-
چرا فرانسه در افسردگی رکورد زد
بر اساس یک مطالعه جدید، فرانسه احتمالا پیش از همهگیری کرونا بالاترین نرخ افسردگی را در میان کشورهای اروپایی داشته است.
-
ضربه به اعتماد به نفس کودک با مقایسه
اعتماد به نفس یکی از ضروریات رشد شخصیت در کودکان است . برخی رفتارهای والدین ناخواسته در کاهش اعتماد به نفس کودکان نقش دارد که آگاهی از آنها کمک بزرگی به پیشگیری میکند.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
تفاوت حمله پانیک با سایر اختلالات روانشناسی
حمله پانیک یا پانیک اتک نوعی حالت روانی است که به طور ناگهانی و بدون دلیل مشخصی رخ میدهد و با احساس ترس شدید یا ناراحتی همراه است. این حمله معمولاً به سرعت شروع شده و به اوج خود میرسد (معمولاً طی چند دقیقه)، و اغلب با علائم فیزیکی و روانی مانند تپش قلب، تنگی نفس، لرزش، احساس خفگی و حتی ترس از مرگ همراه است. حملات پانیک میتوانند بسیار ناتوانکننده باشند و در صورتی که به طور مکرر رخ دهند، ممکن است به اختلال پانیک (Panic Disorder) منجر شوند.
-
دم به تله مقایسه اجتماعی ندهید
مقایسهکردن تا حدی طبیعی است اما وقتی دائم و مکرر نسبت به سایر افراد رخ میدهد، یک بیماری است.
-
خاطرات بد را به خواب بسپار
تحقیقات قبلی نشان میدهد که فعالسازی مجدد خاطرات مثبت میتواند به سلامت روانی کمک کند؛ از طرف دیگر فعالسازی مجدد حافظه میتواند در طول خواب انسان آغاز شود. پژوهشگران روشی برای ویرایش حافظه معرفی کردهاند که به تضعیف خاطرات منفی با فعالسازی مجدد خاطرات مثبت جدیدتر درطول خواب کمک میکند. نتایج نشان میدهد که این روش نهتنها باعث کاهش یادآوری خاطرات بدمیشود، بلکه نفوذ غیرارادی خاطرات مثبت را نیز افزایش میدهد.علاوه بر این، فعالسازی مجدد این خاطرات پس از خواب، قضاوتهای عاطفی مثبت را تقویت میکند.
-
چگونه همکاری با یک فرد افسرده راندمان کاری را تضعیف میکند
یک جامعهشناس درباره تاثیر سلامت روان افراد در محیط کار و بهعهدهگرفتن مشاغل میگوید:«مطالعات نشان میدهند که هرچه سلامت روان فرد بالاتر باشد، موفقیت او در زندگی کاری نیز بیشتر خواهد بود. برعکس، هرچه سلامت روان فرد کمتر باشد، کارایی، توانایی و عملکرد او کاهش مییابد.»
-
چگونه تصویری مثبتتر از بدن خود داشته باشیم؟
تمرکز بر ویژگی های غیر فیزیکی، تمرین مثبت بودن یا بی طرفی بدن و اجتناب از مقایسه می تواند کمک کننده باشد.
-
چرا بی دلیل غمگینم؟
ممکن است بدون دلیل آشکار احساس غم کنید. این وضعیت معمولاً از تعاملات پیچیده در مغز و بدن ناشی میشود.
-
احساس تنهایی چه تأثیری بر سلامت ما دارد؟
پژوهشهای جدید نشان میدهند که «احساس تنهایی» میتواند باعث تولید پنج پروتئین خاص در بدن شود که به بروز بیماریهای جدی و حتی مرگ زودرس منجر میشود.
-
انزوای اجتماعی ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را بالا میبرد
شنیدهاید که میگویند تنهایی سیستم ایمنی افراد را ضعیف میکند. این موضوع صحت دارد و به تازگی تحقیقی جدید مهر تأیید به این فرضیه زد.
-
ریشههای روانی اعتیاد به جراحیهای زیبایی در نوجوانان
سن گرایش به انجام عملهای زیبایی پایین امده و این موضوع نیازمند بررسی روانشناختی و جامعه شناسانه دارد.
-
ضرورت شناسایی کودک درون
کودک درون، نمایانگر اولین خود اصیل شماست که وارد این جهان شده است و شامل ظرفیت شما برای تجربه شگفتی، شادی، معصومیت، حساس بودن و پاسخگویی است. وقتی کودک درون ما فعال میشود هیجان، نیرو و انرژی بیشتری کسب میکنیم و وقتی از او جدا میشویم، احساس بیحالی، بیحوصلگی، خستگی، نارضایتی و خالی بودن میکنیم.
-
هجوم روانشناسی زرد در فضای مجازی
این روزها راهکارهای فضای مجازی در هر حوزه نه تنها کمکی به افراد نمیکند بلکه باری به مشکلات اضافه میکنند. از تغذیه گرفته تا روانشناسی .
-
ضرورت واکاوی سلامت روان در ازدواج
سلامت روان یکی از فاکتورهای مهم بر کیفیت ازدواج است. هرچند این فاکتور تضمین کننده ازدواج موفق نیست لیکن یکی از شروط اصلی برای ازدواج است.
-
تکنیک هایی برای کسب آرامش در رختخواب
نکات زیر به شما کمک می کند احساس آرامش بیشتری داشته باشید.
-
منظور از امنیت روانی مورد نظر مسئولان چیست؟
یک وکیل دادگستریگوید: «مسئولان قوه قضائیه که عنوان میکنند با برهمزنندگان امنیت روانی جامعه برخورد میشود، باید ابتدا توضیح دهند که امنیت روانی به چه معناست.
-
چگونه اضطراب زندگی اجتماعیتان را تحت تاثیر قرار میدهد ؟
اختلال اضطراب اجتماعی یکی از شایعترین بیماریهای روانی است که زندگی روزمره، روابط اجتماعی و حتی عملکرد کاری یا تحصیلی را مختل میکند. این اختلال شامل ترس شدید از موقعیتهای اجتماعی و قضاوت دیگران است، اما با درمان مناسب و یادگیری مهارتهای مقابلهای، میتوان بر آن غلبه کرد.
-
محققان به شواهد علمی از غصه دق کردن نزدیک شدند
اکنون محققان یک گام به کشف علت مرگ برخی افراد بر اثر «دلشکستگی» نزدیک شدهاند. آنان معتقدند ترکیب اضطراب بلندمدت و رویدادی ناگوار میتواند موجب بروز پدیدهای به نام نشانگان دلشکستگی یا «دق کردن» در انسان شود.
-
خلق خوش با مصرف این مواد غذایی تضمین میشود
تغذیه نه تنها بر جسم بلکه بر روان ما اثر دارد زمانیکه خوراکی مورد علاقه مان را میخوریم احساس رضایت و شادی داریم و زمانیکه غذای بد میخویم عصبی و کلافه هستیم . مطلب زیر به شما میگوید که دقیقا کدام مواد غذایی باعث ایجاد حس خوب روانی در شما میشود.
-
وقتی ترکش اخبار جنگ سلامتمان را نشانه میگیرد
اخبار ناگوار سلامت روان را نشانه میگیرند. اخباری که هر روز در فضای مجازی شاهد آنها هستیم. چاره چیست ؟ مطلب زیر در رابطه با همین موضوع است.
-
چگونه با غم سوگ عزیزان کنار بیاییم؟
رویارویی با سوگ عزیزان از مسائلی است که همه افراد دیر یا زود با آن مواجه میشوند اما نحوه رویارویی با این موضوع و تحمل سوگ اهمت زیادی دارد.
-
چگونه وابستگیهای احساسی میتوانند رابطه عاشقانه را متزلزل کنند؟
سبک دلبستگی مضطرب میتواند روابط عاشقانه را تحت تاثیر قرار دهد و احساس ناامنی و اضطراب را در افراد ایجاد کند. در این مقاله، ضمن بررسی تاثیرات این سبک، به دلایل شکلگیری آن و راهکارهایی برای مدیریت این احساسات خواهیم پرداخت.
-
نقش معنویت در بهبودی معتادان
راهبردهای مقابله ای که به صورت گسترده در چارچوب روانشناسی سلامت مورد مطالعه قرار گرفته است، مجموعه ای از تلاشهای شناختی و رفتاری فرد است که در جهت تفسیر و اصلاح یک وضعیت تنش زا به کار میرود و منجر به کاهش رنج ناشی از آن می شود
-
چگونه در محاصره مشکلات تابآوری داشته باشیم؟
زندگی بالا و پایین دارد گاهی مشکلات هر چند کوچک ما را از پا در میآورند و در باتلاق ناامیدی میبرند. اما چه باید کرد.؟ مطلب زیر کمک بزرگی به دستیابی به حال خوب ما میکند.
-
چگونه فضای مجازی کودکان را افسرده میکند
مطالعات نشان میدهند که نوجوانانی که بیش از ٣ ساعت در روز از اینترنت استفاده میکنند، نسبت به دیگران نرخ بالاتری از افسردگی و اضطراب دارند به علاوه، استفاده مداوم از رسانههای اجتماعی میتواند منجر به احساس تنهایی و مقایسه اجتماعی شود که از عوامل مؤثر در بروز افسردگی است.
-
برپایه مطالعات جدید:
آلودگی هوا روان شهروندان را مختل میکند
بر اساس تحقیقاتی جدید مشخص شده است که آلودگی هوا در بروز اختلالات روانی نقش دارد.
-
چرا باید اختلال خوردن را درمان کرد؟
بیاشتهایی عصبی، پرخوری عصبی، اختلال پرخوری، اختلال اجتناب یا محدودیت غذایی از شایعترین اختلالات خوردن هستند.
-
تاب آوری در زندگی با طیف اوتیسم
آیا اوتیسم برحسب ویژگی های صورت قابل تشخیص است؟
افراد مبتلا به اوتیسم ممکن است ویژگی های چهره متفاوتی نسبت به همتایان غیر اوتیستیک خود داشته باشند. اگر تشخیص اوتیسم با نگاه کردن به ویژگیهای صورت انجام شود، میتواند به افراد بیشتری کمک کند تا سریعتر تشخیص داده شوند و حمایت لازم را در سنین پایینتر به دست آورند.
-
ترفند ساده برای تغییر حال و هوای ذهنی و مقابله با افکار منفی
روانشناسان بر این باورند که تغییر حالت ذهنی از منفی به مثبت تنها با یک ترفند ساده قابل دستیابی است. دکتر ریک هانسون، متخصص اعصاب و روان، روشی به نام "تثبیت کردن" را معرفی میکند که میتواند ذهنیت فرد را به سمت مثبتگرایی سوق دهد.
-
ریشه استرس و اضطراب از هم جداست
استرس و اضطراب دو واکنش مجزا هستند. آگاهی از این موضوع کمک بزرگی به حل تبعات ناشی از آنها میکند.