دوشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۶
کد خبر: 290137

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: نخستین بیمار مبتلا به ویروس کرونا در شهرستان دزفول که یک پیرمرد ۸۱ ساله است، فوت کرد.

بیمار مبتلا به کرونا در دزفول فوت کرد

سلامت نیوز: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: نخستین بیمار مبتلا به ویروس کرونا در شهرستان دزفول که یک پیرمرد ۸۱ ساله است، فوت کرد.

به گزارش سلامت نیوز، مهدیه توکلی در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: در حال حاضر ۱۱ بیمار در بخش بیماری‌های حاد تنفسی بیمارستان بزرگ دزفول بستری هستند که نتیجه آزمایش سه نفر از آنها مثبت بوده و یک پیرمرد ۸۱ ساله نیز بر اثر ابتلاء به ویروس کرونا فوت کرده است.

وی افزود: نتیجه آزمایش پنج نفر از این افراد تحت نظر نیز منفی بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول مردم را از مراجعه غیرضروری به بیمارستان بزرگ دزفول بر حذر داشت و از سالمندان، مادران باردار و افراد با سابقه داشتن بیماری زمینه درخواست کرد برای ملاقات بیماران از مراجعه به بیمارستان خودداری کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha