برخی از عادت‌های شبانه مانند نوشیدن نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر و مصرف وعده‌های غذایی سنگین می‌تواند خواب را مختل کند، التهاب را افزایش دهد و به مرور زمان به زوال شناختی منجر شود.

عاداتی در ساعات عصر که سلامت مغز را تهدید می‌کند

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، یک‌سری کارهایی که عصر به بعد انجام می‌دهید و یک‌سری خوراکی‌هایی که در این ساعت روز می‌خورید بیش از آنچه فکر می‌کنید در حفظ سلامت مغز اهمیت دارد. در نتیجه، چند تغییر ساده در برنامه‌های عصرگاهی می‌تواند تفاوت چشمگیری در این زمینه ایجاد کند.

برخی از عادت‌های شبانه مانند نوشیدن نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر و مصرف وعده‌های غذایی سنگین می‌تواند خواب را مختل کند، التهاب را افزایش دهد و به مرور زمان به زوال شناختی منجر شود. در این مطلب به توصیه‌های متخصصان برای حذف عادات بد شبانه‌ اشاره شده تا به کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و حمایت از سلامت مغز کمک کند.



نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر

قندهای افزوده‌شده اضافی با افزایش التهاب، مقاومت به انسولین و استرس اکسیداتیو مرتبط‌اند که همه این موارد می‌توانند در طول زمان بر مغز تأثیر منفی بگذارند. به جای مصرف نوشیدنی‌های شیرین، می‌توانید با یک لیوان کفیر به‌خودتان استراحت دهید.



کافئین

نوشیدن کافئین در اواخر روز می‌تواند مانع از خواب کافی شما شود. متخصصان حداقل 7تا 9ساعت خواب در شب را برای سلامت مغز توصیه می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد بهتر است حداقل 8 ساعت قبل از خواب از مصرف قهوه خودداری کنید، حداقل 13ساعت قبل از خواب از خوردن مکمل‌های حاوی کافئین زیاد خودداری کنید. از آنجا که خواب نقش مهمی در پاکسازی مواد زائد از مغز، ازجمله پروتئین‌های بتا آمیلوئید مرتبط با بیماری آلزایمر دارد، محافظت از استراحت یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای حمایت از سلامت شناختی طولانی‌مدت است.



نمک

شیلا پترسون، متخصص تغذیه و رژیم درمانی می‌گوید: مصرف زیاد سدیم (نمک) با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. تحقیقات نشان می‌دهد سدیم اضافی می‌تواند باعث التهاب، کاهش جریان خون به مغز و آسیب به رگ‌های خونی شود. همچنین ممکن است سطح اکسیدسنیتریک را (ترکیبی که به شل شدن رگ‌های خونی و حمایت از گردش خون سالم کمک می‌کند) کاهش دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha