سلامت نیوز:قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی كشور از تغییرات گسترده در آزمون دستیاری 1395 خبر داد.
به گزارش سلامت نیوز دکتر حمید اکبری، قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در گفتگو با برنامه «ره آورد» شبكه رادیویی سلامت از انتشار شیوه نامه چهل و سومین آزمون دستیاری تا پایان این هفته خبر داد و گفت: که این آزمون تفاوت خاصی با سال قبل نخواهد داشت. برای شرکت در آزمون دستیاری، آزمون سنجش صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی برای فارغ التحصیلان بهمن ۹۴ به بعد اجباری خواهد بود.
وی در ادامه افزود: شرکت در آزمون سنجش صلاحیت بالینی مختص فارغ التحصیلان پس از بهمن ۹۴ بوده و افرادی که پیش از این مدرک پزشکی عمومی را گرفته اند نیاز به شرکت در این آزمون ندارند. افراد البته می توانند ۱۰۰ رشته محل را انتخاب کنند؛ اما تنها در ۱۰ رشته تخصصی؛ و با توجه به این که دروس گروه بندی شده و ضرایب خواهد داشت افراد می توانند تصمیم بگیرند اگر در یک رشته خاص می خواهند انتخاب رشته بکنند فوکوس بر دروس همان رشته بکنند و شانس قبولی خود را بالاتر می برند. موارد آزمون برای راحتی داوطلبان در ۵ گروه درسی تقسیم بندی شده است.این دروس ضرایبی خواهند داشت. منابع تغییری نداشته و دروس همان دروس است اما گروه بندی شده اند.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: افراد برای ۱۰ رشته می توانند انتخاب رشته نمایند. افراد البته می توانند ۱۰۰ رشته محل را انتخاب کنند؛ اما تنها در ۱۰ رشته تخصصی. و با توجه به اینکه دروس گروه بندی شده و ضرایب خواهد داشت افراد می توانند تصمیم بگیرند اگر در یک رشته خاص می خواهند انتخاب رشته بکنند فوکوس بر دروس همان رشته بکنند و شانس قبولی خود را بالاتر می برند. تا هدفی شرکت در آزمون هدفمند شده است و افراد سریعتر و راحتتر می توانند تکلیفشان را روشن بکنند و همان دروسی که مد نظرشان هست را بیشتر مطالعه بکنند.
وی در پایان اظهاركرد: منابع تغییری نکرده است و تغییرات ۶ ماه قبل به اطلاع رسیده و آزمون در ۹ اردیبهشت ماه برگزار می شود و ثبت نام در هفته دوم دی ماه آغاز می شود.
پیشنهاد سردبیر
-
خالکوبی عامل انتقال چند ویروس خطرناک
بسیاری از مردم نسبت به عوارض تتو بیتوجه هستند. خالکوبی میتواند چند بیماری عفونی را عمدتا از طریق تجهیزات یا جوهر آلوده منتقل کند.
-
سلامت این ارگان پیری را به تعویق میاندازد
سن بیولوژیک «مغز» از بقیه بخشها مهمتر است و مهمترین فاکتور تعیین کنندهی عمر طولانی و باکیفیت است.
-
۷ فایده مطالعه روزانه برای سلامتی
مطالعه روزانه نهتنها تفریحی و آموزشی، بلکه روشی قدرتمند برای حفظ سلامت جسم و ذهن است. فواید آن شامل زندگی طولانیتر، سلامت مغز، بهبود خواب، کاهش استرس، رشد سواد سلامت و تقویت مهارتهای اجتماعی میشود. حتی اگر پیشتر علاقهای به مطالعه نداشتید، با شروع ساده و عادتسازی روزانه میتوانید از این فواید بهره ببرید.
-
هشدارهای یک متخصص زنان درباره خوددرمانی و تغذیه نادرست در بارداری
فلوشیپ طب مادر و جنین با تاکید بر اهمیت پیشگیری از بیماریها و مراقبتهای بهنگام موقع بارداری گفت: هدف از بارداری سالم، تجربهای با کمترین عوارض و پیامدهای غیرطبیعی برای مادر و جنین است.
-
نقش سلامت عاطفی در حفظ حافظه
یک مطالعه جدید میگوید مراقبت از سلامت عاطفی میتواند به حفظ حافظه نیز کمک کند.
-
روش های تشخیص مولتیپل میلوما
تشخیص مولتیپل میلوما، نوعی سرطان نادر خون، فرآیندی پیچیده است که نیازمند ترکیبی از آزمایشهای خون، نمونهبرداری از مغز استخوان، تصویربرداریهای دقیق و بررسیهای ژنتیکی است. این روش جامع به پزشکان کمک میکند تا بیماری را به درستی شناسایی کرده و درمان مناسب را برنامهریزی کنند.
-
تأثیر جنس پتو بر کیفیت خواب/ استفاده از چه پتوهایی در تابستان توصیه میشود؟
اختلالات خواب در فصل تابستان به دلیل افزایش دما و تعریق، بهویژه در شب، شایع است. استفاده از پتوهای با جنسهای متنوع، از جمله نخی، بهعنوان راهکاری برای بهبود کیفیت خواب پیشنهاد میشود.
-
ناباروری از اینجا شروع میشود!
مصرف سیگار و الکل حتی قبل بارداری خطر سقط و ناباروری را افزایش میدهد. آگاهی و سبک زندگی سالم پیش از بارداری حیاتی است.
نظر شما