به گزارش آنا، دكتر مختوم شهنازي، دبير بيست و دومين كنگره راديولوژي ايران اعتلاي سطح راديولوژي در كشور و گردهمايي و تبادل نظر علمي راديولوژيستها را از جمله اهداف برگزاري اين كنگره عنوان كرد و همچنين بينالمللي و منطقهيي كردن كنگره را از جمله ويژگيهاي آن خواند.
وي با اعلام اين كه 9 نفر مهمانان از كشورهاي آمريكا، هلند، اسپانيا، آلمان، ايتاليا و كانادا در اين همايش حضور خواهند داشت، افزود: 25 مقاله از سوي شركت كنندگان خارجي دريافت كردهايم و همچنين شش كارگاه آموزش راديولوژي در زمينههاي مختلف راديولوژي نيز برگزار ميشود.
منصور فاتحي، مسوول كميته انفورماتيك انجمن راديولوژي ايران نيز در ادامه گفت: اين كنگره داراي 25 امتياز بازآموزي براي راديولوژيستها و 16 امتياز براي غير راديولوژيستها و 10 امتياز براي پزشكان عمومي است.
به گزارش خبرنگار علمي آنا، دكتر عبدالرسول صداقت رييس انجمن راديولوژي ايران در نشست مطبوعاتي بيست و دومين كنگره راديولوژي ايران با اعلام اينكه پيش بيني ميشود بالغ بر 1200 نفر شركت كننده و نيز50 شركت داخلي و خارجي در اين همايش حضور داشته باشند افزود: انجمن راديولوژي ايران در كنار فعاليتهاي صنفي، فعاليتهاي علمي قابل توجهي را نيز از سه سال پيش آغاز كرده كه برگزاري كنگرههاي بزرگ سالانه از جمله اين فعاليتهاست كه در اين كنگره متخصصان زيادي از راديولوژيستها شركت خواهند داشت.
وي استفاده از زبان انگليسي به عنوان زبان بين المللي در كنگره را در ايجاد ارتباط بيشتر با ساير محققان خارجي و از سوي ديگر ارتقا پيشرفتهاي علمي موثر دانست و افزود: با انجام اين كار ميتوانيم تعداد بيشتري شركتكننده از كشورهاي ديگر داشته باشيم و از اطلاعات علمي آنها بيشتر استفاده كنيم.
دكتر صداقت راديولوژي را رشتهاي عنوان كرد كه ارتباط نزديكي با فنآوري داشته و همزمان با آن رشد ميكند بنابراين كشور ما متناسب با اين رشد بايد پيشرفت كند به طوري كه دانش ما كمتر از غرب نبوده و ميتوانيم روشهاي متداول آنها را به كار گيريم.
رييس انجمن راديولوژي ايران با اعلام اينكه راديولوژي در سطح خاورميانه حرف اول را ميزند افزود: در هيچ يك از كشورهاي اروپاي شرقي علم تصويربرداري پزشكي به پاي ما نميرسد و بنابر اظهارات محققان خارجي شركتكننده، برپايي اين كنگرهها در سطح كنگرههاي اروپايي است.
دكتر صداقت با اشاره به دستاوردهاي نوين راديولوژي گفت: استفاده از تله مديسين با ارتباطات تصويري پزشكي پيشرفتهاي قابل توجهي در ايران داشته است.
از جمله ديگر دستاوردهاي جديد اين حوزه، سيستم پكس (سيستم آرشيو و ارتباط تصويري) است كه با آرشيو كردن تصاوير و وصل شدن به اين آرشيو ميتوانيم تصاوير را از طريق اينترنت به مراكز ديگر ارسال كرده و تبادل اطلاعات كنيم.
وي خاطر نشان كرد: طي سالهاي آينده كشور ما پا به پاي كشورهاي پيشرفته به سمت راديولوژي بدون فيلم پيش خواهد رفت يعني تمام روشهاي تصوير برداري به سمت الكترونيكي شدن پيش ميرود و براي اينكه تمام مراكز تصوير برداري از سيستمهاي ديجيتالي استفاده كنند به زودي آيين نامه جديد راديولوژي در وزارت بهداشت به تصويب خواهد رسيد.