سلامت نیوز:التهاب واکنش طبیعی بدن به جراحت و عفونت است. زمانی که واکنش التهابی بدن شدید و طولانی باشد، به التهاب مزمن تبدیل می شود. التهاب مزمن احتمال بروز دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت ،در این میان اگرچه نقش برخی از مواد غذایی حاوی پلی فنول و کاروتنوئیدها با کاهش التهاب در بدن همراه است، برخی غذاها نیز به رقم این که به ظاهر سالم به نظر می رسند، نقش افزایش دهنده التهاب را در بدن دارند و باید در مصرف آنها از افراط پرهیز کرد:
روغن های گیاهی: این گونه روغن ها از قبیل روغن نباتی، حاوی اسیدهای چرب امگا 6 هستند که می تواند منجر به افزایش التهاب و افزایش خطر ابتلا به بیماری های مزمن شود. اسیدهای چرب امگا 3 در روغن هایی مانند ذرت، گل رنگ، آفتابگردان، هسته انگور، سویا، بادام زمینی، سس مایونز و بسیاری از سس های سالاد یافت می شود.
شکر: ممکن است مقاومت در برابر دسر، شیرینی، شکلات و حتی آب میوه سخت باشد. با این حال، مجله آمریکایی تغذیه بالینی هشدار می دهد که قند فرآوری شده باعث آزاد شدن مواد پیام آور التهابی به نام سیتوکین می شود. هر ماده ای که بر روی غذاهای بسته بندی شده با پسوندOSEمثل فروکتوز یا ساکاروز تمام شده باشد، شکر است و التهاب آور.
چربی های اشباع: مطالعات متعدد نشان داده اند که چربی های اشباع باعث التهاب چربی (بافت چربی) می شود. این مواد نه تنها به عنوان یک شاخص برای بیماری های قلبی است بلکه می تواند التهاب و ورم مفاصل را بدتر کند. پیتزا، پنیر پیتزا، محصولات گوشتی (به خصوص گوشت قرمز)، محصولات لبنی پر چرب، پاستا و دسرها غنی از چربی اشباع هستند.
آرد تصفیه شده: محصولات تهیه شده با آرد سفید، برنج سفید، سیب زمینی سفید و بسیاری از غلاتی که دارای کربوهیدرات های تصفیه شده هستند، می تواند التهاب آور باشند. مصرف این نوع محصولات علاوه بر التهاب خطر ابتلا به سرطان، افزایش وزن و دیگر بیماری های مزمن را افزایش می دهد.
الکل: مصرف طولانی مدت الکل خطر ابتلا به التهاب مزمن و برخی سرطان ها را افزایش می دهد.
چربی های ترانس: این گونه چربی ها که در غذاهای سرخ شده و غذاهای آماده یافت می شوندف شانس فعال شدن عوامل التهابی قوی را افزایش می دهند.
گلوتن: آلرژی شایع به گلوتن و کازئین (پروتئین موجود در لبنیات و گندم) ممکن است که التهاب را افزایش دهد. برای افرادی که با آرتریت زندگی می کنند و یا مبتلا به بیماری سلیاک (حساسیت به گلوتن) هستند و یا عدم تحمل به لبنیات دارند، اثر التهابی این مواد می تواند حتی بدتر از سایر افراد باشد. گلوتن در گندم، چاودار، جو و هر گونه مواد غذایی ساخته شده با این دانه ها یافت می شود.
افزودنی های غذایی: منو سدیم گلوتامات یک افزودنی غذایی برای افزایش عطر و طعم است که اغلب در مواد غذایی و سس آماده آسیایی پیدا می شود. سوپ آماده، سس های سالاد و اغذیه های فرآوری شده و تهیه شده از گوشت نیز حاوی این ماده هستند. این ماده شیمیایی می تواند التهاب مزمن را آغاز کند و سلامت کبد را تحت تاثیر قرار دهد.
منبع:naturalnews
نظر شما