رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از فعالیت سامانه بارشی در ۱۷ استان کشور در روز دوشنبه (۲۶ آبان) خبر داد و اعلام کرد که آلودگی هوای کلانشهرها تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.

سامانه بارشی فعال در ۱۷ استان/ آلودگی هوا تا پایان هفته در کلانشهرها

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، اعلام کرد که امروز (۲۶ آبان)، سامانه بارشی در ۱۷ استان کشور فعال است. این سامانه موجب بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و حتی بارش برف در برخی مناطق خواهد شد. استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، کردستان، زنجان، شمال کرمانشاه، قزوین، البرز، تهران و با شدت کمتر همدان، مرکزی، لرستان و ایلام تحت تاثیر این سامانه بارشی قرار دارند. برخی مناطق نیز ممکن است شاهد گردوخاک در ارتفاعات و نقاط سردسیر باشند و در مناطق مستعد، تگرگ نیز بارش خواهد داشت.

وی افزود: «نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که بارش‌ها تا سه‌شنبه (۲۷ آبان) در خراسان شمالی ادامه خواهد داشت و از فردا (سه‌شنبه) در نواحی مختلف کشور شاهد کاهش دما خواهیم بود.»

کاهش دما و آلودگی هوا در انتظار کلانشهرها

ضیاییان همچنین به کاهش دما در برخی مناطق کشور اشاره کرد و گفت: «در روز سه‌شنبه (۲۷ آبان) در شمال غرب و در روز سه‌شنبه و چهارشنبه (۲۸ و ۲۹ آبان) در شرق کشور افزایش باد پیش‌بینی می‌شود.» در کنار این تغییرات جوی، افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تا پایان هفته به‌ویژه در کلانشهرها دور از انتظار نیست.

وی همچنین در مورد وضعیت جوی تهران اعلام کرد: «آسمان تهران فردا (۲۷ آبان) صاف و گاهی با وزش باد ملایم خواهد بود و به‌تدریج غبار رقیق به جو تهران اضافه می‌شود. کمینه دما ۹ درجه و بیشینه دما ۱۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. روز چهارشنبه (۲۸ آبان) نیز آسمان تهران صاف همراه با غبار محلی خواهد بود و دما در این روز بین ۹ تا ۱۸ درجه سانتیگراد متغیر خواهد بود.»

گرم‌ترین و سردترین مراکز استان‌ها

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضعیت هوا، در پایان به وضعیت دمایی استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: «در روزهای آینده، بندرعباس با بیشینه دمای ۳۲ تا ۳۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور خواهد بود، در حالی که شهرکرد با کمینه دمای ۶- و ۵- درجه سانتیگراد سردترین استان‌ها خواهد بود.»

ضیاییان تأکید کرد که پیش‌بینی‌های هواشناسی برای یک هفته آینده دقت ۸۰ درصدی دارند و توصیه کرد شهروندان به‌ویژه در مناطق تحت تاثیر بارش‌ها و آلودگی هوا، مراقب شرایط جوی باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha