سلامت نیوز:قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی كشور از تغییرات گسترده در آزمون دستیاری 1395 خبر داد.
به گزارش سلامت نیوز دکتر حمید اکبری، قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در گفتگو با برنامه «ره آورد» شبكه رادیویی سلامت از انتشار شیوه نامه چهل و سومین آزمون دستیاری تا پایان این هفته خبر داد و گفت: که این آزمون تفاوت خاصی با سال قبل نخواهد داشت. برای شرکت در آزمون دستیاری، آزمون سنجش صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی برای فارغ التحصیلان بهمن ۹۴ به بعد اجباری خواهد بود.
وی در ادامه افزود: شرکت در آزمون سنجش صلاحیت بالینی مختص فارغ التحصیلان پس از بهمن ۹۴ بوده و افرادی که پیش از این مدرک پزشکی عمومی را گرفته اند نیاز به شرکت در این آزمون ندارند. افراد البته می توانند ۱۰۰ رشته محل را انتخاب کنند؛ اما تنها در ۱۰ رشته تخصصی؛ و با توجه به این که دروس گروه بندی شده و ضرایب خواهد داشت افراد می توانند تصمیم بگیرند اگر در یک رشته خاص می خواهند انتخاب رشته بکنند فوکوس بر دروس همان رشته بکنند و شانس قبولی خود را بالاتر می برند. موارد آزمون برای راحتی داوطلبان در ۵ گروه درسی تقسیم بندی شده است.این دروس ضرایبی خواهند داشت. منابع تغییری نداشته و دروس همان دروس است اما گروه بندی شده اند.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: افراد برای ۱۰ رشته می توانند انتخاب رشته نمایند. افراد البته می توانند ۱۰۰ رشته محل را انتخاب کنند؛ اما تنها در ۱۰ رشته تخصصی. و با توجه به اینکه دروس گروه بندی شده و ضرایب خواهد داشت افراد می توانند تصمیم بگیرند اگر در یک رشته خاص می خواهند انتخاب رشته بکنند فوکوس بر دروس همان رشته بکنند و شانس قبولی خود را بالاتر می برند. تا هدفی شرکت در آزمون هدفمند شده است و افراد سریعتر و راحتتر می توانند تکلیفشان را روشن بکنند و همان دروسی که مد نظرشان هست را بیشتر مطالعه بکنند.
وی در پایان اظهاركرد: منابع تغییری نکرده است و تغییرات ۶ ماه قبل به اطلاع رسیده و آزمون در ۹ اردیبهشت ماه برگزار می شود و ثبت نام در هفته دوم دی ماه آغاز می شود.
پیشنهاد سردبیر
-
چرا باید گرمازدگی در سالمندان را جدی گرفت؟
سالمندان در گرما در معرض خطرات ناشی از گرمازدگی، کمآبی بدن و تشدید بیماریهای زمینهای قرار میگیرند.
-
بهترین زمان خوردن موز برای سلامت دستگاه گوارش
موز یکی از میوههای محبوب و مغذی است که مصرف منظم آن میتواند نیاز بدن به ویتامینها و مواد معدنی حیاتی را تأمین کند.
-
لبنیات غیرپاستوریزه؛ عامل پنهان بیماریهای خطرناک مشترک انسان و حیوان
به اذعان کارشناسان، مصرف لبنیات غیرپاستوریزه میتواند بهعنوان یکی از مهمترین راههای انتقال بیماریهای خطرناک از دام به انسان شناخته شود.
-
یخ یا گرما: کدامیک برای تسکین درد آرتریت بهتر است؟
در انتخاب بین گرما و یخ، بسته به شرایط و علائمتان تصمیم بگیرید. ممکن است یکی از آنها برای شما بهتر عمل کند، یا ترکیبی از هر دو روش مؤثرتر باشد.اگر مطمئن نیستید کدام گزینه مناسب شماست، با پزشک مشورت کنید تا راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
-
نشانههای پیری زودرس
یک مطالعه جدید میگوید که به نظر میرسد یکی از نشانههای پیری زودرس، افزایش خطر زوال عقل و سکته مغزی است.
-
چگونه دردهای ناشی از استرس را از رو ببریم؟
به گفته دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد، بهترین راهکار برای کنترل دردهای ناشی از استرس انجام تمرینات منظم ورزشی، خواب با کیفیت، تغذیه سالم، تمرین تکنیکهای تنفسی و مدیتیشن همچنین مراجعه به پزشک متخصص درد است.
-
داروی ضد سرفه درمانی برای زوال عقل!
محققان موسسه تحقیقاتی لاوسون(Lawson) در مرکز مراقبتهای بهداشتی سنت جوزف(St Joseph) لندن، نتایج یک کارآزمایی بالینی ۱۲ ماهه را که به بررسی یک داروی سرفه موسوم به آمبروکسول(Ambroxol) و پتانسیل آن در کاهش سرعت زوال عقل مرتبط با بیماری پارکینسون پرداخته است، منتشر کردهاند.
-
درمان سینوزیت با رباتهای نانویی؛ بینیاز از جراحی
پژوهشگران با استفاده از رباتهایی بسیار کوچک که با نور و مغناطیس هدایت میشوند، موفق شدهاند عفونتهای مقاوم سینوسی را درمان کنند. این ریزرباتها به کمک نور فعال میشوند و باکتریها را از بین میبرند، بدون آنکه نیازی به جراحی باشد. این روش نوآورانه میتواند روش درمان بیماریهای تنفسی مزمن را تغییر دهد.
نظر شما