سلامت نیوز : معاون درمان وزیر بهداشت گفت: نباید در بیمارستانهایمان تا این اندازه کاغذبازی داشته باشیم اما سازمانهای بیمهگر سند الکترونیک را از بیمارستانها قبول نمیکنند و بیمارستانها ناچارند برای پرداخت هزینههایشان سند دستی تهیه کنند.
محمد آقاجانی در گفتوگو با فارس گفت: راهکار عمده کاهش بوروکراسی در بیمارستانها استقرار سیستم اتوماسیون اطلاعات یا HIS است.
وی ادامه داد: این سیستم ثبت الکنرونیک اطلاعات بیمارستانی در اکثر بیمارستانهای کشور وجود دارد اما متأسفانه جامع، کامل و فراگیر نیست و لازم است این سیستمها اصلاح و تکمیل شوند تا بتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
معاون درمان وزیر بهداشت گفت: انتظار نیست در قرن حاضر در بیمارستانهایمان تا این اندازه کاغذبازی داشته باشیم بنابراین رویکرد وزارت بهداشت گسترش اتوماسیون برای کاهش نامهنگاریهاست.
آقاجانی در پاسخ به اینکه آیا هماکنون در بیمارستانهای سطح تهران این سیستم راهاندازی شده است یا نه گفت: در بیمارستانهای تهران این سیستم وجود دارد اما در کنار آن سیستم دستی نیز حذف نشده است.
وی تصریح کرد: از مشکلات موجود این است که هنوز هماهنگی لازم بین سیستم اطلاعات بیمارستانی و سازمانهای بیمهای برقرار نشده است و سازمانهای بیمهگر سند الکترونیک را از بیمارستانها قبول نمیکنند.
معاون درمان وزیر بهداشت افزود: در نتیجه بیمارستانها ناچار هستند سند الکترونیک و سند دستی را با هم تهیه کنند تا بتوانند هزینههای این اسناد را از سازمانهای بیمه گر دریافت کنند.
وی گفت: امیدواریم با ایجاد یک وحدت رویه بین وزارت بهداشت، وزارت رفاه و سازمانهای بیمه بتوانیم اسناد کاغذی را به حداقل برسانیم که اگر این اتفاق بیفتد نامهنگاریها نیز مطمئناً کاهش خواهد یافت و سختی و ناراحتی که برای بیماران ایجاد میشود را برطرف خواهد کرد.
آقاجانی در پاسخ به اینکه باید قبل از راهاندازی سیستم اتوماسیون با بیمهها هماهنگی میشد گفت: اتوماسیون فواید زیادی دارد و دسترسی پزشکان به اطلاعات را تسریع میکند همچنین دقت و صحت اطلاعات را افزایش می دهد.
معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: سیستم ثبت الکترونیک اطلاعات تأثیر عمدهای در کیفیت خدمات و نجات جان بیماران دارد و یکی از مزایای آن کاهش بوروکراسی بیمارستانی است که اگر اتصال با بیمهها و پذیرش سند الکترونیک اتفاق بیفتد از این مزیت بزرگ بهرهمند خواهیم شد.
پیشنهاد سردبیر
-
کشف ترکیبات جدیدی که سلولها را به سپر دفاعی قدرتمند در برابر ویروسها تبدیل میکند!
پژوهشگران مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) و سایر مؤسسات ترکیباتی را شناسایی کردهاند که میتوانند با فعالسازی مسیر دفاعی درون سلول میزبان، از ابتلای سلول به ویروس جلوگیری کنند.
-
مرگ خاموش هورالعظیم
تابستان فصل مرگ هور است. از سال ۹۷تاکنون به جز یکی دو سال پربارش، با فرا رسیدن گرما آتش در بخش عراقی هورالعظیم زبانه میکشد. نیزارهای خشکیده آتش و ابرهای سیاه و سمی دود، آسمان شهرهای مرزی خوزستان و اهواز را فرا میگیرد .
-
شوک خبری تهدیدی جدی برای سلامت روان
اخبار دروغ و شایعات بی پایه و اساس، روی روحیهی انسان تأثیر میگذارد، دنبال کردن مداوم اخبار هم میتواند مضر باشد، چون دریافت مداوم اطلاعات منفی روی مغز تأثیر دارد، پخش بیرویه اخبار بدون راستیآزمایی در گروههای خانوادگی و فضای مجازی میتواند آسیبزا باشد، فردی که بدون آگاهی میگوید شاید اتفاق دیگری در راه باشد، ممکن است ناخواسته شوکی روانی جدیدی به دیگران و اطرافیان خود وارد کند، این شوک میتواند زمینه ساز افسردگی و استرس مضاعف را باشد.
-
مرگ نخستین بیمار مبتلا به طاعون ریوی
مرگ یک نفر در شمال آریزونا به دلیل طاعون ریوی، خبرساز شده است؛ بیماری نادری که اگر زود تشخیص داده شود قابل درمان است، اما سریعترین شیوع را دارد. این اولین مرگ بر اثر این بیماری در آمریکا از سال ۲۰۰۷ به شمار میرود و مسئولان بهداشتی هشدار دادهاند که ساکنان مناطق روستایی غرب آمریکا مراقب تماس با حیوانات بیمار باشند.
-
چرا رونالدو، اسطوره فوتبال پیر نمیشود؟
دکتر محمد علی الاحمدی، استاد فیزیولوژی ورزشی میگوید: سبک زندگی رونالدو، روشی برای رسیدن به نهایت ظرفیت جسم انسان است و نسبتهای بدنی او، ازجمله 50درصد توده عضلانی و تنها 7درصد چربی بدن، حتی بین ورزشکاران حرفهای کمنظیر محسوب میشود.
-
آدنوویروسها در حال حاضر به عنوان عامل علائم گوارشی در کشور نیست
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به پایش مستمر بیماریها و یافتههای نظام مراقبت کشور،گفت: بر خلاف برخی ادعاها و اخبار منتشر شده، در حال حاضر آدنوویروسها در بروز علائم گوارشی به عنوان عامل اصلی اسهال و استفراغ در کشور نقشی ندارد.
-
چرا باید گریه کنیم؟
درحالیکه در باور بسیاری گریهکردن فرد نشانه ضعف شخصیتی است، روانشناس محیا چوپانی تأکید دارد گریه فوائد زیادی برای سلامت افراد دارد.
-
مراقب وبا باشید!
وبا یک بیماری واگیردار است که باعث اسهال شدید و کم آبی بدن فرد مبتلا شده و به طور معمول از طریق آب آلوده منتقل میشود.
نظر شما