-
استاد ویروس شناسی پاسخ داد؛
آیا پاندمی تب دنگی در پیش است/ اهمیت کنترل ناقل ویروس
استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در واکنش به این سئوال که آیا تب دنگی می تواند به پاندمی تبدیل شود، توضیحاتی داد.
-
پشه آئدس در جنوب ایران بیماریزاتر است
معاون بهداشت وزارت بهداشت با ذکر این نکته که پشه آئدس در جنوب تهاجمی تر و بیماری زا تر است گفت : اگر در ماههای آینده شاهد بارندگی باشیم احتمالا تخمها تبدیل به پشه میشوند و حجم بسیار بزرگ پشه را شاهد خواهیم بود که میتوانند آلودگی هم داشته باشند.
-
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد
۴۰ شهر ایران درگیر پشه آئدس / مبارزه با آئدس در ۸۷ نقطه کشور
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، بهسازی محیط، آموزشی مردمی و آگاهی بخشی عمومی را مهمترین راههای پیشگیری از بیماری های منتقله از پشه آئدس دانست و گفت: هم اکنون مبارزه با پشه آئدس حداقل در ۸۷ نقطه کشور در حال انجام است.
-
احتمال ابتلای مجدد به تب دنگی وجود دارد
با افزایش موارد گزارش شده از تب دنگی، لازم است اصولی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری به ویژه برای مسافران به مناطق آلوده و پرخطر این بیماری، رعایت شود. تب دنگ یا دانگ یک بیماری ویروسی است که توسط گزش پشه آئدس منتقل میشود.
-
برای در امان ماندن از تب دنگی چه کنیم؟
با افزایش موارد گزارش شده از تب دنگی، لازم است اصولی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری به ویژه برای مسافران به مناطق آلوده و پرخطر این بیماری، رعایت شود.
-
مواظب «آئدس»باشید؛ این پشه حالتان را میگیرد!
تب دنگ یا دانگ یک بیماری ویروسی است که توسط گزش پشه آئدس منتقل میشود.
-
تب دنگی و جذام؛ از شیوع تا شایعه / مقایسه تب دنگی با کرونا اشتباه است
بر خلاف «تب دنگی» یا کرونا، «جذام» یک بیماری باکتریایی است. باکتری به نام «مایکوباکتریوم لپره» باعث بروز این بیماری میشود. تنها افرادی که به مدت طولانی در کنار یک فرد مبتلا به جذام زندگی کنند، ممکن است این بیماری به آنها سرایت کند. در غیر این صورت جذام بیماری نیست که به سادگی تبدیل به پاندمی شود.
-
توصیههایی برای در امان ماندن از نیش پشه «آئدس»
یک متخصص بیماریهای عفونی با تاکید بر لزوم کاهش جمعیت پشه آئدس گفت: این پشه در محیطهای کوچک مانند بشقاب آب، آب جمعشده پشت کولر و آب زیر گلدانها هم تخمگذاری میکند و تکثیر مییابد بنابراین باید در محیط اطراف جایی که آب جمع شده است حضور نیابید و در غیراین صورت با همکاری مرکز بهداشت، سمپاشی محل انجام شود.
-
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطرح کرد
تغییر اقلیم مهمترین عامل شیوع پشه آئدس و بیماریهای مرتبط با آن
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، تغییر اقلیم را مهمترین عامل شیوع پشه آئدس و بیماریهای مربوط به آن در کشور دانست و گفت: اگر تمام دستگاهها پای کار نیایند، همهگیری گستردهای در انتظار کشور است.
-
دانشیار بیماری های عفونی و گرمسیری مطرح کرد؛
۷ توصیه کلیدی در مقابله با پشه آئدس و تب دنگی
دانشیار گروه بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برای پیشگیری از تب دنگی، رعایت چند نکته را مهم دانست.
-
مشاهده پشه تب دنگی در رامسر
دکتر فرهاد غلامی امروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: تعدادی از بیماران در جنوب کشور که در کشورهای خلیج فارس سکونت داشتند به دلیل ابتلا به تب به ایران آمدند و متاسفانه تعدادی از این بیماران فوت شدند.
-
آخرین آمار وزارت بهداشت: ۱۴۹مبتلا و ثبت یک مرگ
تبدنگی؛ کرونای دوم؟
مسوولان وزارت بهداشت خبر از یک بیماری جدید میدهند با نام «تب دنگی». این تب که معروف به روح شیطان است، از اردیبهشت تاکنون سواحل خلیجفارس و به تازگی سواحل خزر را هم درگیر کرده است. برخی نگران این هستند که فاجعه کرونا تکرار شود.
-
۷ توصیه برای پیشگیری از تب دنگی
دانشیار بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تب ناگهانی شدید، تهوع و استفراغ، سردرد، کاهش اشتها، ضایعات پوستی و درد شکم را از مهمترین علائم اولیه تب دنگی عنوان و ۷ توصیه را برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری مطرح کرد.
-
چه بیماریهایی از پشه به انسان منتقل میشوند؟
با شروع تابستان و شیوع برخی بیماریهای منتقله از پشهها به انسان در برخی نقاط جهان، داشتن آگاهی در این زمینه میتواند به پیشگیری و درمان بهتر این نوع از بیماریها کمک کند.
-
فرشیدی خبر داد؛
پشه آئدس در ۴ استان مشاهده شد
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از وجود پشه آئدس در ۴ استان کشور خبر داد.
-
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تشریح کرد:
علائم و راههای مقابله با «تب دنگی»/هیچ موردی از «تب دنگی» در سمنان نداشتیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: تاکنون هیچ موردی از پشه «آئدس» و ابتلا به و «تب دنگی» در این استان مشاهده نشده است.
-
تب دانگ؛ موضوع روز حوزه سلامت / ثبت ۹ مورد ابتلای محلی در هرمزگان
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه «تب دانگ» مهمترین موضوع حوزه سلامت در این روزها به حساب میآید، درباره آخرین وضعیت بیماری در استانها توضیح داد.
-
شیوع بدترین نوع ویروس تب دنگی در کشور
تب دنگی، این روزها به مثابه پاندمی کرونا شده و هر کسی مبتلا می شود، اطرافیانش نگران می شوند که مبادا خطرناک باشد.
-
مرگ تلخ خانم دکتر جوان با تب دنگی در قوچان!
یک خانم دکتر فوق تخصص نوزادان بر اثر ابتلا به تب دنگی درگذشته است.
-
«تب دنگی» به قزوین رسید
کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان قزوین گفت: «تاکنون خوشبختانه در استان قزوین پشه آئدس دیده نشده است، اما یک مورد ابتلا به این بیماری مشاهده شد که با شناسایی بهموقع این فرد اقدامات پزشکی و درمانی انجام و ترخیص شد. این فرد سابقه مسافرت به امارات متحده (دبی) را داشت و بعد از برگشت با علائم تب سردرد، بدندرد به پزشک مراجعه کرده بود.»
-
راه پیشگیری و علایم ابتلا به تب دنگی چیست؟
هشدار طغیان و شیوع انفجاری تب دنگی در ایران/ وزارت بهداشت درخواست کمک کرد
ابتلا به «تب دِنگی» در ماههای اخیر در ایران افزایش یافته است، بیماریای که عامل آن گزش پشه آئدس است.بر اساس گزارش مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، از ابتدای سال جاری تا دیروز، ۱۴۶ مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است.
-
یک متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری مطرح کرد؛
درد پشت چشم، کاهش اشتها و ایجاد ضایعات پوستی از علائم ابتلا به تب دنگی
یک متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری به تشریح نشانههای ابتلا به بیماری تب دنگی پرداخت و گفت درد پشت چشم، کاهش اشتها و ایجاد ضایعات پوستی از علائم ابتلا به تب دنگی است.
-
تب دنگی به پاکدشت رسید؟
رئیس شبکه بهداشت و درمان پاکدشت گفت: ابتلای یک بیمار به تب دنگی در پاکدشت صحت ندارد.
-
کدام افراد به تب دنگی مبتلا میشوند؟ | پشه آئدس از این بوها خوشش نمی آید
احتمال طغیان تب دنگی در کشور طی ماههای آینده وجود دارد. شیوع این بیماری بیشتر خواهد شد و حتی به تهران هم خواهد رسید. چون پشههای آئدس کمکم دارند در کشور پراکنده میشوند.
-
افزایش تعداد مبتلایان « تب دنگ» به 138 نفر
با گذشت حدود دو ماه از شناسایی اولین مبتلای تب دنگ در کشور، تعداد بیماران و استانهای درگیر این بیماری نسبت به سالهای قبل با شدت بیشتری رو به افزایش است و مسوولان وزارت بهداشت میگویند اغلب مبتلایان، مسافران ورودی از کشورهای همسایه شرقی و جنوبی هستند چون وقوع سیل یکی از عوامل موثر در افزایش فعالیت پشه ناقل بیماری است که ظرف ماههای اخیر، در همسایههای شرقی و جنوبی شاهد وقوع سیل بودهایم و به همین دلیل تعداد بیماران در این کشورها هم بیشتر شده است.
-
تب استخوان شکن از علائم «تب دانگی» / صید پشه آئدس در ۴ استان کشور
کارشناس اداره کنترل بیماریهای منتقله توسط ناقلین وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت کنترل پشه آئدس به منظور مقابله با بیماری «تب دانگی»، درعین حال تب استخوانشکن را از علایم مهم این بیماری برشمرد و فعالیت نظام مراقبت حشرهشناسی کشور برای صید این پشه را تشریح کرد.
-
زنگ خطر «هاری» به صدا درآمد
مدیرکل دامپزشکی استان البرز از رسیدن وضعیت مرگومیر ناشی از بیماری هاری در کشور به مرز اخطار خبر داد.
-
تایر و آب راکد عامل گسترش تب دانگ؛ ۳ اصل طلایی پیشگیری
ابتلا به بیماری تب دانگ یا دِنگی در ماههای اخیر در ایران افزایش یافته است، بیماری که عامل آن گزش پشه آئدس است، پشهای که در تایرها و آبهای راکد کوچک تخمگذاری میکند و البته مسافرت به کشورهای همسایه به خصوص امارات میتواند به گسترش این بیماری در کشور دامن بزند.
-
باقی ماندن تخم پشهآئدس تا ۴۰۰ روز
از اوایل اردیبهشتماه بود که سروکله تبدنگی یا تب استخوانشکن در کشور پیدا شد. از همان ابتدا مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هرازگاهی از طریق رسانهها، اطلاعاتی نظیر شهرها و کشورهای میزبان این پشه، علائم ابتلا به آن، راهکارهای پیشگیری و مطالبی از این دست را مطرح میکردند.
-
چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به تب دنگی قرار دارند
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: گروههای حساس در معرض خطر بیشتری نسبت به ابتلا به تب دنگی قرار دارند.