سه‌شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۹
سلامت نیوز :گیاه کندر دارای خواص زیادی است که از جمله آن می توان به تقویت حافظه ، رفع فراموشی و درمان بیماری ام اس اشاره کرد .
 
کندر (Olibanum) گیاهی دارویی است از راسته ناترک‌سانان (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده می‌شود. صمغ کندر را معمولا با اسپنددانه می‌سوزانند.
نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra و همچنین B. carterii است. طعم این عصاره بسیار تلخ است .
در استان فارس به درختی که کندر از آن به دست می‌آید" بنه "می‌گویند.
بهترین نوع کندر، کندری است که خالص ، تازه ، نرم و با ظاهری سفید باشد و خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را می شکنیم داخلش یک حالت چسبنده و زرد و طلایی رنگ باشد.
راهی دیگر برای شناسایی کندر خوب و خالص آن است که با استفاده از کبریت یا فندک کمی از آن را آتش بزنیم ، اگر خوب سوخت یعنی این که کندر خالصی است ولی اگر هنگام آتش زدن، به خوبی نسوخت و فقط دود کرد ، می توان گفت که کندر واقعی نیست و صمغ صنوبر است که فقط هنگام آتش زدن دود می کند و از لحاظ ساختاری و درمانی هیچ شباهتی به کندر مرغوب و خالص ندارد.
کندر ترکیبی از صمغ عربی است که هیچ گاه نمی سوزد.
*** خواص کندر
اگر کندر را با آب سرد بخورید، اسهال را بند و استفراغ را قطع می کند ، جویدنش مانند آدامس لثه را محکم می کند و بوی دهان را از بین می برد.
روایت شده است که برای حفظ قرآن از این گیاه بخوریم زیرا تقویت کننده حافظه است . بعضی وقت ها بر روی سفیدی چشم نقطه ای سرخ و یا کبود رنگ پیدا می شود که آن را" طرفه " می گویند، اگر دود کندر را به چشم دهند آن را برطرف می کند.
مصرف کندر به خصوص برای زنان باردار و تاثیر آن بر روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تاکید بوده است.
با توجه به تحقیقات بر روی بیش از 100 نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی (3 الی 4 ماه) از کندر استفاده کرده اند، معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیش فعالی کودکان آنها شده اما مادرانی که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کرده اند، کودکانشان بیش فعال نشده و در عین حال باهوش شده اند .
براساس آخرین تحقیقات انجام شده برروی گیاه کندر مشخص شد که این گیاه قابلیت درمان بیماری ام اس(m.s) را دارد.
بهترین راه مصرف کندر این است که آن را بکوبیم و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن را در یک استکان آب حل و مصرف کنیم .
همچنین می توانیم آن را در دهان بگذاریم و به صورت آدامس از آن استفاده کنیم اما کمی تلخ است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha