چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۳
کد خبر: 398882

به‌گفته یک کارشناس هواشناسی، افزایش دما در بسیاری از استان‌ها بین نیم تا 2درجه پیش‌بینی شده است و مناطق مرکزی و حاشیه زاگرس بیش از سایر نقاط تحت‌تأثیر گرمای تابستان قرار خواهند گرفت.

تابستان امسال داغ‌تر از همیشه

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، بررسی‌های هواشناسی نشان می‌دهد تابستان امسال در بیشتر مناطق کشور گرم‌تر از میانگین بلندمدت خواهد بود. به‌گفته یک کارشناس هواشناسی، افزایش دما در بسیاری از استان‌ها بین نیم تا 2درجه پیش‌بینی شده است و مناطق مرکزی و حاشیه زاگرس بیش از سایر نقاط تحت‌تأثیر گرمای تابستان قرار خواهند گرفت.


ساناز جعفری با تأکید بر اینکه هوای تابستان امسال در بخش عمده‌ای از کشور بالاتر از میانگین بلندمدت خواهد بود، گفت: تابستان گرم در انتظار کشور است و در بیشتر مناطق، دما بین نیم تا 2درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین بلندمدت خواهد بود.


او درباره برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر کوتاه بودن تابستان امسال نیز اظهار کرد: در حال حاضر نمی‌توان از کوتاه بودن تابستان صحبت کرد. حتی در اواسط شهریور نیز همچنان شرایط کاملا تابستانی و هوای گرم در بسیاری از مناطق کشور حاکم خواهد بود.

این دکتری هواشناسی با بیان اینکه تقریبا در سراسر کشور افزایش دما نسبت به شرایط نرمال پیش‌بینی می‌شود، ادامه داد: در نوار ساحلی جنوب کشور دمای هوا حدود نیم تا یک درجه بالاتر از میانگین بلندمدت خواهد بود، اما در سایر مناطق کشور این افزایش به یک تا 2درجه می‌رسد.‌

به‌گفته جعفری، بیشترین افزایش دما در مناطق مرکزی کشور و نواحی حاشیه رشته‌ کوه زاگرس پیش‌بینی می‌شود. این مناطق نسبت به میانگین بلندمدت، گرمای محسوس‌تری را تجربه می‌کنند و از کانون‌های اصلی افزایش دما در تابستان امسال خواهند بود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید

در همینه زمینه :

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha