اعزام نیرو‌های پزشکی به محل انفجار در کربلا

سلامت نیوز:نماینده مرکز پزشکی هلال احمر در عراق گقت: انفجار در 75 کیلومتری کربلا رخ داده و نیرو‌های امدادی و پزشکی راه محل حادثه شده‌اند.

کمالی نماینده مرکز پزشکی هلال احمر در عراق در گفتگو با خبرنگاران جوان، درباره آخرین جزییات حادثه نیمه شب گذشته،‌ در کربلا گفت: انفجار در فاصله 75 کیلومتری رخ داده است و به دلیل نبود امکانات پزشکی در منطقه مورد نظر تیم امدادی و پزشکی به محل اعزام شدند.

وی افزود: هنوز تعداد شهدا و مجروحان این انفجار مشخص نیست ولی زائران ایرانی در محدوده این انفجار نبوده و آسیب ندیده اند.

گفتنی است،‌ شبکه تلویزیونی الجزیره عربی از شهادت  یازده نفر، از جمله 5 نیروی امنیتی در حمله انتحاری در منطقۀ عین‌التمر کربلای معلا خبر داد.

بنا بر گزارش‌ها، 6 عامل انتحاری قصد انفجار در این منطقه را داشتند که نیروهای امنیتی 5 تروریست انتحاری را قبل از اقدام به هلاکت رساندند.

اما یکی از تروریست‌ها خود را در یکی از میدان‌های شهر و در میان جمعیت منفجر کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha