مشاور هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران در نشست با وزیر رفاه، چهار مشکل اساسی بیماران خاص را مطرح کرد. این مشکلات شامل تأخیر در تأمین دارو، مشکلات مربوط به کارافتادگی، ناهماهنگی در خدمات تأمین اجتماعی و قطع وام‌های ضروری بیماران خاص بود.

بررسی چهار مشکل مهم بیماران خاص با وزیر رفاه

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،در نشست اخیر میان مشاور هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران و وزیر رفاه، چهار موضوع اساسی که زندگی بیماران خاص را تحت تأثیر قرار می‌دهد، مطرح شد. احمد قویدل، مشاور هیئت مدیره کانون هموفیلی، به‌طور مفصل به مشکلاتی اشاره کرد که بیماران خاص، به‌ویژه بیماران هموفیلی، با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

اولین مسئله‌ای که قویدل مطرح کرد، پرداخت مطالبات داروخانه مرکز درمان جامع بیماران هموفیلی بود که به دلیل عدم پرداخت به‌موقع، باعث تأخیر در تحویل دارو توسط شرکت‌های پخش می‌شود. این موضوع بر روند درمان بیماران تاثیر منفی می‌گذارد.

دومین مشکل، رد شدن مکرر درخواست‌های کارافتادگی برای بیماران هموفیلی با سوابق کاری ۱۵ تا ۲۰ سال بود. این بیماران به دلیل ابتلا به بیماری قبل از اشتغال، از دریافت حقوق مستمری کارافتادگی محروم می‌شوند.

سومین مسئله نیز ناهماهنگی در ارائه خدمات از سوی سازمان تأمین اجتماعی و مشکلات موجود در استفاده از صندوق صعب‌العلاج بود. این ناهماهنگی‌ها باعث بروز مشکلات بیشتر برای بیماران خاص در دسترسی به خدمات حمایتی می‌شود.

چهارمین موضوع، قطع وام‌های ضروری بیماران خاص، از جمله بیماران هموفیلی، بود. این قطع حمایت‌های رفاهی و اجتماعی باعث افزایش فشارهای مالی و روانی بر بیماران می‌شود.

در پایان نشست، قرار شد که موارد مطرح‌شده در نامه‌های جداگانه به دفتر وزیر رفاه ارسال و پیگیری شود. این اقدامات به‌منظور رسیدگی به مشکلات بیماران خاص و بهبود وضعیت رفاهی و درمانی آنها در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha