به گزارش سلامت نیوزبه نقل از تلويزيوني بيبيسي، يكي از نتايجي كه اين دانشمندان در تحقيقات خود به آن دست يافتهاند، اين است كه تغييرات كيهاني باعث تغييراتي در ميزان ابرها ميشود.
به گفته يك دانشمند دانماركي، ابرها نقش مهمي در رسيدن انرژي خورشيد به زمين ايفا ميكنند چرا كه با افزايش ابرها، دماي زمين كاهش مييابد.
بنابراين هر چه بيشتر فعاليت كيهاني وجود داشته باشد، ابرهاي بيشتري ايجاد ميشود و در نتيجه زمين سردتر خواهد شد و به همين خاطر اين مسئله بر روي آب و هواي زمين تاثير دارد.
كارشناس بيبيسي در ادامه اين گزارش گفت يكي ديگر از عوامل كليدي موثر بر آب و هواي زمين، فعاليتهاي مغناطيسي خورشيد در جو است.
در دورههايي كه فعاليتهاي مغناطيسي خورشيد شدت مييابد، اشعههاي كيهاني كمتري توليد ميشود. چنين پديدهاي بر جو زمين تاثير گذارده و در نتيجه ابرهاي كمي در آسمان ايجاد خواهد شد. اين امر باعث گرمتر شدن زمين مي شود.
در صورتي هم كه از فعاليتهاي مغناطيسي خورشيد كاسته شود، اثر معكوس خواهد داشت .
چيزي كه دانشمندان در مورد آن كاملا مطمئن هستند، اين است كه چه مقدار از تغييرات آب و هوايي زمين ناشي از فعاليتهاي كيهاني و چه مقدار از آن ناشي از تاثير وجود گاز "دي اكسيد كربن" در فضا ميباشد.
اما آنچه را كه دانشمند دانماركي مذكور از آن اطمينان دارد، اين است كه فعاليتهاي خورشيدي، يكنواخت نبوده و در حال تغيير و نوسان است.
به همين خاطر امروزه شاهد پديدهاي به نام گرم شدن زمين هستيم اما در آينده ممكن است شاهد سرد شدن آن باشيم.
در اين راستا، دانشمندان و موسسات علمي مطالعات بيشتري را بر روي مسئله اهميت ابرها و تاثيرگذاري آن بر شرايط جوي و آب و هواي كره زمين آغاز كردهاند.