سلامت نیوز : حسن امامی رضوی در گفتوگو با فارس افزود: با توجه به مشکلات موجود اعتباری از دولت درخواست کمک کرده ایم و نمیتوانیم از مردم پول بگیریم چرا که مردم گرفتارند و نمیتوانند هزینه های افزایش یافته را بدهند.
وی ادامه داد: نامه نگاری و پیگیری کردیم تا اختلاف بین قیمتها و هزینه های بیمارستانی را دولت پرداخت کند.در نتیجه از دولت کمک هزار و 900 میلیارد تومانی درخواست کردهایم و منتظر پرداخت آن هستیم.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: اینکه تا پایان سال این اعتبار پرداخت میشود یا خیر،مشخص نیست.ما مطالبه کردهایم و امیدواریم پرداخت شود. چارهای به جز منتظر بودن نداریم و این در حالی است که بیمارستانها در اداره خود مشکل دارند و باید زودتر اعتبار به آنها پرداخت شود.
وی تصریح کرد: در شرایط اقتصاد مقاومتی و بحران نمیتوانیم به مردم فشار بیاوریم. در همه بخشها هزینه ها بالا رفته که حوزه سلامت هم مستثنی نیست. وظیفه ما مدیریت بر هزینهها و کاهش هزینههای اضافی است.همچنین هزینه روشهای تشخیصی و درمانی را باید اثربخش تر کنیم.
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری جلساتی با روسای بیمارستانها و ابلاغ بایدها و نبایدهایی برای کاهش هزینه ها گفت: از سوی دیگر در عین حال که میگوییم مصرف را کم کنیم و با روشهای سادهتر بیماری را تشخیص و درمان کنیم تجهیزات پزشکی به شدت کم شده است و نیاز به منابع داریم.
امامی رضوی ادامه داد: از دولت درخواست کردهایم تا کمک کند اما اگر محقق نشود این کمبود تبدیل به بدهی انباشته بیمارستانی میشود و چرخه معیوب تکرار میشود.
وی گفت: میدانیم تجهیزات کم است؛اما چاره چیست.نمیتوانیم که بیمارستانهای دولتی را تعطیل کنیم.در عین حال وضعیت بخش خصوصی هم همین طور است.
نظر شما