شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
کد خبر: 387172

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: مصرف قرص یُد مربوط به افرادی است که در شعاع مشخصی از نیروگاه‌های اتمی زندگی می‌کنند.

چه کسانی باید قرص ید مصرف کنند؟

به گزارش سلامت نیوز از وزارت بهداشت، علیرضا رییسی طی گفت و گویی اظهار داشت: افرادی باید قرص یُد مصرف کنند که در معرض اشعه هستند و در شعاع مشخصی از اطراف راکتور و نیروگاه انرژی اتمی حضور دارند.

وی اظهار داشت: ۸۶ شهرستان کشور تاکنون درگیر تجاوزات ناجوانمردانه رژیم صهیونی بوده اند، اما در تمام شهرستانها بیمارستانها آمادگی پذیرش محروحین احتمالی را دارند.

معاون بهداشت همچنین به شرایط حوزه درمان و امکانات درمانی اشاره کرد و گفت: به مردم اطمینان می‌دهیم در حوزه درمان هیچ کمبودی نداریم.

به گفته رییسی، بسیاری از اساتید، پزشکان، پرستاران و نیروهای بهداشتی بازنشسته نیز به صورت داوطلبانه و بدون درخواست حقوق و دستمزد به عرصه ارائه خدمات بازگشته اند.

وی در پایان تاکید کرد: عدم توقف و تعطیلی خدمات؛ یک اصل مهم براساس دستور وزیر بهداشت در شرایط کنونی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha