-
نسخه جادویی طب ایرانی برای حفاظت از کبد و کلیه
عادات کوچک روزانه میتواند تأثیر زیادی در حفظ سلامت کبد و کلیهها و پیشگیری از بروز مشکلات برای آنها ایجاد کند.
-
عدالت در سلامت با پزشکی خانواده
دلیل اجرای پزشکی خانواده عدالت در سلامت است؛ یعنی مردم خدمات سلامت اثربخش و با کیفیت و قیمت مناسب داشته باشند که باعث رضایت گیرندگان و ارائهدهندگان خدمت و همچنین مجموعه نظام سلامت شود.
-
اول پروتئین بخوریم یا فیبر؟
ترتیببندی وعده غذایی روشی ساده است که هر کسی میتواند از آن استفاده کند و در صورت تداوم، به بهبود سلامت عمومی کمک میکند.تغییر ترتیب صرف غذاــ بدون حذف کربوهیدراتهاــ میتواند به بهبود مشهود در کنترل قند خون منجر شود.
-
عینک هوش مصنوعی نابینایان را از عصا بینیاز میکند
به تازگی محققان چینی موفق به طراحی دستگاهی شدند که با تبدیل اطلاعات تصویری به سیگنالهای صوتی و حرکتی، به افراد نابینا در زندگی روزمره کمک میکند.
-
بحران گرانی اقلام اساسی حوزه سلامت و عدم حمایت بیمه
نماینده مردم آذربایجان شرقی (شبستر) در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بیمه ها نقش مهم در پوشش حمایتی از داروها، داروخانه ها، مراکز درمانی، دانشگاه های علوم پزشکی و مردم دارند، ساختار بیمه ها باید به گونه ای تغییر و تحول داشته باشد که برخی سازمان های بیمه گر برای حوزه سلامت مشکل ساز نباشند.
-
نواکسا تاییدیه تنها تولیدکننده AHCC جهان را دریافت کرد
داروسازی دکتر عبیدی با تولید نواکسا Noaxa))؛ تنها AHCCموجود در بازار ایران، توانست تایید انحصاری «آمینوآپ» تنها تولیدکننده AHCC در جهان را دریافت کند AHCC .تخصصی (AHCC pro) (ترکیب هگزوز فعال) راهحلی نوآورانه در کمک به پاکسازی HPV است.
-
هزینههای لوکس کاردرمانی اتیسم
در سال ۱۴۰۰، هزینه هر جلسه گفتاردرمانی حدود ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار تومان بود. کاردرمانی نیز هزینهای مشابه یا کمی بیشتر داشت. با اینکه این مبالغ نسبت به امروز ناچیز بودند، اما در آن زمان هم فشار زیادی به خانوادهها وارد میکردند.
-
شیر مدرسه به کلاسها برگشت؛ حمایت دولت از سلامت دانشآموزان
برنامه شیر مدرسه که از سالها پیش در مدارس اجرا میشد، با حمایت ویژه دولت در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دوباره آغاز خواهد شد. این برنامه با تخصیص اعتبارات کافی و هدف تقویت تغذیه و سلامت دانشآموزان اجرا میشود.
-
ویتامین D؛ کلید پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ
مطالعه جدید نشان میدهد که ویتامین D نقش حیاتی در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ دارد. این ویتامین با کاهش التهاب، مهار رشد تومور و تقویت پاسخ ایمنی، بهبود چشمگیری در وضعیت بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ ایجاد میکند.
-
چگونه غذاهای ناسالم بر مغز ما تاثیر میگذارند؟
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف زیاد قند و چربی اشباعشده میتواند به طور مستقیم بر عملکرد مغز، بهویژه حافظه و جهتیابی فضایی، تاثیر منفی بگذارد.
-
پیشگیری از بیماریهای قلبی با مصرف این مواد غذایی
خوب است بدانیم که ما میتوانیم درعوامل قابل اصلاح، نقشی مؤثر داشته باشیم و از بروز بیماریهای قلبی تا جای ممکن جلوگیری کنیم.
-
آغاز عملیات زنده یابی در بندر رجایی
سخنگوی هلال احمر گفت: پس از اطفای کامل حریق، عملیات جستجوی پیشرفته برای زندهیابی و بررسیهای دقیق در میان کانتینرهای بندر رجایی آغاز خواهد شد.آمار مصدومان حادثه انفجار بندر رجایی از سوی اورژانس کشور بیش از 1200 نفر اعلام شده است، که نیاز به تأیید مجدد دارد. او همچنین افزود که 150 نفر از مصدومان در بیمارستانها بستری هستند.
-
بایدها و نبایدهای اهدای خون؛ نکات مهم برای حفظ سلامت و ایمنی
اهدای خون نقش حیاتی در نجات جان بیماران دارد، اما برای حفظ سلامت خونهای اهدایی، رعایت اصول خاصی ضروری است. دکتر مسعود مردانی، فوقتخصص بیماریهای عفونی، به بررسی نکات مهم و شرایط لازم برای اهدای خون پرداخته است.
-
5 مصدوم در حادثه حریق انبار در اتوبان بعثت
سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران از مصدوم شدن ۵ نفر در حادثه حریق در یک واحد انبار در اتوبان بعثت خبر داد.
-
قتل فجیع فاطمه سلطانی؛ زنگ خطر بیتفاوتی اجتماعی و خشونت ساختاری علیه زنان
انتشار ویدئوی قتل دلخراش فاطمه سلطانی به دست پدرش، موجی از نگرانی و انتقاد را نسبت به عادیسازی خشونت خانگی و زنکشی در جامعه به راه انداخته است. کارشناسان در گفتوگویی مشترک تأکید کردند که بیتفاوتی رهگذران، نبود قوانین بازدارنده، پذیرش خشونت علیه زنان به عنوان اختلاف خانوادگی، و فقدان حمایتهای نهادی، همه زمینهساز تکرار این فجایع تلخ هستند.
-
اهمیت گروه خونی O منفی در نجات جانها در بحرانها
گروه خونی O منفی به عنوان گروهی با قابلیت انتقال به تمامی گروههای خونی، در حوادث و سوانح بحرانی نقش حیاتی ایفا میکند. سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، از اهداکنندگان خون در حادثه اخیر هرمزگان قدردانی کرد و بر لزوم اهدای مستمر خون تأکید نمود.
-
روزهای نفسگیر بندرعباس
طبق مشاهدات عینی، بلافاصله سبدهای پر از آبمعدنی، نان، خرما، دارو و اقلام بهداشتی، آماده و به پایگاههای امدادی ارسال شد. گروههای جهادی و بسیجی نیز بیادعا پا به پای امدادگران در میدان حضور داشتند. از توزیع غذا و دارو گرفته تا کمک به آواربرداری و انتقال مجروحان.اما در آنسوی ماجرا، کاربران فضای مجازی نیز سوگوار هموطنانمان بودند بهطوریکه شبکههای اجتماعی به نبض تپنده کمکرسانی تبدیل شدند.
-
مصرف زیاد روغنهای پختوپز، خطر سرطان پستان را افزایش میدهد
محققان در مطالعات اخیر خود به این نتیجه رسیدهاند که مصرف زیاد روغنهای دانهای میتواند با افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان، به ویژه نوع تهاجمی آن، مرتبط باشد.
-
ایست ناگهانی قلب
علتهایی وجود دارند که در بیعلامتبودن بیماریهای قلبی نقشی جدی را ایفا میکنند و باعث میشوند این وضعیت بیشتر از هر وقت دیگر بروز پیدا کند. ابتلا به دیابت، فشارخون، مصرف موادمخدر، مسکنها و... ازجمله این عوامل در پنهانشدن علائم قلبی است
-
بحران نقدینگی و فرسودگی خطوط تولید، صنعت داروی کشور را به لبه پرتگاه کشاند
با وجود تثبیت نرخ ارز ترجیحی دارو در رقم ۲۸,۵۰۰ تومان، صنعت داروی ایران با بحران جدی نقدینگی و فرسودگی زیرساختهای تولید مواجه شده است. به گفته کارشناسان، سیاستهای قیمتگذاری دستوری، تأخیر طولانی در پرداخت مطالبات بیمهای و ضعف در حمایتهای بانکی، روند نوسازی خطوط تولید دارویی را متوقف کرده و شکاف فناورانه با استانداردهای جهانی را به طرز نگرانکنندهای افزایش داده است.
-
حفاظت از محیط زیست به قیمت تمام شدن جان
محیطبان45ساله پارک ملی گلستان شنبهشب مورد اصابت گلوله شکارچیان قرار گرفت.
-
هجوم اخبار دلهره آور بندرعباس بر دوش جامعه
زمانی که با اخبار دردناکی مانند رخداد ناگوار بندرعباس روبهرو میشویم، نخستین کار این است که براساس سواد رسانهای که داریم، دست به دروازهبانی اخبار بزنیم و اجازه دریافت و تأثیرگذاری هر خبری را ندهیم
-
هشدار قرمز؛ ۱۹ استان در آمادهباش سیلاب
با شدت گرفتن ناپایداریهای جوی، ۱۹ استان کشور در معرض خطر وقوع سیلاب، آبگرفتگی و دیگر مخاطرات طبیعی قرار گرفتهاند. نیروهای امدادی هلالاحمر در حالت آمادهباش کامل به سر میبرند.
-
۴ ویتامین طلایی برای داشتن پوستی سالم و جوان
پوست، آینهای از سلامت درونی ماست. اگر میخواهید پوستی شاداب، صاف و بدون چینوچروک داشته باشید، فقط سراغ کرمهای گرانقیمت نروید؛ تغذیهی شما هم نقش مهمی در درخشش پوستتان دارد. در این مطلب با ۴ ویتامین کلیدی آشنا میشوید که پوستتان عاشقشان خواهد شد!
-
انقلاب نانویی در واکسنسازی برای مقابله با پاندمی آینده
دانشمندان ژاپنی موفق به طراحی سیستمی نوآورانه برای تولید انبوه نانوذرات لیپیدی شدند؛ فناوریای که میتواند ساخت واکسنهای mRNA و داروهای ضد سرطان را متحول کرده و جهان را برای مقابله سریع با پاندمیهای آینده آماده کند.
-
صادرات داروی ایران در مسیر صعود / رشد ۳۰ درصدی در سال ۱۴۰۳
صادرات داروهای ایران در سال ۱۴۰۳ با رشد چشمگیر ۳۰ درصدی به حدود ۸۴ میلیون دلار رسید و بیش از ۴۰ کشور از جمله عمان، عراق و روسیه مقصد محصولات دارویی ایرانی بودند.
-
تشخیص زودهنگام پارکینسون با حسگر مادون قرمز
محققان آلمانی با بهرهگیری از فناوری نوین حسگر مادون قرمز (iRS)، موفق به شناسایی دقیق نشانگر زیستی بیماری پارکینسون در مایع مغزی نخاعی شدند. این فناوری میتواند با دقتی بیش از ۹۰ درصد، بیماری را در مراحل اولیه تشخیص داده و افقهای تازهای در پیشگیری و درمان این اختلال عصبی بگشاید.
-
چرا مصرف بی رویه موز خطرناک است؟
خوددرمانی با «میوههای سالم» بدون نظارت میتواند در مراقبت از کلیه نتیجه معکوس داشته باشد.
-
سرانه مصرف لبنیات در کشور بحرانی شد
سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است، درحالیکه میانگین جهانی به بیش از ۲۵۰ کیلوگرم میرسد.
-
این شیرین کننده خطر حمله قلبی و سکته را افزایش می دهد
در سالهای اخیر، مطالعات متعددی مصرف شیرینکنندههای مصنوعی را با افزایش اشتها تا حتی سرطان مرتبط دانستهاند. اریتریتول، یکی از انواع قندهای الکلی که اغلب به عنوان جایگزینی سالمتر برای قند معرفی میشود، اخیراً با افزایش خطر سکته نیز مرتبط شناخته شده است.