سلامت نیوز:رئیس مرکز آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو از نصب چراغ راهنمای تغذیه روی محصولات غذایی خبر داد.
به گزارش سلامت نیوز به قل از خبرگزاری ایسنا ،حسین رستگار با اعلام خبر شناسنامهدار شدن محصولات غذایی در سال آینده، تصریح کرد: در حال حاضر یکی از بحثهای مربوط به شناسنامهدار شدن محصولات، زدن لیبل است. ما در سازمان غذا و دارو لیبلینگی به نام چراغ راهنمای تغذیه تعبیه کردهایم که نمک، قند، روغن، ترانس، کالری و ... را مشخص میکند.
وی افزود: این لیبلینگها چنانچه به رنگ قرمز باشند توصیه میکنیم که این مواد غذایی برای سلامتی، استانداردهای مجاز را ندارند و چنانچه زرد باشند باید با احتیاط مصرف شوند و اگر هم سفید یا سبز باشند از نظر میزان نمک، قند و ... عادی هستند.
رستگار با بیان اینکه طرح نصب چراغ راهنمای تغذیه در سال 94 اجرا خواهد شد، گفت: این چراغ در مصرف صحیح و منطقی مواد به افرادی که مشکلات قلبی و عروقی دارند، کمک میکند.
رئیس مرکز آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو با بیان اینکه تمام مواد غذایی موجود در بازار توسط وزارت بهداشت یا وزارت جهاد کشاورزی کنترل میشود، اظهار کرد: ما خودمان دستور جمعآوری محصولی که مشکل داشته باشد را میدهیم یا در صورت لزوم خط تولید را متوقف خواهیم کرد؛ چنانکه در مورد روغن پالم پس از اقدامات موثر وزارت بهداشت، در کنترلهایمان هیچ لبنیاتی را مشاهده نمیکنیم که در آن روغن گیاهی پالم وجود داشته باشد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه مردم میتوانند بدون نگرانی این محصولات را مصرف کنند، در مورد فرآوردههای گوشتی مرغ و سلامت آنها نیز خاطرنشان کرد: بررسیهای ما نشان میدهد که فرآوردههای گوشتی مرغ هیچ مشکلی ندارند؛ البته بررسی و کنترل مرغ خام بر عهده سازمان دامپزشکی است که خوشبختانه سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی به صورت موثر این موارد را پایش و بررسی میکنند
پیشنهاد سردبیر
-
باید و نبایدهای مادران مبتلا به ایدز
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: هنگامی که زن مبتلا به اچآیوی است و همسرش سالم است، بهترین روش برای بارداری "Intra uterine artificial insemination" یا تلقیح مصنوعی داخل رحمی است.
-
روغن کانولا مناسب ترین روغن برای پخت و پز است
طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت بزرگسالان باید مصرف چربی ترانس را به کمتر از یک درصد کل انرژی دریافتی روزانه محدود کنند.
-
حقایقی درباره ادرار
بدن هر روز چیزی بین 2 الی 2.5 لیتر ادرار تولید می کند اما به این معنا نیست که همه این ادرار از آبی است که در طول روز می نوشید.
-
۵ میان وعده خوشمزه برای کنترل قند خون
مدیریت دیابت ممکن است دشوار به نظر برسد، زیرا هر وعده غذایی و میان وعده میتواند بر سطح قند خون شما تاثیر بگذارد.
-
۶ گام کلیدی برای کاهش چربی شکمی
چربی احشایی، چربی است که در قسمت میانی بدن شما در ناحیه پشت عضلات شکم و در نزدیکی اندام های شما مانند معده، کبد، پانکراس و روده ها یافت می شود
-
سکتههای مغزی در کمین نوشابه خورها
تحقیقات جدید نشان داده است مصرف نوشابه علاوه بر ابتلا به چاقی، پوکی استخوان، دیابت خطر ابتلا به سکتههای مغزی را افزایش میدهد.
-
چرا نباید شدید فین کنیم؟
بینی انسان روزانه یک تا دو لیتر مخاط تولید میکند. وقتی بیمار میشویم، این مخاط غلیظتر میشود تا ویروسها را به دام بیندازد.
-
دوز بالای ویتامین C؛ نویدی تازه در مبارزه با سرطان
تحقیقات نشان میدهد، دوز بالای «ویتامین ث» میتواند پیشرفت جدیدی در درمان سرطان باشند.
نظر شما