معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در واکنش به طرح تشکیل سازمان رفاه اجتماعی به نقل از یکی از مسئولان گفت: تشکیل سازمان رفاه اجتماعی موازی کاری با این سازمان است و طرح چنین مسائلی موجب اتلاف منابع ، تشتت، دلسردی و ناامیدی جهادگران حوزه رفاه اجتماعی می شود.

تشکیل سازمان رفاه اجتماعی موازی کاری است

سلامت نیوز: معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در واکنش به طرح تشکیل سازمان رفاه اجتماعی به نقل از یکی از مسئولان گفت: تشکیل سازمان رفاه اجتماعی موازی کاری با این سازمان است و طرح چنین مسائلی موجب اتلاف منابع ، تشتت، دلسردی و ناامیدی جهادگران حوزه رفاه اجتماعی می شود.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،حسین نحوی نژاد با تاکید براینکه انتقاد او از نظر کارشناسی با سابقه بیش از 20 سال در حوزه رفاه اجتماعی است، افزود: سازمان بهزیستی کشور براساس وظایف قانونی و برنامه ششم توسعه متولی سلامت اجتماعی است و از سوی دیگر مقوله آسیب های اجتماعی تا آن اندازه اهمیت پیدا کرده است که رهبر معظم انقلاب در چند جلسه مربوط به این حوزه، هدایت جلسات را برعهده گرفته اند.
وی اضافه کرد: سازمان بهزیستی ، تنها دستگاهی است که در این جلسات ، رضایت نسبی معظم له را کسب کرده است . شبکه اورژانس اجتماعی 123 این سازمان امروز در بیش از 300 شهرستان ، گسترش پیدا کرده است.


وی ادامه داد: خدمات مشاوره ای بهزیستی ، گسترش زیادی پیدا کرده است و از سوی دیگر بیش از یک میلیون و 400 هزار معلول از خدمات این سازمان بهره مند هستند و اینکه برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی ، کاری انجام نشده است، دادن آدرس غلط است.


معاون توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: امروز 450 هزار معلول روستایی از خدمات مبتنی بر جامعه بهره مند هستند؛ 22هزار نفر نیز در اثر عملکرد بد شرکت های خودرو سازی دچار ضایعه نخاعی شده اند که این جمعیت همراه با 100 هزار بیمار روانی مزمن از خدمات بهزیستی استفاده می کنند.
نحوی نژاد تصریح کرد: هرچند تعدد و حجم خدمات با توجه به بودجه های درنظرگرفته شده است ، رضایت خاطر را جلب نمی کند اما کیفیت آن مطلوب است.
وی افزود: همچنین گفته شده است که بخش خصوصی در حوزه توانبخشی ورود کند؛ درحالیکه هم اکنون دو هزار مرکز توانبخشی تحت نظارت بهزیستی توسط بخش خصوصی مدیریت می شوند که به 120 هزار معلول ، بیمار روانی مزمن و سالمند خدمات ارائه می کنند.


وی ادامه داد: همچنین مطرح شده است که از هلال احمر و بنیاد شهید انتظار داشتیم تا در بحث توانبخشی وارد میدان شوند اما اقدامی نکردند ، درحالیکه بنیاد شهید و هلال احمر سابقه علمی، اجرایی و قانونی برای انجام امور توانبخشی را ندارند و هلال احمر ، نهاد غیردولتی است که ما نمی توانیم برای آن شرح وظایف تعریف کنیم و این سازمان، ماموریت های خود را در مواقع بحرانی مانند زلزله انجام می دهد.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: توانبخشی ، فرآیند زمان بری است که ربطی به وظیفه هلال احمر ندارد؛ در مورد بنیاد شهید نیز جمعیت مخاطب جانبازان و ایثارگران در حال کم شدن است.


نحوی نژاد تاکید کرد: سازمان بهزیستی کشور ، نهاد حمایتی است و با تجمیع امکانات باید شرایطی فراهم شود که این سازمان بتواند خدمات بهتر و بیشتری به جمعیت ایثارگران ارائه کند؛ بطورمثال بخشی از خانواده شهدا به سالمندی رسیده اند و سازمان بهزیستی کشور برای آن طرح دارد و باید حمایت شود.


برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha