کووید-19
-
مروری بر کارنامه دولت سیزدهم در مقابله با کرونا
سراشیبیِ ویروسِ تاجدار
دولت سیزدهم در شرایطی در سال ۱۴۰۰ روی کار آمد که موج چهارم کرونا با ویروس انگلیسی جولان میداد و جان میگرفت و واکسیناسیون کووید هم به صورت قطرهچکانی در جریان بود؛ امروز اما پس از حدود دو سال، ۷۸ درصد از کل جمعیت کشور واکسینه شدهاند و ویروسِ تاجدار کرونا هم روزهای آرامی را میگذراند و در سراشیبی است...
-
آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان روزانه
بنابر دادههای بهروزشده در «جدول جهانی ورلداُمتر» که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونا را آغاز کرده، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۴ میلیون و ۲۱۵ هزار و ۴۱۵ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۱۰ هزار و ۷۷۷ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
-
جدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان
بنابر دادههای به روزشده در «جدول جهانی ورلداُمتر» که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونا را آغاز کرده، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۴ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۹۹۱ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۱۰ هزار و ۶۵۱ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
-
معاون وزیر بهداشت:
کیفیت و سرعت کار دانشمندان ایرانی در کووید-۱۹ به جهانیان ثابت شد
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه کیفیت و سرعت کار دانشمندان ایرانی در کووید ۱۹ به جهانیان ثابت شد، از استقبال بسیاری از کشورهای جهان برای واردات تجهیزات پزشکی ایرانی خبر داد.
-
سویه جدید ویروس کرونا افراد واکسینهشده را هم مبتلا میکند
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا اعلام کرد سویه جهشیافته بیای.اکس (BA.X) ویروس کرونا نسبت به سویههای قدیمیتر، در مبتلا کردن افراد واکسینه شده یا قبلا مبتلا شده، توانایی بیشتری دارد.
-
آمار جهانی کرونا؛ استرالیا رکورددار فوتیهای روزانه
بنابر دادههای به روزشده در «جدول جهانی ورلداُمتر» که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونا را آغاز کرده، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۴ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۱۵ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۱۰ هزار و ۵۲۰ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
-
متخصص فارماکوتراپی:
مرگ و میر آنفلوانزا بیشتر از کرونا است/ زمان پیک بیماری
یک متخصص فارماکوتراپی، با عنوان این مطلب که آنفلوانزا مرگ و میر بیشتری نسبت به کرونا دارد، گفت: آنفلوانزا را جدی بگیریم.
-
اسامی شهدای خدمت که در کمیته ملی تایید شده است/ از پزشک تا پرستار
کادر درمان اعم از پزشک، پرستار، داروساز، رادیولوژیست، آزمایشگاهی و...، در دوران سخت کرونا، از جان مایه گذاشتند تا مرگ و میر کمتری را شاهد باشیم.
-
آیا زیرسویه جدید کرونا خطری جدی است؟
کرونا در چهار سالی که به جان مردم کره زمین افتاده بارها و بارها جهشهای ژنتیکی را تجربه کرده و هربار خصلتهای تازهای کسب کرده است. با اینکه شرایط اضطراری کرونا به فرمان سازمان بهداشت جهانی در همه کشورهای دنیا لغو شده و زندگی در همه نقاط جهان به حالت عادی بازگشته اما این ویروس تاجدار همچنان در حال جهشهای متوالی و تلاش برای بقا و بیماریزایی است.
-
نگران سویه جدید کرونا نیستیم اما آمادهباش ضروری است
سخنگوی وزارت بهداشت کشورمان چند روز قبل خبر داد که زیرسویه موسوم به «ای جی۵» که با عنوان«اریس» هم شناخته میشود فعلا در ایران مشاهده نشده است.
-
ناگفتهها و خاطرات «زالی» از ۳ سال کرونا/ نقطه آغاز کووید همچنان در ابهام
صلابت، دانش و توانمندی محققان، دانشمندان و تیم بهداشت و درمان ایران در مقابله با کرونا، همخوانی صنعت داروسازی کشور با تغییرات جهانی در پاندمی قرن، جهش واکسنسازی ایران و ساخت شش نوع واکسن، تغییر داستان واکسن در دنیا و توان دانشمندان کشور در اعمال تغییرات جدید و ... از جمله مباحثی است که فرمانده عملیات مقابله با کرونا در استان تهران در روزهای طوفانی کووید، به تشریح درباره آن به صحبت پرداخت.
-
توصیه وزیر بهداشت فرانسه در واکنش به سویههای فعلی کرونا
وزیر بهداشت فرانسه از مردم این کشور خواست حتی در صورت بروز علائم خفیف کووید ۱۹ یا در تماس با افراد آسیبپذیر از ماسک استفاده کنند.
-
آیا باید دوباره ماسک بزنیم؟
افزایش سرایت کووید در تابستان امسال، سوالهایی را در ذهن ایجاد کرده است. به طور مثال، اینکه آیا برخی اقدامهای ایمنی مانند ماسک زدن را باید دوباره شروع کنیم.
-
آخرین خبرها از سویه جدید کرونا / توصیه به تزریق واکسن آنفلوآنزا از اواخر تابستان
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه زیرسویه جدید کرونا با نام EG.۵ هنوز به ایران نرسیده است، درعین حال بر لزوم تزریق واکسن آنفلوآنزا پیش از فرارسیدن فصل پاییز تاکید کرد.
-
ردیابی ویروس جهش یافته کرونا
سازمان جهانی بهداشت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده در حال ردیابی ویروسهای به شدت جهش یافته کرونا هستند. چند نوع ویروس جهش یافته در سه هفته اخیر در چندین کشور شناسایی شده است.
-
آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان روزانه
بنابر دادههای به روزشده در «جدول جهانی ورلداُمتر» که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونا را آغاز کرده، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۳ میلیون و ۶۸۵ هزار و ۶۰۵ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۰۸ هزار و ۷۲۸ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
-
درخواست دانشمندان از بریتانیاییها:
دوباره ماسک بزنید
دانشمندان از بریتانیاییها میخواهند به دلیل ترس از سویه جدید کووید-۱۹، دوباره ماسک بزنند.
-
آیا سویه جدید کرونا خطرناک است/ اریس چه علائمی دارد
سویه جدید ویروس کرونا، در برخی از کشورها خودنمایی کرده و بیم آن میرود بار دیگر شاهد گسترش سویه جدید در دنیا باشیم. در همین حال، این پرسش مطرح است که آیا این سویه خطرناک و مرگبار خواهد بود.
-
جدیدترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان
بنابر دادههای به روزشده در «جدول جهانی ورلداُمتر» که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونا را آغاز کرده، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۳ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۴۸۱ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۰۸ هزار و ۶۹۴ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
-
مرگ ۳ بیمار کرونایی در هفت روز اخیر/ زیر سویه جدید در کشور شناسایی نشده است
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۳ بیمار مبتلا به کرونا در هفتهای که گذشت جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۳۲۱ نفر رسید.
-
جدیدترین آمارِ جهانی مبتلایان و فوتیهای کرونا
بنابر دادههای بهروزشده در «جدول جهانی ورلداُمتر» که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونا را آغاز کرده، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۳ میلیون و ۵۹۹ هزار و ۴۹ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۰۸ هزار و ۱۵۶ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
-
از دست دادن حس بویایی و چشایی دیگر نشانه کرونا نیست
یکی از نشانههای بارز در تشخیص کووید۱۹ در ابتدای همهگیریِ این بیماری از دست دادن حس بویایی و چشایی بود اما این عوارض در حال حاضر بسیار کمتر شایع است و فقط در تعداد کمی از مبتلایان به کووید در سال گذشته (۲۰۲۲) این نشانهها گزارش شده است.
-
چراغ زرد کرونا چشمک میزند
کرونا هست، نیست، سویه جدید آمده است، نیامده است. شیوع بیماری بیشتر میشود یا نه. اینها سوالاتی است که از لابهلای صحبت های مسئولان وزارت بهداشت به ذهن میرسد. هر چه هست، کرونا در فاز ابهام است و چراغ زرد آن چشمک میزند، حالتی بین قرمز و سبز.
-
آمار جهانی کرونا؛ کره جنوبی همچنان رکورددار فوتیهای روزانه
بنابر دادههای بهروزشده در «جدول جهانی ورلداُمتر» که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونا را آغاز کرده، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۳ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۶۲۶ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۰۷ هزار و ۸۸۷ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
-
آنچه باید درباره زیرسویه جدید کرونا بدانیم
یک فوق تخصص مراقبت های ویژه در خصوص سویه جدید کرونا و ویژگی ها و احتمال همه گیری این ویروس توضیحاتی ارائه کرد.
-
سازمان جهانی بهداشت هشدار داد؛
خطر ظهور سویه خطرناک تر کووید ۱۹/ احتمال افزایش مرگ و میرها
سازمان جهانی بهداشت، چند روز پس از تعیین یک سویه شایع جدید، اعلام کرد که تعداد موارد جدید کووید۱۹ گزارش شده در سراسر جهان در ماه گذشته ۸۰ درصد افزایش یافته است.
-
معاون وزیر بهداشت پاسخ داد
سویه جدید کرونا به ایران رسیده است؟
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به رصد دقیق بیماریها در کشور، گفت: زیرسویه EG.۵.۱ کرونای اُمیکرون هنوز در ایران شناسایی نشده است.
-
آمار جهانی کرونا؛ استرالیا رکورددار فوتیهای روزانه
بنابر دادههای بهروزشده در «جدول جهانی ورلداُمتر» که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونا را آغاز کرده، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۳ میلیون و ۱۷۷ هزار و ۸۸۹ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۰۷ هزار و ۲۵ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
-
معاون وزارت بهداشت:
وضعیت کرونا در کشور روزانه رصد میشود
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت هر روز در استانهای مختلف تعدادی نمونهگیری انجام میشود تا موجهای جدید کرونا پیشبینی شود اما در سه چهار هفته گذشته سویه جدیدی در ایران مشاهده نشده است.
-
آیا کووید طولانی درمان میشود؟
موسسه ملی بهداشت آمریکا تعداد انگشتشماری تحقیق برای آزمایش درمانهای احتمالی کووید طولانی را آغاز کرده است.