بیماران تالاسمی در کرمانشاه از کمبود دارو و خون و مشکلات درمانی خود ابراز نگرانی کردند و خواستار رسیدگی فوری مسئولان به وضعیت درمانی و تامین منابع حیاتی شدند.

بیماران تالاسمی در کرمانشاه از کمبود دارو و خون گلایه کردند

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازمهر بیماران تالاسمی و خانواده‌هایشان در کرمانشاه با تجمع مقابل استانداری این شهر، نسبت به کمبود دارو و خون و مشکلات درمانی خود اعتراض کردند. این تجمع مسالمت‌آمیز که با حضور حدود ۵۰ نفر از بیماران و خانواده‌هایشان برگزار شد، به منظور جلب توجه مسئولان به مشکلات درمانی و دارویی این افراد برگزار شد.

یونس عرب، مدیرعامل انجمن تالاسمی ایران، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت که بیماران به‌ویژه به دنبال دسترسی پایدار به دارو و درمان استاندارد هستند. وی افزود: «بسیاری از این بیماران علاوه بر تالاسمی، با مشکلاتی چون دیابت و پوکی استخوان نیز دست و پنجه نرم می‌کنند و شرایط جسمی خاصی دارند. تامین دارو و خون مورد نیاز، یکی از حداقل‌های خواسته‌های آنهاست.»

وی همچنین به مشکلات حاد کمبود خون در برخی استان‌ها از جمله کرمانشاه، مازندران و سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: «بیماران تالاسمی در مازندران که باید هر دو تا سه هفته یک‌بار خون دریافت کنند، گاهی تنها یک واحد خون دریافت می‌کنند که این امر به شدت وضعیت درمانی آنها را تحت تاثیر قرار داده است.»

مدیرعامل انجمن تالاسمی ایران هشدار داد که ادامه این روند می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری برای بیماران داشته باشد و از وزارت بهداشت و سازمان انتقال خون خواست اقدامات جدی‌تری برای تامین خون و داروهای مورد نیاز بیماران انجام دهند.

عرب در ادامه سخنان خود به اهمیت سازمان انتقال خون در تأمین منابع حیاتی اشاره کرد و گفت: «با وجود کمبود منابع انسانی و تجهیزات، کارکنان سازمان انتقال خون با تلاش زیاد سعی در تأمین نیازهای بیماران دارند، اما وضعیت موجود فشار زیادی به این مجموعه وارد کرده است. تقویت این سازمان می‌تواند گامی مؤثر در حمایت از بیماران و تقویت نظام سلامت کشور باشد.»

وی همچنین تاکید کرد: «ذخایر خون در مواقع بحران مانند زلزله، سیل و سایر حوادث طبیعی نقش حیاتی در نجات جان مردم دارد. بنابراین لازم است که سازمان انتقال خون نه تنها از جنبه هزینه‌ای بلکه به‌عنوان یک بخش استراتژیک در حفظ امنیت سلامت کشور تقویت شود.»

بیماران تالاسمی با این اعتراضات خواستار رسیدگی فوری به مشکلات خود و تامین منابع حیاتی مانند دارو و خون هستند تا بتوانند از درمان مناسب برخوردار شوند و کیفیت زندگی خود را حفظ کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha