داروسازی
-
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد؛
وود درمان های نوین خوراکی در حوزه دیابت
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از ورود درمانهای نوین خوراکی در حوزه دیابت خبر داد.
-
مروری بر بررسیهای پژوهشگران
داروسازها چقدر به اخلاق حرفهای پایبند هستند؟
داروسازان در انجام وظایف شغلی خود با چالشهای اخلاقی زیادی روبرو میشوند و این چالشها در نحوه ارائه خدمات آنها تاثیرگذار است. به همین دلیل پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تبریز میزان رعایت اصول اخلاقی داروسازان را مورد بررسی قرار دادند.
-
خروج ۱.۵ میلیارد دلار ارز به بهانه تأمین دارو
رئیس سندیکای تولیدکنندگان دارو گفت: متأسفانه در دو الی سه ماه گذشته رقمی بالغ بر ۱.۵ میلیارد دلار ارز به بهانه تأمین دارو از کشور خارج شده است.
-
شانه ساز سرپرست سازمان غذا و دارو شد/ مهرعلیان مدیرکل دارو شد
وزیر بهداشت طی حکمی محمد رضا شانه ساز را به عنوان سرپرست سازمان غذا و دارو و مدیر اجرایی قرارگاه تأمین واردات مواد اولیه صنعت داخلی و داروهای ساخته شده، و تجهیزات پزشکی منصوب کرد.
-
رئیس همایش داروسازی بالینی ایران مطرح کرد؛
پیشگیری از بیماریها با استفاده از نقشه ژنی
استاد گروه داروسازی بالینی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر ضرورت پیشگیری از بیماری ها با استفاده از نقشه ژنی تاکید کرد.
-
رئیس انجمن داروسازان ایران:
وزیر بهداشت اسامی متخلفان را به صورت مستند اعلام کند
دکتر محمدباقر ضیاء،رئیس انجمن داروسازان ایران در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز، در واکنش به اظهارات اخیر وزیر بهداشت درباره وجود رانت و امضاهای طلایی در سازمان غذا و دارو،گفت: «در صورتی که تخلفی محرز شده است، باید اسامی متخلفان را به صورت مستند اعلام کنند و با متخلفین برخورد قانونی شود و نباید هیچ ابهامی در این مورد باشد، تا خدای نکرده شایبه ای برای مجموعه ای که خدمت می کنند ایجاد گردد، از نظر عرف و شرع وقانون هم این یک ایجاب است.»
-
دارو فلهای میشود!
گران شدن كاغذ، تنها بر مطبوعات و نوشتافزار تأثیر ندارند.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
فشار خون بالا، قاتل خاموش
طبق آمار، بیماری های قلبی عروقی با بیش از 17 میلیون مرگ در سال، مهمترین عامل مرگ و میر در جهان به شمار می روند. بد نیست بدانید که اصلی ترین علت بروز این نوع بیماری ها پرفشاری خون یا فشار خون بالا است ولی اهمیت این بیماری در میان عموم مردم به درستی شناخته نشده است. کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نبوده و حدود 20 درصد از جمعیت بزرگسال ایران به آن مبتلا هستند.