جريمه براي اعلام جنسيت جنين
برطبق قانون جديدي كه در چين وضع شده است، درصورتيكه پزشكان و ساير كاركنان بهداشتي جنسيت جنين را پيش از تولد اعلام كنند، به پرداخت جريمة نقدي يا حبس محكوم ميشوند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، اين اصلاحية قانوني به منظور مقابله با سقط جنين انتخابي فرزندان دختر در اين كشور وضع شده است. سياستگذاريهاي دولت چين در جهت تكفرزندي كردن خانوادهها باعث افزايش تعداد نوزادان پسر در بيست سال اخير شده است.
انتخاب جنسيت نوزاد از سوي والدين و بدون اهداف پزشكي، در نهايت، به ساختار جمعيتي كشورها لطمه ميزند و به بروز مشكلات اجتماعي متعددي خواهد انجاميد.
آمار دولت چين نشان ميدهد كه در اين كشور پرجمعيت، در برابر هر 119 نوزاد پسر، 100 نوزاد دختر متولد ميشود. چينيها بهدليل علاقه به ماندگاري نام خانوادگي خود و دريافت حمايت مالي از پسر در سنين پيري، فرزند پسر را به دختر ترجيح ميدهند.
جنينهاي پسر ضعيفترند
تنش داشتن مادر در دوران بارداري باعث افزايش احتمال سقط جنين پسر ميشود.
به گزارش خبرگزاري مهر، تحقيقات پزشكان سوئدي در فاصلة سالهاي 1751 تا 1912 ميلادي نشان داده است كه نوزاداني كه در شرايط سخت اقتصادي يا اجتماعي به دنيا ميآيند، صرفنظر از جنسيت، طول عمر بيشتري دارند. توجيه اين يافته آن است كه به دنبال افزايش تنشهاي اجتماعي، اقتصادي و رواني، ميزان ترشح هورمون استرس (كورتيزول) در بدن مادر به بالاتر از حد معمول ميرسد. افزايش اين هورمون به جنين پسر آسيب ميزند و باعث افزايش احتمال سقط در اين جنس ميشود. در نتيجه، جنينهاي پسري كه بتوانند در برابر آثار تخريبي هورمون كورتيزول دوام آورند، در شرايط سخت محيطي خارج از رحم هم تحمل بيشتري دارند. بنابراين، با عملكرد هورمون كورتيزول، مقاومترين نوزادان ذكور براي تولد انتخاب ميشوند.
برخلاف جنين پسر، افزايش ترشح هورمون كورتيزول هيچ اثري بر جنين دختر ندارد. اين موضوع ميتواند دليلي براي دخترزايي زنان در دورة تنش و شرايط سخت محيطي باشد.
جنينهاي پسر، در مقايسه با جنينهاي دختر، ضعيفترند و با اثر هورمون استرس، جنينهاي ضعيفتر پيش از به دنيا آمدن سقط ميشوند. اين روند طبيعي در طول زمان باعث بقاي نسلي قوي با طول عمر بيشتر ميشود.
سنجش قدرت باروري مردان در خانه
از اين پس مردان ميتوانند با استفاده از دستگاه جديدي قدرت باروري خود را در خانه آزمايش كنند.
به گزارش سايت خبري بيبيسي، دانشمندان انگليسي دستگاهي ساختهاند كه ميتواند در مدت كمتر از يك ساعت به زوجها در مورد مشكلات مربوط به باروري هشدار دهد. اين دستگاه توانسته است در مراحل آزمايشهاي باليني، در 95 درصد موارد، نتيجه را درست اعلام كند. براي آزمايش، نمونة اسپرم مرد داخل دستگاه گذاشته ميشود و پس از گذشت يك ساعت مشخص ميشود كه آيا در حجم مشخص نمونه، به تعداد كافي اسپرم فعال براي بارور كردن تخمك زن وجود دارد يا نه.
در انگلستان، بيش از 2 ميليون مرد به تعداد كافي اسپرم فعال براي بارور كردن تخمك ندارند.