اسماعيل رمضاني، دبير اين جشنواره، در گفت و گو با فارس، با اعلام اين خبر، افزود: اين جشنواره با هدف جريان سازي رسانهاي در موضوعات اجتماعي و قدرداني از زحمات خبرنگاران و روزنامه نگاران حوزه اجتماعي كه سخت ترين حوزه هاي خبري را دارند برگزار ميشود.
وي اضافه كرد: اين جشنواره در 10 رشته مختلف از دو بخش اصلي برگزار ميشود، دو بخش اصلي اين جشنواره شامل بخش نوشتاري و بخش ديداري- شنيداري است كه بخش نوشتاري در رشتههاي خبر، گزارش، مقاله و يادداشت و مصاحبه برگزار ميشود و بخش ديداري و شنيداري اين جشنواره نيز در 6 رشته عكس، كاريكاتور، طرح و تصوير، گزارشهاي كوتاه تلويزيوني، گزارشهاي كوتاه راديويي و تيزرهاي آگاهي بخش برگزار ميشود.
رمضاني گفت: فراخوان اين جشنواره هفته آينده در روزنامه هاي مختلف كشور چاپ ميشود و جزئيات كامل اين جشنواره و زمان ارسال آثار در آن مشخص است و اختتاميه جشنواره نيز در نيمه اول شهريور ماه با اعلام برگزيدگان جشنواره و اهداي جوايز به آنان طي مراسمي انجام ميشود.
وي افزود: موضوعات مختلفي در اين جشنواره مطرح است اما كليت آن آسيبها و خدمات اجتماعي است اما به صورت جزئي تر انواع آسيبهاي اجتماعي مانند اعتياد، كودكان كار، حاشيه نشيني، خودكشي، زنان خياباني، كارتن خوابها، كودك آزاري، همسر آزاري، زنان سرپرست خانوار، فقر، تكدي، دختران فراري، معلولان، بيماران خاص، ايتام و مددجويان از موضوعات مورد توجه در اين جشنواره است.
رمضاني گفت: علاوه بر بحث آسيبها و معضلات اجتماعي جامعه، فعاليتهاي حمايتي ارگانهاي دولتي و غير دولتي و افراد خير نيز از جمله موضوعات مورد قبول در اين جشنواره است.
وي اضافه كرد: در هر يك از 10 رشته اين جشنواره دو نفر برگزيده معرفي ميشود، ضمن اينكه به همه افرادي كه با نظر هيئت داوران به مرحله نهايي داوري وارد ميشوند نيز جوايزي داده ميشود.