سلامت نیوز:مسئول بخش حشرات دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی گفت: از ۲۰۰ سال گذشته تاکنون هیچ گونهای از پروانهها در کشور از بین نرفتهاند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا،علیرضا نادری با اشاره به چرای بیرویه دام و از بین رفتن گیاهانی که منبع غذایی برخی از گونههای پروانهها هستند، اظهار کرد: ممکن است جمعیتهایی از پروانهها از بین رفته باشند ولی گونههایی که در کشور داشتهایم از بین نرفتهاند، البته شاید گونههای کشف نشده از بین رفته باشند.
وی تصریح کرد: بر اساس اطلاعات پروانهشناسی از ۲۰۰ سال گذشته که توسط ایرانیها و یا خارجیها گردآوری کردند گونههایی که در آن زمان شناسایی شده، امروز هم مشاهده میشوند.
مسئول بخش حشرات دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخائر ژنتیکی با بیان اینکه مسایل اکولوژیکی از موضوعات مؤثر در افزایش تعداد پروانهها در مناطق مختلف کشور شده است، گفت: بررسی و پایش منظم پروانهها یکی از مهمترین اقداماتی است که میتواند آگاهی ما را نسبت به حضور این تنوع گونهها و میزان آنها در کشور افزایش دهد.
نادری افزود: متأسفانه بهدلیل پیچیده بودن فرآیند پایش و همچنین هزینهبر بودن آن، ما چنین سیستمی را در کشور نداشته و نمیتوانیم گونههای مختلف و فراوانی آنها را شناسایی کرده و مسیرهای مهاجرتی آنها را بشناسیم.
مسئول بخش حشرات دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی گفت: از ۲۰۰ سال گذشته تاکنون هیچ گونهای از پروانهها در کشور از بین نرفتهاند.

نظر شما