سازمان ملل همچنین نسبت به شرایط کودکان بی سرپرست و تنها که به دلیل اعمال خشونت نیروهای نظامی میانمار و گروههای شبه نظامی افراطی علیه آنها خود را به بنگلادش و در معرض آسیب هستند، هشدار داد.
طبق این گزارش تاکنون یک هزار و 128 کودک بی سرپرست و تنها در میان پناهجویان شناسایی و ثبت نام شده اند که شرایط آنها بسیار نگران کننده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha