-
ادویه های مفید برای کاهش قند خون
ادویه ها و گیاهان زیر در آشپزخونه ها یافت می شوند و اگر به رژیم غذایی شما اضافه شوند می توانند قند خون را به شکل بهتری تنظیم کنند.
-
با نشستن زیاد به این بیماری ها مبتلا می شوید
محققان آمریکایی هشدار دادند که ده ساعت نشستن در روز چه در محل کار یا هنگام تماشای تلویزیون به سرعت خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می دهد.
-
۴ کار مخصوص افراد ۴۰ سال به بالا
تغذیه سالم، ورزش کردن، پرهیز از عادات ناسالم و به کارگیری عادات صحیح، روابط جنسی سالم، کنترل فشارهای روحی و استرس و یادگیری مهارت های زندگی، مشاوره منظم پزشکی و انجام دستورات پزشک، توجه به سلامت روحی و معنوی اجزای سبک زندگی سالم را تشکیل می دهد.
-
روش هایی ساده برای رفع بوی بد دهان
در برخی از موارد بوی بد دهان ممکن است ناشی از عفونت، بیماری، مصرف دارو یا بیماریهای لثه باشد. به کمک روش های ساده زیر می توانید در زمان کوتاهی بوی بد دهان خود را رفع کنید.
-
ارتباط نگرانکننده بین زمین خوردن و خطر زوال عقل در سالمندان
تحقیقات جدید نشان میدهد که زمین خوردن میتواند خطر ابتلا به زوال عقل را در افراد مسن افزایش دهد و همچنین آسیبهای ناشی از این حوادث به سرعت پیشرفت زوال عقل کمک میکند.
-
بدترین نوع سرطان خون
لوسمی حاد میلوئیدی (AML) شایع ترین نوع لوسمی حاد است، اگرچه نادر است و تنها حدود 1 درصد از کل سرطان ها را تشکیل می دهد. AML همچنین کشنده ترین نوع لوسمی است.
-
پلی دیپسی چیست؟
کدام نوع تشنگی نشانه دیابت است؟
همه ما بعد از ورزش یا خوردن تنقلات نمکی تشنه می شویم اما اگر تشنگی شما حتی پس از چندین لیوان آب از بین نرود، ممکن است مبتلا به پلی دیپسی باشید. این وضعیت گاهی اوقات نشانه دیابت است. در موارد دیگر نیز می توانه نشانه بیماری روانی باشد.
-
تأمین انرژی عصبی با متابولیسم اسیدهای چرب میلین: کشفی نوین در عملکرد مغز
محققان زیستشناسی با بررسی متابولیسم اسید چرب به این نتیجه رسیدهاند که میلین، پوششی که اطراف اعصاب را احاطه کرده، میتواند به عنوان یک منبع ذخیره انرژی برای سیستم عصبی مرکزی عمل کند.
-
نشانههایی که به شما میگویند قلبتان به چکاپ نیاز دارد
در حالی که غربالگری منظم قلب برای افراد مسن و کسانی که از قبل بیماری دارند بسیار مهم است، در اینجا علائمی وجود دارد که باید قلب خود را چک کنید.
-
علت بروز لکه های سفید روی صورت و گردن
برجستگی های سفید روی صورت شما می تواند زیر چشم، روی گونه، پیشانی، چانه یا بینی شما ظاهر شود و با افزایش سن و در دوران بارداری شایع تر می شوند.
-
اگر میخواهید خوابی آرام داشته باشید بخوانید!
تنظیم دقیق دمای اتاق خواب فقط بخشی از فرمول دستیابی به خوابی عمیق است. افزایش تولید ملاتونین و کاهش دمای مرکزی بدن در شب نقش کلیدی در آمادهسازی بدن برای خواب دارند. پوشیدن جوراب در رختخواب به گشاد شدن عروق دیستال کمک کرده و جریان خون به دستها و پاها را افزایش میدهد، که به نوبه خود دمای مرکزی بدن را سریعتر کاهش میدهد.
-
معجزه این گیاه در کاهش سریع قند خون
لوزالمعده افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ قادر به تولید انسولین کافی برای تنظیم قند خون نیست، یعنی قند خونشان ممکن است تا سطح خطرناکی بالا برود.
-
بهترین روش تقویت ایمنی بدن در پاییز
یکی از بهترین راهها برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با بیماریهای فصلی، مصرف میوههای تازه و پرخاصیت پاییزی است، میوههای پاییزی به دلیل دارا بودن ویتامینها و مواد معدنی فراوان، میتوانند سیستم ایمنی بدن را تقویت و از شما در برابر سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سایر بیماریها محافظت کنند.
-
روش های خانگی سفید کردن دندان ها
لایه بیرونی دندان یا مینای دندان که تقریباً سفید رنگ است، از ساختارهای عمیقتر دندان محافظت میکند. در زیر مینا، لایهای از بافت به نام عاج وجود دارد که به رنگ زرد مایل به قهوهای است. هنگامی که لایه مینا نازک یا فرسوده میشود، عاج بیشتر نمایان میشود، بنابراین دندانها تیرهتر به نظر میرسند.
-
چرا سرم گزگز می کند؟
احساس سوزن سوزن شدن در بالای سر می تواند ناشی از شرایط پوستی، حساسیت های پوستی، داروها، اضطراب، میگرن و غیره باشد.
-
هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا میشود
آمارهای جهانی نشان میدهد که هر چهار ثانیه یک نفر در دنیا به بیماری آلزایمر مبتلا میشود. این بیماری نه تنها موجب گم شدن زمان و فراموشی میشود، بلکه میتواند اختلالات شخصیتی، رفتاری و عملکردی نیز ایجاد کند.
-
چشمها؛ نشانههای بیماریهای نهفته و اهمیت آموزش پرستاران
دکتر آسیه اسحاقی، فلوشیپ قرنیه و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، در آستانه برگزاری سی و سومین کنگره سالیانه انجمن چشمپزشکی ایران، تأکید کرد که چشمها میتوانند نشانههای بسیاری از بیماریهای سیستمیک نظیر دیابت، پرفشاری خون، بیماریهای روماتیسمی و برخی عفونتها را به ما نشان دهند.
-
سلامت دهان و دندان: جلوگیری از زردشدن دندانها و روشهای طبیعی برای سفیدکردن آنها
زرد شدن دندانها یکی از مشکلات رایج است که ممکن است به دلایل مختلفی از جمله نازک شدن مینا و لکههای ناشی از غذاها و نوشیدنیها رخ دهد.
-
اکتبر، ماه آگاهی بخشی سرطان پستان: هیچ فردی نباید تنها بماند
اکتبر ماهی است که در سراسر جهان برای افزایش آگاهی در مورد سرطان پستان اختصاص یافته است. امسال با شعار "هیچ فردی نباید به تنهایی با سرطان پستان روبهرو شود"، بر اهمیت تشخیص زودهنگام، درمان جامع و حمایت عاطفی از بیماران تاکید میشود.
-
سیاه شدن لثه نشانه چیست؟
گاهی اوقات به دلایل مختلف مثل سیگار کشیدن، عوارض داروها، مبتلا شدن به مشکلات دهان و دندان و ….. رنگ لثه ها به صورت ناگهانی سیاه میشود و عارضه سیاهی لثه یا پیگمانتاسیون لثه (gingival pigmentation) پدید میآید و این نگرانی در ذهن فرد ایجاد میشود که آیا سیاه شدن لثه نشانه بیماری است؟
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
اوتیسم بیشفعال چیست؟
با استفاده از تکنیکهای بهروز در زمینه توانبخشی، به کودکان مبتلا به بیش فعالی و اوتیسم کمک میکنیم تا مهارتهای اجتماعی و رفتاری خود را تقویت کنند.
-
ویتامین E و مشکلات پوستی: نشانهها و اهمیت این ویتامین در سلامت پوست
کمبود ویتامین E میتواند منجر به مشکلات پوستی مانند خشکی و اگزما شود. این ویتامین نقش حیاتی در حفظ سلامت پوست، چشمها و سیستم ایمنی بدن ایفا میکند.
-
شناسایی ۱۰ مورد ابتلا به وبا در نیمه نخست سال جاری
وزارت بهداشت از شناسایی ۱۰ مورد ابتلا به وبا در شش ماهه اول سال خبر داد که ۹ نفر از مبتلایان به عنوان موارد وارده از سایر کشورها طبقهبندی شدهاند و هیچ موردی از فوت ناشی از این بیماری گزارش نشده است.
-
دلیل اصلی خشک شدن پوست در پاییز
گاهی تغییر آب و هوایی منجر به خشکی پوست میشود که ناشی از سرد شدن هوا، کاهش رطوبت و وزیدن باد است و میتواند پوست را دچار خارش کند.
-
خوردن خیار به این افراد توصیه نمیشود
خیار میوهای پرآب و سرشار از مواد مغذی است که برای بسیاری از افراد مفید است. اما برخی افراد باید در مصرف خیار احتیاط کنند، چرا که این میوه ممکن است در شرایط خاص سلامتی مشکلاتی ایجاد کند.
-
کمبود ویتامین D بهبود شکستگی در کودکان را کند میکند
تحقیقات جدید نشان میدهد که سطوح پایین ویتامین D در بیماران اطفال با شکستگیهای اندام تحتانی و نیاز به جراحی، به طور معناداری زمان بهبودی بالینی و رادیوگرافی را افزایش میدهد. این مطالعه که در نشست سالانه آکادمی اطفال آمریکا ارائه شد، بر لزوم توجه به سطح ویتامین D در روند درمان تاکید دارد.
-
زنگ خطر همه گیری ویروس کُشنده زامبی!
ویروس ماربورگ یک تب خونریزی دهنده ویروسی است، همان نوع بیماری که ابولا به آن تعلق دارد، اما حتی کشندهتر است و از هر ۱۰ مبتلا ۹ نفر را میکشد.
-
۱۰ بیماری رایج نیمه ی دوم سال
ممکن است فکر کنید تغییر فصل چه ربطی به بروز بیماریها و عارضهها دارد، اما واقعیت این است که تغییرات دما مثل گرما و سرد شدن هوا و حتی رطوبت میتواند زمینهساز بروز برخی مشکلات جسمی و حتی روحی (مثل افسردگی فصلی، اضطراب و ...) شود.
-
چند عادت سالم برای پیشگیری از آلزایمر
برای استفاده کامل از ظرفیت حافظه و همچنین پیشگیری از بیماریهای مغزی، بهویژه زوال عقل و آلزایمر، باید همواره مغز را به کار بگیرید.
-
روشهای نوین طب ایرانی برای مقابله با سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصل سرما
با ورود فصل سرما و افزایش آمار ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا، متخصصان طب ایرانی راهکارهایی را برای پیشگیری و درمان این بیماریها ارائه میدهند. دکتر مهشید چایچی، سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، بر اهمیت اصلاح سبک زندگی و تقویت سیستم ایمنی بدن تاکید دارد.