دكتر كوروش قره گوزلي در گفت وگو با ايسنا، افزود: با وجودي كه به طور ميانگين بيش از يك سال از ورود داروهاي جديد به فهرست داروي كشور گذشته است، اما هنوز اين داروها در فهرست داروهاي بيمهاي ثبت نشده و اين موضوع بيماران مبتلا به صرع را براي تهيه دارو بيش از پيش با مشكل مواجه كرده است.
رييس انجمن صرع ايران با بيان اين كه يك عدد قرص بدون پوشش بيمه براي بيماران حتي تا يك هزار تومان نيز هزينه در بردارد، خاطرنشان كرد: حتي برخي از داروهاي توليد داخل كشور مانند «اسكارتين» نيز تحت پوشش بيمه قرار نگرفته كه اين موضوع بسيار تعجب برانگيز است.
وي با بيان اين كه هم اكنون حدود 700 هزار بيمار مبتلا به صرع در كشور وجود دارند گفت: از اين تعداد در حدود 550 هزار نفر با داروهاي معمولي درمان ميشوند و تنها در حدود 100 هزار نفر نياز به داروهاي جديد دارند.
قره گوزلي با اشاره به مشكلات بيماران مصروع در پرداخت هزينه دارو، مهمترين خواسته آنها را كاهش هزينه دارويي از سوي مسئولان امر دانست و تاكيد كرد: با وجودي كه بيماران مصروع نيز جزو بيماران مقاوم به درمان به حساب ميآيند، اما هنوز در زمره بيماران خاص قرار نگرفته اند و بايد همواره هزينه زيادي را براي تهيه دارو پرداخت كنند.
رييس انجمن صرع ايران همچنين با انتقاد از نبود مركز تخصصي صرع در كشور اظهار داشت: دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور بايد به كمك اين انجمن آمده و مراكز تخصصي صرع فعال شود.
قرهگوزلي در پايان خاطرنشان كرد: با راه اندازي مركز تخصصي صرع امكان انجام تحقيقات بيشتر در زمينه صرع و حتي انجام عمل جراحي بر روي بيماران مصروع فراهم ميشود.