-
سن ابتلا به کمردرد کاهش پیدا کرده/ 20 تا 25درصد کودکان و نوجوانان با درجاتی از کمردرد مواجهند
اگر تا چندی پیش عنوان میشد که 60تا 70درصد مردم دنیا با درجاتی از کمردرد مواجهند، این عدد حالا به 100 رسیده و هر فردی حداقل یکبار شکل خفیف یا شدید آن را تجربه میکند. سن ابتلا به کمردرد هم کاهش پیدا کرده و بهگفته دکتر ایرج عبداللهی، رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران حدود 20 تا 25درصد کودکان و نوجوانان با درجاتی از کمردرد مواجهند.
-
علت درد لگن و راه های درمان آن
وضعیتی مانند آرتروز، رماتیسم مفصلی و سیاتیک و ... می تواند باعث بروز درد لگنی شود.
-
پوکی استخوان با تشخیص زود هنگام قابل درمان است
عضو هیاتعلمی دانشگاه علومپزشکی کردستان و متخصص ارتوپد با بیان اینکه معمولا افرادی که دچار پوکی استخوان میشوند مستعد شکستگی های زیادی هستند، اظهار کرد: اگر قبل از این شکستگیها با مراجعه زود هنگام به پزشک، بیماری آنها تشخیص داده شود با تجویز دارو و تغییر شیوه زندگی پوکی استخوان آنها درمان خواهد شد.
-
خطر ابتلا به آرتروز در اثر ورزش در این افراد کمتر است
بر اساس مقالهای که ماه آوریل در نشریه JAMA Network Open منتشر شد، تحقیقات جدید نشان داده که میتوان با تقویت عضلات ساق پا، از شدت بیماری آرتروز زانو کاست یا احتمالاً آن را از بین ببرید.
-
این هفت عادت بد باعث کمردرد می شود
دلایل کمردرد میتواند بسیار متفاوت باشد. باید توجه داشت که این عادتهای روزمره میتواند منجر به درد مزمن در عضلات پشت و ستون فقرات شود.
-
چرا استرس باعث درد کمر میشود؟
استرس محرک و تقویت کننده درد است. در پاسخ به استرس، انتقال دهندههای عصبی و هورمونها آزاد میشوند. این فرآیندها در مثلث تنش رخ میدهد: نواحی سر، گردن و شانه.
-
خطرناک ترین نوع دیسک کمر چیست؟
دیسک کمر، یکی از رایج ترین اختلالات مربوط به ستون فقرات است که سالانه بسیاری از افراد را درگیر می کند. پارگی دیسک کمر زمانی اتفاق می افتد که یکی از دیسک های بین مهره ای در اثر فرسایش یا ضربه، دچار آسیب شود. دیسک کمر ممکن است در مهره های مختلف اتفاق بیفتد.
-
عادت هایی که باعث کمردرد می شوند
بسیار متفاوت باشد. باید توجه داشت که این عادتهای روزمره میتواند منجر به درد مزمن در عضلات پشت و ستون فقرات شود.
-
آرتروز، شایعترین بیماری مزمن مفاصل
عضو هیات علمی گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه آرتروز روی هر مفصلی تأثیر میگذارد؛ گفت: در کشورهای پیشرفته، میزان شیوع آرتروز زانو ١٣ درصد و در ایران ٢٠ درصد گزارش شده که با توجه به بیشتر بودن جمعیت جوان ایران میزان شیوع این بیماری در افراد مسن ایران بسیار بیشتر است.
-
استرس چطور باعث کمردرد میشود؟
آنجی گوپال، متخصص بیماریهای استخوان و مربی یوگا که در مرکز ملی بهداشت و درمان بریتانیا نیز مشغول به کار است، با مراجعهکنندگان مختلفی کار میکند تا این موضوع را که استرس عامل کمردرد است بررسی کند. او میگوید: «استرس ناشی از کار، امور خانه یا هر جای دیگر التهاب را در بدن افزایش میدهد. وقتی استرس رخ میدهد، بافتها، آنطور که در شرایط عادی سالماند، سالم نخواهند ماند و ممکن است احساس خستگی، درد یا آسیبدیدگی داشته باشند.»
-
تعویض مفصل ران چیست
تعویض مفصل ران، یا آرتروپلاستی کامل ران، یکی از پیشرفتهترین و مؤثرترین روشهای جراحی در درمان مشکلات شدید مفصل ران است. این جراحی عمدتاً برای بیمارانی انجام میشود که به دلیل آسیبهای ناشی از آرتروز، آرتریت روماتوئید، نکروز آواسکولار، یا آسیبهای شدید دیگر، از درد مزمن و محدودیتهای حرکتی رنج میبرند. مفصل ران که یکی از بزرگترین و مهمترین مفاصل بدن است، نقش کلیدی در حرکت و پایداری بدن دارد.
-
عارضه ای که پشت میزنشین ها را تهدید می کند
آمار ابتلا به عارضه جدید سر به جلو (forward head) این روزها شیوع قابل توجهی در جهان دارد، بهویژه برای کسانی که زمان زیادی از کامپیوتر، تلفنهای هوشمند و سایر دستگاههای الکترونیکی استفاده میکنند.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
آدرس فیزیوتراپی خوب در شیراز کجا است؟
هر روزه تغییراتی در علم و تکنولوژی ایجاد میشوند که میتوانند بسیاری از مشکلات انسان را رفع کنند. حوزه بهداشت و درمان یکی از زمینههایی است که از این پیشرفت تأثیر چشمگیری گرفته است. متدهای درمانی این روزها قابل مقایسه با سالها پیش نیستند و بسیار حرفهایتر شدهاند؛ بهعنوان مثال، فیزیوتراپی یکی از روشهای درمانی است که از سال ۱۸۹۵ معرفی شده و پیش از آن خبری از متدهای آن نبود. این روزها بسیاری از افراد برای تسکین دردها یا بهبود عملکرد اندامها از فیزیوتراپی استفاده میکنند. اگر متقاضی استفاده از خدمات فیزیوتراپی هستید و هنوز یک مرکز فیزیوتراپی خوب در شیراز را پیدا نکردهاید، در این مقاله همراه ما باشید.
-
چطور همزمان با کاهش وزن استخوانها را قوی نگه داریم؟
روش ترکیبی ورزش و مصرف داروهای کاهش وزن به درمان چاقی و در عین حال حفظ سلامت استخوانها کمک میکند.
-
عضو انجمن ارتوپدی ایران:
آرتروز درمان قطعی ندارد/ فریب فضای مجازی را نخورید
عضو انجمن ارتوپدی ایران با بیان اینکه آرتروز درمان قطعی ندارد، گفت: همه روشهای درمانی برای کنترل بیماری آرتروز کاربرد دارد و مردم فریب فضای مجازی در مورد درمان قطعی این بیماری را نخورند.
-
چرا با افزایش سن، وضعیت سلامت استخوانها بدتر میشود؟
معمولا تا سن ۳۰ سالگی فعالیت سلولهای «استئوبلاست» بیشتر است؛ به این معنی که ما بیشتر از آنچه که از دست میدهیم استخوان جدید میسازیم.
-
چرا پشت درد یا کمر درد میگیریم؟
معمولاً وقتی از درد پشت صحبت میکنیم، منظور درد و گرفتگی عضلانی در قسمت پایینی کمر (یا ستون فقرات کمری) است.
-
تجربه کمردرد در ۸۰ درصد افراد / کدام کمردردها باید جراحی شوند؟
مدیر کلینیک طب پیشگیری و ارتقاء سلامت سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران درباره انواع کمردرد، مشکلات عضلانی_اسکلتی و باورهای غلط در این زمینه به تشریح توضیح داد.
-
علائم دیسک کمر در پاها چیست ؟ + بهبود آن
چکیده : در این مطلب به بررسی علائم و نشانه های دیسک کمر در پاها پرداختیم و راه های درمان ان را بیان کردیم...
-
دلیل بی حس شدن دست در خواب
گاهی اوقات ممکن است که در نیمه شب از خواب بیدار شویم و دست هایمان احساس بی حسی داشته باشد، دلیل این بی حسی چیست و چه راه هایی برای درمان آن وجود دارد؟
-
مراقب بیماری خطرناک «ثروتمندان» باشید!
قدیمها به آن بیماری افراد ثروتمند میگفتند؛ افرادی که زیادی گوشت قرمز میخوردند.
-
کمبود کدام ویتامین باعث درد ساق پا میشود؟
یکی از علل کمتر شناختهشده که میتواند به درد ساق پا منجر شود، کمبود برخی ویتامینهای خاص است. شناسایی و درمان بهموقع این کمبودها میتواند به بهبود قابل توجهی در علائم و حتی رفع کامل آنها منجر شود.
-
روش صحیح خوابیدن برای درمان دیسک کمر
یک نکته بسیار مهم برای افرادی که دیسک کمر دارند طرز خوابیدن و استراحت است که بسیار موثر در درمان دیسک می باشد. استراحت از طریق کاهش فشار در حلقه فیبروز دیسک کمر باعث ارتقای فرایند بهبودی بیمار می شود.
-
این علائم آرتریت روماتوئید را هرگز نادیده نگیرید!
آرتریت روماتوئید می تواند علائم زیادی داشته باشد و شایع ترین آن سفتی مفاصل، دردناک بودن آنها و خستگی است.
-
نتایج مطالعه جدید نشان می دهد؛
دوچرخه سواری می تواند به پیشگیری از آرتروز زانو کمک کند
یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که در طول زندگی خود به طور منظم دوچرخه سواری می کنند کمتر در معرض ابتلا به آرتروز زانو هستند.
-
راهکارهایی برای داشتن استخوانهای قوی
پوکی استخوان وضعیتی است که استخوانها قدرت خود را از دست میدهند و احتمال شکستگی بیشتر میشود.
-
نوشیدن قهوه برای این افراد ضرر دارد!
قهوه فواید و خطراتی برای سلامتی دارد. وقتی صحبت از آرتروز می شود، همین امر صادق است. خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قهوه ممکن است برای برخی از انواع آرتریت مانند نقرس مفید باشد. از سوی دیگر، برخی تحقیقات نشان می دهد که قهوه می تواند خطر ابتلا به انواع خاصی از آرتریت مانند آرتریت روماتوئید و آرتروز را افزایش دهد.
-
خوابیدن روی زمین برای کمردرد خوب است یا بد؟
خوابیدن روی زمین لزوما بهترین گزینه برای هر نوع کمردردی نیست. دلیل اصلی این است که شکل ستون فقرات انسانها بهطور قابلتوجهی با شکل زمین متفاوت است.
-
دستاورد جدید پزشکی؛
آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیشبینی کند
یک مطالعه جدید ادعا می کند که یک آزمایش خون می تواند به پزشکان کمک کند تا حداقل هشت سال قبل از اینکه علائم آرتروز زانو در اشعه ایکس نشان داده شود، بیماری را تشخیص دهند.
-
علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
آرتریت پسوریاتیک زمانی اتفاق میافتد که سیستم ایمنی بدن باعث التهاب مفاصل و ساختارهای اطراف (آنتزها) که به استخوان متصل است، شود.