یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹

به خاطر داشته باشید که برخی از گیاهان در صورت مصرف بیش از حد ممکن است مضر باشند، مثلا اگر دمنوش ها به مدت طولانی دم بکشند. ترکیب گیاهان نامناسب نیز می تواند منجر به مشکلاتی شود.

هر کدام از عرقیات گیاهی چه خواصی دارد؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از اسپیریس ایت بسیاری از گیاهان رایج وجود دارند که در طب سنتی برای درمان بیماری‌های مختلف کاربرد دارند.لطفا قبل از تهیه هر گونه عرقیات و  دمنوشی که قصد نوشیدن آن را دارید، تحقیق کنید. بهتر است دستور العمل های منابع قابل اعتماد را دنبال کنید و به هشدارهای داده شده توجه کنید.


آلوئه ورا:

اگرچه بیشتر به عنوان گیاهی شناخته می شود که از پالپ آن برای درمان بریدگی ها و سوختگی های جزئی یا مرطوب کردن پوست خشک استفاده می شود، دم کرده آلوئه ورا برای جلوگیری از یبوست و تسکین علائم کولیت اولسراتیو و سندرم روده تحریک پذیر شناخته شده است.

نعنا:

خانواده نعناع، ​​از جمله خود نعناع، ​​هنگامی که در  چای دم کرده بریزید می تواند ناراحتی معده را تسکین دهد و گاز معده را کم کند . همچنین گفته می شود که از حالت تهوع و استفراغ جلوگیری می کند.

آویشن:

این گیاه چند ساله حاوی روغنی به نام تیمول است که خاصیت ضدعفونی کنندگی قابل توجهی دارد. از دم کرده آویشن به عنوان غرغره برای مبارزه با بوی بد دهان و زخم های دهان و کمک به التهاب لوزه ها و حنجره استفاده کنید. عصاره خالص آویشن می تواند برونشیت و آسم را تسکین دهد

بابونه:

این چای مورد علاقه را می توان در دم کرده های قوی تر نیز استفاده کرد. مصرف دمنوش در مواقعی که مضطرب هستید یا زمانی که در به خواب رفتن مشکل دارید کمک می کند.همچنین به درد معده کمک می کند. برای تسکین زخم های دهان میتوانید آن را غرغره کنید. 

مریم گلی:

برای پخت و پز مفید است. استفاده از دم کرده مریم گلی می تواند با اثرات ضد التهابی خود به گلودرد کمک کند، دارای مزایای آنتی اکسیدانی است و حتی می تواند به تقویت حافظه و عملکرد شناختی کمک کند.

اسطوخودوس:

 اسطوخودوس که در دم شده باشد ، دارای خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتریایی است که می توان از آن برای شستشوی پوست استفاده کرد. گفته می شود که به از بین بردن آکنه کمک می کند و به بهبود زخم های پوستی سرعت می بخشد

اکیناسه:

از جوانه های گل تازه اکیناسه برای تهیه دمنوش استفاده کنید که پتانسیل کمک به جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا را دارد.

گزنه:

گفته می شود که گزنه ی دم کرده  عملکرد آدرنال را تقویت می کند و به اگزما، آرتریت، نقرس و درد مفاصل کمک می کند.

مولین:

گفته می شود که دم کرده این گیاه با بیماری های التهابی مبارزه می کند و اغلب به عنوان یک درمان مکمل برای آسم، سرفه و سایر بیماری های ریوی پیشنهاد می شود.

شبدر قرمز:

دم کرده شکوفه‌ها، برگ‌ها و ساقه‌های شبدر قرمز سرشار از پروتئین و ویتامین‌ها (به جز B12) است و منبع عالی فیتوسترول است.

کاه جو دوسر:

گفته می شود که کاه جو دو سر در هند به مدت طولانی مورد استفاده قرار می گیرد که به مشکلات روان کمک می کند و با تعدیل سطح کلسترول به بهبود سلامت قلب کمک می کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha