سه‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
کد خبر: 354420

بر اساس داده‌های مطالعات جدید دانشگاه شرق آنگلیا، کیفیت پایین هوا می تواند باعث نقص شناختی در نوزادان و کودکان نوپا شود.

ارتباط کیفیت نامطلوب هوا با مشکلات شناختی در نوزادان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا از مدیکال اکسپرس، مطالعه جدیدی که امروز منتشر شد، ارتباط بین کیفیت پایین هوا در هند و بروز اختلال شناختی در کودکان زیر دو سال را نشان می دهد.

بدون انجام اقدامات لازم، تأثیر منفی این عامل بر رشد طولانی مدت مغز کودکان می تواند عواقبی برای زندگی آن ها در پی داشته باشد.

یکی از متخصصان این مطالعه گفت: مطالعه قبلی نشان داده است که کیفیت پایین هوا با نقص شناختی در کودکان و همچنین مشکلات عاطفی و رفتاری مرتبط است که می تواند تأثیر شدیدی بر خانواده ها داشته باشد.

ذرات بسیار کوچک موجود در هوا نگرانی بزرگی هستند زیرا می توانند از دستگاه تنفسی به طرف مغز حرکت کنند.

این متخصص همچنین افزود: تا به حال، مطالعات نتوانسته بودند ارتباطی بین کیفیت پایین هوا و مشکلات شناختی در نوزادان را نشان دهند؛ زمانی که رشد مغز در اوج خود است و مغز ممکن است به ویژه نسبت به سموم حساس باشد. مطالعه ما اولین مطالعه ای است که این ارتباط را نشان می دهد. ما با خانواده‌های روستایی هند کار کردیم تا ببینیم کیفیت هوای داخل خانه چگونه بر رشد شناختی نوزادان تأثیر می‌گذارد.

متخصصان این مطالعه حافظه کاری بصری و سرعت پردازش بصری ۲۱۵ نوزاد را با استفاده از یک کار شناختی طراحی شده ویژه از اکتبر ۲۰۱۷ تا ژوئن ۲۰۱۹ ارزیابی کردند.

این تیم از مانیتورهای کیفیت هوا در خانه های کودکان برای اندازه گیری میزان کیفیت هوا استفاده کردند. آنها همچنین وضعیت اجتماعی-اقتصادی خانواده ها را در نظر گرفتند و آن را کنترل کردند.

این مطالعه برای اولین بار نشان می دهد که بین کیفیت پایین هوا و بروز اختلال در شناخت بصری در دو سال اول زندگی یعنی زمانی که رشد مغز در اوج خود است، ارتباط وجود دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha