سلامت نیوز : آیا 40 یا 45 سالگی برای بچه دار شدن دیر است؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامانه ؛ دکتر «الی کنن» در سایت «Dailymail» در جواب یک خانم 46 ساله که درباره بارداری پرسیده بود، نوشت:«برای این کار زیاد پیر نیستی، اما باید واقع بین باشی و حقایق را در این باره بدانی. در 2 دهه گذشته میزان بارداری زنانی که در دهه 40 سالگی هستند، بیش از 2 برابر شده... خیلی از زن ها به دلایل پزشکی یا کاری، مادر شدن را به برای بعد می گذارند اما باروری زن در سال های 40، خیلی کم می شود.
ظرفیت تخمدان ها برای تولید تخمک، موقع تولد در بالاترین مقدار خود است، صد در صد. در سال های 30، به 12 درصد کاهش پیدا می کند و در 40 سالگی، فقط 5 درصد است.
بهتر است اول آزمایش بدهی تا ببینی تخمدان ها هنوز خوب کار می کنند یا نه. اگر در دوره پیش-یائسگی هستی، دردسر باردار شدن طبیعی را به خودت نده. می توانی دنبال راه های دیگر مثل لقاح خارج از رحم یا حتی گرفتن فرزند خوانده بروی.
با همه این ها، به همه توصیه می شود تا وقتی که عملا یائسه نشده اند، دست از تلاش برای بارداری طبیعی نکشند، و اگر در 46 سالگی باردار شدی، باید به دقت تحت نظر باشی تا خودت و جنین آسیبی نبینید چون بارداری در این سن ریسک زیادی دارد. در سن تو، احتمال اینکه بچه ای با سندروم داون داشته باشی، یک به سی است، اما در 25 سالگی احتمال آن، یک به 1250 است.»
پیشنهاد سردبیر
-
چند نکته مهم در مراقبت از حیوانات خانگی
مردم باید در نگهداری از حیوانات مراقبتهای فردی، بهداشتی و تغذیهای را برای مقابله با این بیماریهای خطرناک جدی بگیرند.»
-
فرار از گردوغبار
شاخص کیفیت هوای پایتخت با عبور از عدد ۱۵۶ در محدوده ناسالم برای گروههای حساس ثبت شده و گردوغبارها تا پنجشنبه 19تیر ادامه خواهد داشت.
-
دلایل، علائم و روشهای درمان خارش پوست سر
پوست سر میتواند دچار خارش، تحریک و انواع بثورات پوستی شود.
-
چرا نباید سریع غذا بخوریم؟
خوردن سریع غذا میتواند باعث پرخوری، افزایش وزن ناخواسته و افزایش خطر ابتلا به برخی بیماریها شود.
-
پاسخهای علمی به نگرانی والدین از کاهش اشتهای کودکان در تابستان
فوق تخصص غدد درونریز و متابولیسم کودکان با توجه به گرم شدن هوا و نگرانی بسیاری از والدین نسبت به کاهش اشتها، بیحالی و تغییر خلقوخو در کودکان، نکاتی علمی را مطرح کرد.
-
۵ راه ساده برای پیشگیری از عفونتهای مکرر ادراری (UTI)
عفونت ادراری یکی از انواع عفونتهایی است که بخشهای مختلف سیستم ادراری از جمله کلیهها، میزنای (حالب)، مثانه و مجرای ادراری (پیشابراه) را درگیر میکند.
-
با عوارض کم کاری تیروئید آشنا شوید
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز در مورد کم کاری تیروئید گفت: کمکاری تیروئید، یکی از اختلالات شایع غده تیروئید است که به کاهش تولید هورمونهای تیروئیدی منجر میشود.
-
راز جوانی و زیبایی فقط با این ورزش ۵ دقیقه ای!
مطالعات جدید می گویند چند حرکت ساده در طول روز می تواند قدرت عضلات، سلامت قلب و طول عمر را بالا ببرد.
نظر شما