-
خودکشی مسری است
دبیر علمی سمینار پیشگیری از خودکشی گفت: خودکشی مسری اما قابل پیشگیری است.
-
تاثیر شگفت انگیز مثبت اندیشی برای درمان بیماری ها
مثبت اندیشیدن و داشتن یک روحیه قوی و پر انرژی می تواند همواره به شما کمک کند بر موقعیت های سخت غلبه کنید و پیروز از میدان خارج شوید.
-
ویژگی های افراد دارای عزت نفس پایین
افراد دارای عزت نفس پایین ترجیح میدهند با فرد ناخوشایند و منفینگر صحبت کنند تا اینکه به بحث و شفافسازی روابط بپردازند.
-
هشت راه ساده برای کنترل نگرانی بیش از حد
به نظر میرسد پس از همهگیری کرونا قشر بزرگی از مردم سراسر دنیا درگیر ناامیدی و افکار منفی درباره وضعیت جهان شدهاند.
-
یک روش ساده و رایگان برای کاهش احساسات منفی
یک مطالعه جدید از دانشگاه سنت اندروز اسکاتلند به بررسی تأثیر وقفههای اجباری در کاهش پرخاشگری پرداخته است و نتایج آن نشان میدهد که حتی وقفههای بسیار کوتاه نیز میتوانند تأثیر قابل توجهی داشته باشند.
-
راهکارهای موثر برای مقابله با قلدری در مدارس؛ آموزش و پرورش در خط مقدم
بررسیهای انجام شده نشان میدهد که قلدری به عنوان یک مشکل جدی در مدارس رایج است، حتی در کشورهای پیشرفته. تحقیقات حاکی از آن است که تشکیل کمیتههای ضدقلدری، طراحی منشور رفتارهای مقابله با قلدری و ارائه بستههای فرهنگی - تربیتی از سوی آموزش و پرورش میتواند نقش مؤثری در کاهش این معضل در مدارس داشته باشد.
-
راهکارهایی جهت جلوگیری از رفتار خود تخریب گرانه
برخی از افرادی که در بیشتر موارد با هیجانهایشان در کشمکش هستند متوسل به انجام رفتارهای خودتخریبگرانه میشوند تا به صورت موقت رنج خود را به شیوههای ناسازگارانه تسکین دهند.
-
چطور اعتماد به نفس پایین را شکست دهید؟
وقتی اعتماد به نفس شما پایین است، احساس خوبی نسبت به فردی که هستید ندارید. با این حال، اقداماتی وجود دارد که می توانید برای افزایش عزت نفس و دوست داشتن بیشتر خود انجام دهید.
-
همه چیز درباره حقارت یا خودکمبینی
حقارت یا خودکمبینی باوری است که باعث میشود در مورد تمام توانمندیها و شایستگیهای خود، تردید کنیم و خود را فرد بیکفایتی بدانیم.
-
۵ تکنیک ساده برای بهبود حافظه
چه دانشجو باشید، چه حرفهای یا صرفا به دنبال تقویت توانایی شناختی خود هستید، بهبود عملکرد حافظه هدفی است که ارزش دنبال کردن آن را دارد.
-
راههای عملی ایجاد عزت نفس در کودکان
عزت نفس، اعتقاد به ارزش و توانایی های خود است و برای کودکان ضروری است که تصوری مثبت از خود داشته باشند تا به بزرگسالانی با اعتماد به نفس و توانا تبدیل شوند.
-
گشتن بیمورد در فضای مجازی احساس کسالت را افزایش میدهد
مطالعهای که به تازگی در مجله روانشناسی تجربی عمومی منتشر شده است، تناقضی جالب را در مورد «پیمایش یا تورق دیجیتال» به معنای عادت تماشای سریع ویدیوهای متفاوت آنلاین در لحظات بیحوصلگی در شبکههای اجتماعی را نشان میدهد.
-
تغییرات اقلیمی میتواند سلامت روان انسان را متزلزل کند
تغییرات اقلیمی که به دنبال افزایش دخالت انسان در محیط زیست رخ داده، پدیدهای جهانی است که نه فقط سبب افزایش دمای هوا در سراسر جهان شده، بلکه رویدادهای اقلیمی همچون سیل، زلزله و تغییرات آب و هوایی را شدت بخشیده است.
-
شناسایی ۸۰ درصدی کودکان در معرض خطر ابتلا به اوتیسم با هوش مصنوعی
برنامه طراحی شده با هوش مصنوعی، بدون نیاز به ارزیابیهای دقیق یا آزمایشهای بالینی، الگوهایی را مانند سن اولین لبخند، جملات کوتاه و مشکلات در غذا خوردن بررسی میکند تا اعلام کند یک کودم به اوتیسم مبتلا هست یا نه!
-
چه زمانی به تنهایی نیاز دارید؟
خیلی از اوقات اهمیت گذراندن وقت با خودمان را فراموش میکنیم. ما دائماً با اعلانها، ایمیلها و پیامها در رسانههای اجتماعی بمباران میشویم و این باعث میشود که احساس کنیم همیشه باید در دسترس و درگیر باشیم
-
راهکارهایی برای مواجهه با اختلال خوردن
افراد مبتلا به این اختلال، کنترل خود روی نحوه خوردن و عادات غذایی را از دست میدهند. در این اختلال، افراد یا پرخوری میکنند و چاق میشوند یا به خودشان گرسنگی میدهند و از ترس بالا رفتن وزن، هیچ غذایی مصرف نمیکنند.
-
محققان می گویند؛
گرمای شدید می تواند سلامت روان را تخریب کند
متخصصان هشدار میدهند که گرمای شدید علاوه بر آنکه میتواند باعث آسیب جسمی شود، میتواند سلامت روان را نیز تخریب کند.
-
چرا نمی توانم دوست پیدا کنم؟
نداشتن دوست می تواند باعث شود احساس تنهایی و انزوا کنید و سلامت روانی شما را تحت تاثیر قرار دهد. این مهم است که بدانید شما تنها نیستید. اگر نمی توانید دوست پیدا کنید یا در روابط خود احساس تعلق داشته باشید، به یک درمانگر مراجعه کنید.
-
بسیاری از دردهای جسمی منشاء روانشناختی دارند
در بسیاری موارد، دردهای جسمی مثل سردرد، مشکلات گوارشی، درد قفسه سینه و مشکلات ایمنی منشاء ذهنی و روانشناختی دارد.
-
جدیدترین روشها برای بهبود حافظه
دانشمندان اطلاعات زیادی در مورد ظرفیت شگفتانگیز مغز ما برای تغییر و رشد ارتباطات عصبی جدید به دست آوردهاند. این مفهوم تحت عنوان نوروپلاستیسیتی شناخته میشود که به معنای انعطافپذیری مغز است. برای استفاده از توانایی انعطافپذیری مغز باید دائما آن را تمرین دهید و از بدن خود مراقبت کنید.
-
آیا خودشیفته ها هم می توانند عاشق شوند؟
البته که افراد خودشیفته میتوانند عشق بورزند، اما عشق آنها سطحی و زودگذر است.نها می توانند به شدت از لحاظ عاطفی وابسته شوند ـ حتی به نظر می رسد که «عاشق می شوند» ـ و در عین حال همچنان نسبت به موضوع مورد علاقه شان بی تفاوت باشند.
-
ارتباط آلودگی هوا با نوسانات خلقی
بر اساس مطالعه جدیدی که گروهی از متخصصان در دانشگاه استنفورد انجام دادهاند، تنفس هوای آلوده میتواند سبب نوسان و تغییر خلق و همچنین افزایش تاثیر بلندمدت این امر بر سلامت روان شود.
-
محققان چینی می گویند؛
افزایش مشکلات سلامت روان ماهها پس از حمله قلبی
یک مطالعه جدید نشان می دهد که بستری شدن در بیمارستان برای یک عارضه اورژانسی مرتبط با قلب می تواند تأثیرات عمیقی بر سلامت روان فرد داشته باشد.
-
5 نشانه که باید فوراً شغل خود را ترک کنید
اگر از شغل خود راضی نیستید، می تواند به سایر بخش های زندگی شما نفوذ کند. نارضایتی شغلی استرس زا است، به ویژه با توجه به اینکه احتمالاً حدود یک سوم از زندگی خود را صرف کار خواهید کرد.
-
وسواس در روابط عاطفی چگونه درمان می شود؟
اگر شما مبتلا به اختلال وسواس فکری-عملی (وسواس) هستید میدانید که این اختلال مانع ایجاد رابطه احساسی و حفظ آن میشود. در حقیقت، افراد مبتلا به اختلال وسواس مجرد هستند. هم چنین افرادی که در یک رابطه عاطفی هستند نیز اغلب یک رابطه پر استرس را تجربه میکنند.
-
راهاندازی تخصصیترین پلتفرم روانشناسی و سلامت روان توسط پزشک خوب
استفاده از پلتفرم روان درمان برای خدمات روانشناسی، روانکاوی و رواندرمانگری که توسط پزشک خوب راه اندازی شده است.
-
آیا ازدواج راهکار مناسبی برای درمان مشکلات رفتاری است؟
بزرگسالانی که دارای مشکلات رفتاری و اخلاقی هستند معضلاتی را برای خود و دیگران بهوجود میآورند و ازدواج در این خصوص معجزه نمیکند، بلکه چالشهای بیشتری را هم ایجاد میکند.
-
افزایش اعتماد به نفس با 7 نکته کلیدی
اعتماد به نفس پایین ذاتی نیست. اعتماد به نفس را می توان آموخت، تمرین کرد و بر آن تسلط یافت درست مانند هر مهارت دیگری. هنگامی که بر اعتماد به نفس خود مسلط شوید، شرایط زندگی به سمت بهتر شدن تغییر خواهد کرد.
-
چگونه بر کمال گرایی غلبه کنیم؟
تلاش برای دستیابی به حالت ایدهآل میتواند توفانی به جان سلامت روح و روان شما بیندازد و حتی به افسردگی، اضطراب، انزوا و تنهایی منجر شود. اگر کمالگرا هستید، بدانید که تنها نیستید. طبق نتایج پژوهشی که توسط «نشریه روانشناسی»، در مورد بیشتر از ۴۱هزار نفر انجام شده، طی ۲۵ سال گذشته ایدهآلگرایی در همه گروههای سنی افزایش یافته است.
-
گزارش محققان بریتانیایی؛
تغییر مکرر محل سکونت به سلامت روان کودکان آسیب میزند
یک مطالعه جدید هشدار میدهد کودکانی که خانوادههایشان دائم در حال جابجایی محل سکونت شان هستند، در معرض خطر بیشتر ابتلا به افسردگی در آینده قرار دارند.