متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: بعضی از واکسن‌ها تب را به همراه دارند و سبب خشکی بدن می‌شوند که در این مواقع فرد باید مواد غذایی رطوبت دار چون سیب زمینی، خیار و آب مصرف کند تا به بدن آب برسد.

ترکیبات غذایی دوران کرونا و پس از تزریق واکسن را بشناسید

سلامت نیوز:متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: بعضی از واکسن‌ها تب را به همراه دارند و سبب خشکی بدن می‌شوند که در این مواقع فرد باید مواد غذایی رطوبت دار چون سیب زمینی، خیار و آب مصرف کند تا به بدن آب برسد.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،مریم نواب‌زاده ا اظهار کرد: اگر فرد از حالت تعادل مزاج خارج شود و سوء مزاج داشته باشد، سیستم ایمنی دچار ضعف می‌شود و فرد دچار عارضه شده که ممکن است به مرگ وی منجر شود یا عوارضی طولانی مدت داشته باشد.


وی افزود: مبحث تدابیر پیشگیرانه شامل ضرورت‌های شش‌گانه و یا ضرورت‌های حفظ الصحت است که به هر حال افراد برای داشتن ایمنی کافی و برخورداری از سلامت مجازی مزاج و تعادل مزاجی باید این ضرورت شش‌گانه را رعایت کنند.


این مدرس طب ایرانی با بیان اینکه  خوردن، آشامیدن مناسب و خواب و بیداری منظم می‌تواند باعث بالا بردن سیستم ایمنی می‌شود، افزود: خواب شبانه به تنظیم و تبادل هورمون‌ها و آنها کمک می‌کند؛ همچنین خواب شبانه به موقع باعث تقویت سیستم بدن فرد می‌شود.


نواب زاده ادامه داد: استرس و اضطراب باعث ضعف سیستم ایمنی می‌شود و اگر بدن رطوبت خود را از دست بدهد دچار مشکل خواهد شد که منجر به صدمات جبران ناپذیر می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود غذاهای گرم و مرطوب تناول شود تا بدن مایعات از دست ندهد و دچار خشکی نشود.


وی با بیان اینکه رو هم خوری و عدم تنظیم ساعت فیزیولوژیک بدن می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند، افزود: در ابتدای فرآیند بیماری کرونا، فرد دچار تب شده و رطوبت بدنش کاهش می‌یابد که زیاده روی در میل کردن گرمی‌جات التهاب بدن را تشدید می‌کند، اما قبل از بیماری خوب است در رژیم غذایی فرد وجود داشته و از مصرف غذاهای خشکی زا پرهیز شود.


این مدرس طب ایرانی با بیان اینکه ورزش کردن و کوهنوردی در تنظیم سیستم بدن و  قلب موثر هستند، افزود: توقف کوتاه مدت در مکان‌هایی که افراد می‌توانند میزان بیشتری از اکسیژن را وارد ریه کنند، بسیار مفید است.


نواب زاده با بیان اینکه هرچه قلب و ریه قوی‌تر باشد تقویت قلب را شاهد خواهیم بود و این گونه پیشگیری و درمان کرونا بهتر خواهد شد، اظهار کرد: گرمی یا سردی غذاها و خوراکی‌ها بسته به طبع و مزاج افراد متفاوت است، اما با توجه به شرایط فصلی خوردن خوراکی‌ها و غذاهایی با طبع گرم و متناسب با فصول سال بر تقویت سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار است.


وی با بیان اینکه ضمن کنترل فشار خون و مصرف مایعات کافی، رطوبت بخشی به بدن می‌تواند عوارض کرونا را کاهش دهد، تصریح کرد: در دوران مبتلا شدن به کرونا، از دست دادن حس بویایی و چشایی موقت بوده و استفاده از سرم نمکی یا رقیق در بازگشت این حواس مفید است.


نواب زاده با بیان اینکه قرقره کردن سرم نمکی و استفاده از عصاره نعنا و بابونه و چای‌های طبیعی نیز موثر خواهد بود، ادامه داد: بادکش کردن ناحیه کتف باعث بالا رفتن ایمنی و تحریک سلول‌های ایمنی ساز و تقویت قلب می‌شود؛ همچنین ماساژ کف دست درد و کف پا ساق پا بسیار مفید بوده و باعث بهبود خون رسانی می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha