صرع
-
یک نورولوژیست مطرح کرد
800 هزار ایرانی گرفتار صرع/ وضعیت دارویی بیماران مصروع
نورولوژیست با اشاره به اینکه حدود 800 هزار نفر در کشور مبتلا به صرع هستند، گفت: علل این بیماری در سنین مختلف متفاوت است.
-
نورولوژیست:
نکاتی که افراد مبتلا به صرع قبل از بارداری باید بدانند
یک نورولوژیست نکاتی که افراد مبتلا به صرع قبل از بارداری باید بدانند را توضیح داد.
-
مبتلایان به صرع دارو ندارند
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران مبتلا به صرع مرکزی: به دلیل تأمین نشدن دارو بسیاری از بیماران از دریافت خدمات این انجمن ناامید هستند.
-
۵۰میلیون نفر دردنیا مبتلا به صرع هستند
شایعترین علل صرع در ایران
فوقتخصص تشنج و نوار مغزی با اشاره به شایعترین علل صرع در ایران گفت: صرع یکی از درمانپذیرترین بیماریهای مغز و اعصاب به شمار میرود.
-
دبیر سمپوزیوم علمی صرع مقاوم به درمان و اتوایمون:
۳۰ درصد بیماران مصروع مقاوم به درمان هستند
دبیر سمپوزیوم علمی صرع مقاوم به درمان و اتوایمون با اشاره به اینکه ۳۰ درصد بیماران مصروع مقاوم به درمان هستند، گفت: پنج درصد بیماران مصروع صعبالعلاج را میتوان با جراحی درمان کرد و در این سمپوزیوم جدیدترین و آخرین دستاوردهای پزشکی، رادیولوژی، تشخیصی و درمانی صرع ارائه میشود.
-
متخصص مغز و اعصاب:
۳۰ درصد بیماران مصروع مقاوم به درمان هستند
متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه ۳۰ درصد بیماران مصروع مقاوم به درمان هستند، گفت: پنج درصد بیماران مصروع صعبالعلاج را میتوان با جراحی درمان کرد.
-
کشف علت تب کردن نوزادان با ابزار محاسباتی پیشرفته
محققان دانشگاه یوتا در آمریکا ابزارهای محاسباتی پیشرفته ای را توسعه دادند که قادرند دلایل ژنتیکی بروز یک بیماری کمیاب موسوم به آنسفالوپاتی صرعی نوزادان را که در اولین ماه های زندگی آغاز می شود، شناسایی کنند.
-
چرا باید مراقب ضربه به سر بود؟
محققان بر این باورند که ۶ تا ۲۰ درصد موارد صرع بر اثر ضربه به سر است، بطوریکه تشنج و صرع یکی از شایع­ترین اختلالات پس از ضربه مغزی است.
-
درمان نوعی صرع با سم عنکبوت
یافته های مطالعه جدید محققان استرالیایی نشان می دهد یک نوع پروتئین در سم عنکبوت می تواند در ترکیب و ساخت داروی موثر برای درمان نوعی جدی و نادر از بیماری صرع کمک کند.
-
محققان نروژی دریافتند؛
تاثیر مکمل های اسیدفولیک بر زنان باردار مبتلا به صرع
داروهای مورد استفاده در زمان بارداری برای پیشگیری از حملات صرع می تواند موجب افزایش ریسک تاخیر در به حرف آمدن کودک شود اما تحقیق جدید نشان می دهد مکمل های اسیدفولیک این خطر را کاهش می دهند.
-
یک متخصص مغز و اعصاب؛
بیماران مبتلا به صرع مصرف دارو را خودسرانه قطع نکنند
یک متخصص مغز و اعصاب با توجه به عوارض قطع ناگهانی و خودسرانه دارو توسط بیماران مبتلا به صرع، گفت: این امر میتواند خطر بستری در بیمارستان، کُما و حتی مرگ را برای بیماران به همراه داشته باشد.