سلامت نیوز : رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: در سالهای گذشته با موارد متعددی از آسیبهای جدی از تخلیه چشم گرفته تا قطع دست و اندامهای بدن که تا آخر عمر همراه فرد است مواجه بودهایم که به دلیل استفاده از مواد محترقه بوده است.
علیرضا زالی در گفتوگو با فارس گفت: در سالهای مختلف اظهار علاقه، تمایل و رغبت جوانان به چهارشنبهسوری را شاهد بودهایم که در این رابطه توجه به جنبههای جذاب فرهنگی و بومی چهارشنبهسوری بیش از پیش مهم است اما باید مراقب بود که این سنتها با هیجانزدگی جوانان توأمان نشود و خسارت به بار نیاورد.
رئیس سازمان نظام پزشکی اظهار داشت: در سالهای گذشته ما مشکلات جدی را در این زمینه داشتهایم صدمه به چشم، صورت و حتی اندامها از مواردی بود که به دلیل استفاده از مواد محترقه در این روز به وقوع میپیوست.
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: بسیاری از مواد محترقه فاقد استاندارد لازم هستند و این امر باعث میشود که اگر افراد به دنبال صدمات وارده فوت نکنند با عوارض دیرپا و درازمدت مواجه باشند.
وی ادامه داد: به نظر من باید در کنار اقدامات دستگاههای فرهنگی کشور، دستگاه انتظامی، نیز باید مراکز غیر قانونی، قاچاق و زیرزمینی را که مواد محترقه غیر استاندارد را در اختیار جوانان قرار میدهد رصد کند.
زالی افزود: در کنار این موضوعات بالاخره باید روشی اتخاذ شود تا جذابیت خود را در عرصه اجتماعی داشته باشد و تسهیلات مناسبی برای حضور پرنشاط جوانان با جنبههای مفرح و سرگرمی فراهم آورد تا خدای ناکرده برنامههای نشاط آور پرخطر صورت نگیرد.
رئیس سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: در سالهای گذشته با موارد متعددی از آسیبهای جدی از تخلیه چشم گرفته تا قطع دست و اندامهای بدن که تا آخر عمر همراه فرد است مواجه بودهایم که در این امر نقش خانوادهها در پیشگیری و ترغیب جوانان به جنبههای مثبت این روز بیش از پیش لازم است.
زالی خاطر نشان کرد: تمام بیمارستانهای دولتی و خصوصی تهران در آمادگی کامل به سر میبرند تا اگر خدایی ناکرده اتفاقی افتاد بتوانند خدمت مناسب را ارائه دهند.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا امسال باید غذای نذری را با ایمنی بیشتری بپزید؟
متخصصان بهداشت تاکید میکنند در ایام سوگواری عزاداران حسینی، موکبها و هیئتهای مذهبی نسبت به رعایت نکات بهداشتی اهتمام و دقت بیشتری داشته باشند.
-
ارتباط متقابل رژیم غذایی نامناسب و کابوس شبانه
افرادی که رژیم غذایی ناسالمتری داشتند، رویاهای منفی بیشتری را گزارش کردند و بهطور کلی خواب ضعیفتری داشتند.
-
برای پرخوری و کم خوری عصبی در جنگ چه کنیم؟
در حالت جنگ و استرس افزایش ترشح هورمون کورتیزول در غده فوقکلیوی شرایط خاصی را ایجاد میکند و باعث افزایش اشتها در افراد میشود.
-
فراخوان ملی برای غربالگری، کنترل و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انجمن متخصصین ریه ایران، با انتشار فراخوانی مشترک، از طرحهای پیشنهادی برای غربالگری، کنترل، تشخیص و بازتوانی بیماریهای مزمن تنفسی حمایت میکنند.
-
علائم، پیشگیری و اقدامات اورژانسی در گرمازدگی
عضو هیات علمی گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گرمازدگی را یک موقعیت تهدیدکننده حیات و فوریت پزشکی عنوان کرد که باید به سرعت مورد پیگیری درمانی قرار گیرد.
-
افراد نابینا چه میبینند؟
اصطلاح «نابینایی» طیف گستردهای از اختلالات بینایی، از کمبینایی تا نابینایی کامل را شامل میشود.
-
۶ عادت عصرگاهی که باعث آلزایمر می شود
افزایش سن و عوامل ژنتیکی نقش مهمی در بروز بیماری آلزایمر دارند، اما این همه ماجرا نیست. سبک زندگی هم در سلامت مغز و پیشگیری از زوال شناختی بسیار مؤثر است.
-
درمان قطعی کم خونی
متخصصان میگویند درمان کمخونی بسته به علت، نوع و شدت آن متفاوت است و تا دلیل آن شناخته نشود، نمیتوان گفت بدون دارو هم درمان میشود یا نه. اما هرچند دارو و تغذیه، پایههای اصلی درمان هستند، اما در برخی شرایط، روشهایی غیر از داروهای خوراکی هم برای درمان این عارضه استفاده میشود.
نظر شما