معادن
-
نگرانی فعالان محیط زیست از احیای 6هزار معدن متروک
سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور سالجاری در تفاهم با وزارت صنعت، معدن و تجارت، مجوز معدنکاوی را به 70درصد از سطح کل عرصههای ملی، یعنی حدود 100میلیون هکتار از مساحت کشور افزایش داد و بلافاصله پس از این تفاهم، طرح آزادسازی 6هزار محدوده معدنی و معدن غیرفعال کشور با حضور وزیر صمت اجرایی شد.
-
دامغان و روستاهای وابسته به معدن زغال
نان سیاه معدن
گورستان «كلاته رودبار» بیرون روستاست. به چشم غریبهها نمیآید. قبرها، روی سطح و سراشیبی تپه ورودی روستا، كنار هم خوابیدهاند. بعضیشان، یك تابلوی سیمانی یا سنگی بالای سر دارند با عكس و نشانی از متوفی. گورستان، خلوت است.
-
پنج روز از ریزش معدن «طزره » و محبوس شدن دو معدنچی زیر آوار گذشت
قصه مرگ كارگران معدن زغالسنگ، نقطه پایان ندارد
«عمق 35 متری، فرو ریختن سقف كارگاه، ریزش بیش از 43 تن آوار سنگ..... نه. احتمال زنده ماندنشان، صفر است. حتی رسیدن به جسدشان، یك معجزه است.»
-
مقام مسوول وزارت صنعت:
۴۰ درصد تجهیزات درمانی در داخل تولید می­شود
رییس مرکز ساخت داخل، ماشین سازی و تجهیزات وزارت صنعت گفت: اکنون نزدیک به ۴۰ درصد از ماشینآلات و تجهیزات مورد نیاز بخش درمان کشور در داخل تولید می­شود.
-
فعالیتهای معدنکاوی روی نبض کشور
یک فعال محیط زیست ضمن انتقاد از فعالیتهای معدنکاوی بهعنوان اقدامی که مخاطرات زیست محیطی بسیاری بههمراه دارد، گفت: بسیاری از فعالیتهای معدنکاوی روی نبضهای حیاتی کشور از جمله کوهها، رودها، جنگلها و مراتع ارزشمند صورت میگیرد و زمانیکه روی نبض حیاتی یک سرزمین چنین فعالیتهایی انجام میشود حیات آن سرزمین به مخاطره میافتد.
-
آلودگی آبهای زیرزمینی از مهمترین آثار مخرب معدن کاوی
براساس آخرین داده های مرکز آمار تا سال ۱۳۹۷ بیش از ۴۹۰۰ معدن در حال بهرهبرداری در کشور وجود داشت. یک دکتری مهندسی محیط زیست ضمن بیان اینکه از مهمترین آثار مخرب معدن کاوی آلودگی آب های زیرزمینی است، میگوید: تداوم روش مدیریت فعلی بهرهبرداری از معادن کشور به هیچعنوان قابل جبران و برگشتپذیر نخواهد بود.
-
مظفر شیروانی، مشاور بینالمللی جنگل و محیطزیست:
سكونت، معدنكاوی و دفن زباله بلای جان هیركانی
توقف بهرهبرداری از جنگلهای شمال كشور در قانون برنامه ششم توسعه یا طرح موسوم به تنفس جنگل، همچنان در كانون بحثهای مربوط به مدیریت جنگلهای شمال كشور قرار دارد.
-
زخم دیگر دماوند؛ این بار معادن
زخم معادن بر پیکره عرصههای ملی و طبیعی کشور، قدمتی بیش از یک دهه دارد و هر بار که این موضوع برسر زبانها میافتد، پس از مدتی به فراموشی سپرده میشود و این سودجویان هستند که با مجوزهای به ظاهر قانونی، عرصههای طبیعی و ملی کشور را نابود میکنند.
-
یک کشته در ریزش معدن / نجات 6 نفر
معدن صبح امروز ریزش کرد و دلیل قطعی آن هنوز مشخص نیست.