سلامت نیوز:مدیرکل دفتر ساماندهی و توسعه تجارت معاونت بازرگانی وزارت کشاورزی گفت: براساس نامه وزیر کشاورزی به وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به میزان تولید، واردات و ذخایر کشور، از سال آینده نیازی به واردات گندم نیست و ثبت سفارش آن ممنوع میشود.
سید جمال مدرسی در گفتوگو با ایسنا، درباره ابلاغیه ضوابط جدید واردات گندم که روز گذشته از سوی خبرگزاری ایسنا اعلام شد، اظهار کرد: وزیر جهاد کشاورزی طی نامه ای به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که با توجه به میزان تولید گندم و واردات و ذخایر کنونی کشور در سال آینده نیازی به واردات آن وجود ندارد و بر همین اساس است که بخشنامه جدید سازمان توسعه تجارت در زمینه واردات گندم ابلاغ شده است.
وی افزود: برنامهریزی وزارت جهاد کشاورزی به گونه ای است که تا سال 1396 به خودکفایی در تولید گندم خواهیم رسید اما علت اعلام ممنوعیت واردات گندم طی سال آینده، کافی بودن میزان موجودی گندم کشور با توجه به میزان تولید، واردات و ذخایر کنونی است.
به گفته مدیرکل دفتر ساماندهی و توسعه تجارت معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، موجودی گندم به اندازهای است که تا بهار سال 1396 نیازی به واردات این محصول استراتژیک نداریم.
بر اساس ابلاغ جدید سازمان توسعه تجارت به گمرک، در سال آینده نیازی به واردات گندم نیست و نباید ثبت سفارشی در این خصوص صورت بگیرد و واردات گندم توسط کارخانجات آرد مشروط به صادرات است.
پیشنهاد سردبیر
-
پیامدهای روانشناسی زرد به روان جامعه
روانشناسی زرد، پدیده جدیدی نیست اما در سالهای گذشته با افزایش گرایش مردم به فضای مجازی و در مقابل بالابودن تعرفههای مشاوره و روانشناسی، روانشناسی زرد با استقبال زیادی روبهرو شد.
-
چرا سنگ کلیه در ایران شیوع بالایی دارد؟
ایران در منطقه کمربند سنگ قرار دارد و با توجه به گرم و خشک بودن آب و هوای منطقه، شیوع سنگ کلیه هم بسیار بالاست.
-
چگونه دستهای آلوده فاجعه میسازند؟
برخی ویروسهای تنفسی مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کووید-19 از طریق قطرات تنفسی منتقل میشوند؛ اما اگر این قطرات روی سطوح بنشینند و فرد با دست آن را لمس کند و سپس به دهان یا بینی بزند، امکان انتقال وجود دارد.
-
مصرف مکملها برای این گروه ضرورت ندارد
آیا مکملهایی که میخوریم در سلامت ما تأثیر دارند
-
تحول در ایمنی و بهداشت حرفهای با تکیه بر هوش مصنوعی و تعاملات بینبخشی
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تأکید کرد که برای ارتقای ایمنی و بهداشت حرفهای در کشور، بهرهگیری از فناوریهای نوین، تقویت تعاملات بینبخشی و توسعه زیرساختهای الکترونیکی در دستور کار قرار گرفته است.
-
افزایش خطر زایمان زودرس با بیماری کبد چرب در بارداری
نتایج یک تحقیق جدید نشان داد که زنان باردار مبتلا به بیماری کبد چرب مرتبط با اختلالات متابولیک، خطر بیشتری برای زایمان زودرس دارند. این خطر حتی با وجود شاخص توده بدنی بالا نیز همچنان قابل توجه است.
-
عینک آفتابی؛ انتخابی ساده، محافظت کامل از چشمها
استفاده از عینک آفتابی نه تنها یک انتخاب مد است، بلکه ابزاری ضروری برای حفاظت از چشمها در برابر تابش مضر اشعه فرابنفش خورشید به شمار میرود. حتی عینکهای ارزانقیمت هم میتوانند از چشمهای شما در برابر این خطرات محافظت کنند.
-
چرا در خواب حس سقوط میکنیم؟
آیا تا به حال هنگام خواب احساس کردهاید که از جایی بلند در حال سقوط هستید؟ این تجربه عجیب بهطور معمول ناشی از تکانهای خواب است که به حرکات غیرارادی عضلات مربوط میشود. در این مقاله به بررسی دلایل این پدیده و راههای پیشگیری از آن میپردازیم.
نظر شما