به گزارش سلامت نیوز از خبرروز سه شنبه پايگاه اينترنتي رويترز، به اعتقاد پژوهشگران دانشگاه كاليفرنيا شناسايي زودهنگام اوتيسم انجام اقداماتي در رابطه با اين مشكل را ميسر ميسازد كه اين اقدامات نويد نتايج مثبتي را ميدهند.
در اين تحقيق كه نتايج آن در شماره آوريل نشريه "Adolescent Medicine "Archives of Pediatrics andبه چاپ رسيده است، ۱۰۱كودك يك ساله را كه خواهر يا برادرشان اوتيسم داشته و در خطر ابتلا به اين بيماري بودند، مورد بررسي قرار دادند. دانشمندان اين كودكان را با ۴۶كودك هم سن كه در معرض خطر ابتلا به اين اختلال ذهني قرار نداشتند، مورد مقايسه قرار دادند.
پژوهشگران در اين تحقيق ضمن سرگرم كردن كودكان با يك اسباببازي كوچك، آنها را با صداي رسا و واضح صدا كردند. بر اساس اين تحقيق، همه كودكان در گروه كم خطر پس از يك يا دوبار صدا زدن، از خود واكنش نشان دادند اما اين درصد در كودكان گروه پر خطر ۸۶درصد بود.
پس از دو سال تحقيق، دانشمندان دريافتند سه چهارم كودكاني كه در سن دوازده ماهگي نسبت به اسم خود واكنش نشان نداده بودند، در سن دو سالگي دچار مشكلات مربوط به رشد بودند.
اوتيسم يك اختلال پيچيده مغزي است كه در توانايي فرد براي گفتگو و برقراري ارتباط با ديگران اختلال ايجاد ميكند.
در اين گزارش آمده است هرچند اين آزمايش تمامي كودكاني را كه درمعرض خطر مشكلات مربوط به رشد هستند، شناسايي نميكند، اما اين آزمايش آسان و كمهزينه است و شايد پزشكان مايل باشند آن را به معاينات كلي يك سالگي كودكان بيافزايند.