معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار امیدواری کرد که در سال آینده واکسن پاپیلوما ویروس به واکسیناسیون کشور اضافه شود.

پاپیلوما به بسته واکسیناسیون کشور اضافه می‌شود

سلامت نیوز: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار امیدواری کرد که در سال آینده واکسن پاپیلوما ویروس به واکسیناسیون کشور اضافه شود.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،دکتر رضا ملک زاده روز سه شنبه در سالن همایش وزارت بهداشت در نشست خبری گفت: این کار باید در کشور انجام شود تا اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد. خوشبختانه واکسن بیماری پاپیلوما ویروس در ایران ساخته شده و در حال تحقیقات بالینی آن هستیم و اردیبهشت ماه سال آینده نتیجه‌ تحقیق منتشر می‌شود.  وی ادامه داد: پاپیلوما ویروس عامل سرطان دهانه رحم و عفونت‌های تناسلی است. ملک زاده با تشریح اقداماتی که برای واکسن پیشگیری از سرطان انجام شده است، گفت: ما علیه هپاتیت B از سال ۷۰ واکسیناسیون را آغاز کردیم و به همین علت سرطان کبد جزو ۱۰ سرطان شایع در ایران نیست.


پنج سرطان شایع در ایران

 وی به پنج سرطان شایع در ایران اشاره کرد و گفت: شایع ترین سرطان در زنان و مردان ایرانی شامل پستان، پروستات، پوست( غیر ملانوما )، معده ، کولورکتال است.معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت اظهار داشت: در سال‌های اخیر شیوع برخی سرطان‌ها در ایران تغییر کرده است.ملک زاده اضافه کرد: سرطان سینه معمولا در سنین جوانی شروع می‌شود و بقیه سرطان‌ها معمولا در ۵۰ سالگی شروع و در ۶۰ سالگی اوج می‌گیرد.


تعداد انتشارات علمی ایران از کشورهای منطقه خاورمیانه خیلی بالاتر است
وی با اشاره به اینکه ایران در تولید مقاله و استنادات با کشورهای دیگر فاصله خوبی دارد، اظهار داشت: تعداد انتشارات علمی ایران از کشورهای منطقه خاورمیانه خیلی بالاتر است.معاون وزیر بهداشت افزود: در این زمینه در کشورهای اسلامی پیشرو هستیم و چند سالی است که از ترکیه جلو افتادیم.وی ادامه داد: این موضوعات نشان می‌دهد که ما در زمینه تحقیقات بسیار فعال هستیم. رتبه ما در تعداد مقالات در خاورمیانه اول است و همچنین در تعداد استنادات باز هم اول هستیم و در این زمینه‌ها از همه کشورهای منطقه بالاتر می‌باشیم.ملک زاده افزود: دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، شیراز، مشهد، ایران و دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت خوبی در حوزه تحقیق سرطان داشتند.


۳۴ مرکز تحقیقات سرطان در کشور داریم

وی با اشاره به اینکه ۳۴ مرکز تحقیقات سرطان در کشور داریم، گفت: این مراکز با دریافت بودجه در حال تحقیق در مورد سرطان هستند و از این نظر ایران یکی از کشورهای فعال در منطقه است.معاون وزیر بهداشت به روند انتشار مقالات در حوزه سرطان اشاره کرد و گفت: تقریبا ۹۰۰ مقاله سالانه مربوط به سرطان در کشور منتشر میشود.وی، بیشترین مقالات منتشره را در حوزه سرطان سینه اعلام کرد و گفت: این سرطان از شایع ترین سرطان‌ها در کشور است.ملک زاده ادامه داد: تحقیقات در سرطان هایی مانند خون، معده، روده، ریه و پروستات در کشور در حال انجام است.وی افزود: ما در زمینه کیفیت مقالات از وضعیت خوبی برخوردار هستیم. در مجلات تاپ بین المللی مقالات محققان ما منتشر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha