وزیر بهداشت در جریان سفر به استان کرمانشاه با تأکید بر اهمیت جوانی جمعیت، این موضوع را نیازمند همکاری بین‌دستگاهی و عزم ملی دانست و گفت: بخش مهمی از اجرای قانون جوانی جمعیت بر عهده وزارت بهداشت است، اما موفقیت آن تنها با مطالبه‌گری از سایر دستگاه‌ها ممکن خواهد بود.

جوانی جمعیت بدون عزم ملی ممکن نیست

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت، در جریان سفر کاری به کرمانشاه، با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی این استان دیدار و از روند پروژه‌های درمانی در حال اجرا بازدید کرد. او در این سفر ضمن بررسی زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی، وعده داد که تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و ارتقاء کیفیت خدمات سلامت در دستور کار جدی وزارتخانه قرار دارد.

وی توسعه اخیر بیمارستان آیت‌الله طالقانی کرمانشاه و بهره‌برداری از بخش اورژانس آن را یکی از دستاوردهای مهم در مسیر افزایش تاب‌آوری نظام سلامت این استان عنوان کرد و افزود: «تجهیز مراکز درمانی با هدف افزایش ظرفیت پاسخگویی به حوادث و تسریع در ارائه خدمات حیاتی به مردم، اولویت جدی ماست.»

ظفرقندی با اشاره به اختصاص اعتبارات ویژه برای پروژه‌های درمانی در کرمانشاه، از حمایت وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه برای پیشبرد پروژه‌هایی که پیشرفت مناسبی داشته‌اند، خبر داد.

جوانی جمعیت؛ مسئولیت همگانی

وزیر بهداشت در ادامه، به موضوع جوانی جمعیت پرداخت و با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در این زمینه گفت: «این یک مسأله راهبردی ملی است که به‌تنهایی از عهده یک دستگاه برنمی‌آید. بخشی از اجرای این قانون بر دوش وزارت بهداشت است، اما برای بخش‌های دیگر باید مطالبه‌گری از سایر نهادها و ارگان‌ها صورت گیرد.»

او هشدار داد که بی‌توجهی به این موضوع در آینده می‌تواند بحران کهنسالی و کاهش پویایی اجتماعی را در پی داشته باشد.

تحصیل ۱۲۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

در ادامه این نشست، دکتر علی سروش، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، با ارائه گزارشی از وضعیت و ظرفیت‌های علمی و درمانی دانشگاه، خواستار حمایت ویژه وزارت بهداشت برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی و درمانی شد.

وی با اشاره به تحصیل حدود ۶۵۰۰ دانشجو و فعالیت ۵۵۸ عضو هیأت علمی در این دانشگاه، گفت: «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اکنون میزبان بیش از ۱۲۰۰ دانشجوی خارجی از ۱۱ کشور دنیاست، که نشان از ظرفیت بالای بین‌المللی‌سازی این مرکز علمی دارد.»

سروش همچنین از وجود ۱۳ مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۲۰ شرکت دانش‌بنیان و ۱۲۷ واحد فناور در پارک علم و فناوری دانشگاه خبر داد و افزود: «در مسیر تبدیل به یک پژوهشگاه مستقل هستیم و تاکنون شش مجله علمی معتبر از سوی دانشگاه منتشر شده است.»

اجرای پزشک خانواده و تمرکز بر جمعیت جوان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اجرای طرح‌های کلان کشور مانند نظام ارجاع و پزشک خانواده را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه دانست و افزود: «در حوزه جوانی جمعیت نیز با نگاه علمی و میدانی، اقدامات گسترده‌ای در حال انجام است.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha