-
در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانههای ایران مطرح شد؛
انبوه مراکز غیر مجاز طب سنتی در ایران؛ قوانین بازدارنده نیست
طب سنتی ایران حاصل صدها سال علم و تجربه است که در جای خود میتواند مفید باشد اما انبوه مراکز غیر مجاز طب سنتی که بدون هیچ نظارتی فعالیت میکنند و ادعای درمان هر بیماری را دارند، کار را به جایی رسانده که پروندههای زیادی از آسیب و حتی مرگ بیمار در پزشکی قانونی تشکیل شده است.
-
خواص درمانی گیاه «سنا» از دیدگاه طب سنتی
«سنا» گیاهی علفی است که به دلیل طبع گرم و خشک در طب سنتی کاربردهای بسیاری دارد اما به همان میزانی که مصرف این گیاه میتواند فوایدی در برخی بیماریها داشته باشد، اما مشکلات اسپاسم و درد در دستگاه گوارش در مصرف مسهلهای محرک از جمله سنا نیز در مصرف دوزهای بالا اتفاق میافتد.
-
اسامی چند تا از آنتیبیوتیکهای طبیعی
قرنهاست که از آنتیبیوتیکهای موجود در منابع طبیعی برای بهبود بیماریها استفاده میشود.
-
با استفاده از این روغن رشد مو را چندبرابر کنید
ریزش مو یکی از مشکلاتی است که اکثر افراد با آن دست به گریبان هستند و بسیاری از افراد نیز درمان های خانگی را برای رشد مو پیشنهاد می کنند. برخی از افراد نیز می گویند که استفاده از روغن کرچک می تواند به رشد سریع مو کمک کند زیر خواص مغذی زیادی دارد و مرطوب کنندگی آن عالی است.
-
این معجون آنتی بیوتیک گیاهی است
ترکیب عسل و زنجبیل امروزه بیشتر به عنوان درمانی برای مشکلات گوارشی و سرماخوردگی شناخته میشود مانند یک آنتی بیوتیک گیاهی طبیعی با طیف گستردهای از ویژگیهای ذاتی ضد باکتری، ضدویروس و ضد انگلی است.
-
خواص و مضرات مصرف «آلوئهورا» از دیدگاه طب سنتی
آلوئهورا در طب سنتی به نام «گیاه صبر» شناخته شده و طبیعتی گرم و خشک دارد و خارج کننده سودا و بلغم، باز کننده انسداد کبدی و تحلیل برنده بادها است. همچنین به تنهایی برای مفاصل و با گل سرخ و مصطکی جهت خارج کردن انواع کرم و بیماریهای طحال و کلیه مناسب است.
-
آیا می توانم در طول پریود چای سبز بنوشم؟
چای سبز یک ادرارآور طبیعی است که به کاهش احتباس آب، کاهش نفخ و کاهش درد پریود کمک می کند.
-
خواص مصرف «نعنا فلفلی» از دیدگاه طب ایرانی
نعنا فلفلی که در طب سنتی ایران با نام «سوسنبر» شناخته میشود، طبیعتی گرم و خشک دارد و مدر،خارج کننده کرم شکم، رفع کننده سنگ مثانه و سنگ کلیه بوده و برای تهوع و استفراغ و پیچش روده مفید است.
-
گیاهانی که قلبمان را آرام میکنند
وقتی قلب انسان از حالت عادی تندتر و محکمتر بزند به گونهای که فرد بتواند لرزش آن را در قفسه سینه و گردن خود احساس کند، «تپش قلب» اتفاق افتاده است.
-
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت:
کدهای بیماریهای طب ایرانی وارد فهرست طبقهبندی بینالمللی بیماریها شد
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از ورود کدهای بیماریهای طب ایرانی به فهرست بیماریهای بینالمللی با حضور نماینده دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت خبر داد.
-
مصرف «خارشتر» به بهبود کدام بیماریها کمک میکند؟
خارشتر گیاهی است که بیشتر در بخشهای جنوبی کشور یافت میشود و برای بواسیر، پاکسازی مثانه، تسهیل استفراغ، برطرف کردن قولنج و ... موثر است.
-
بهترین زمان خواب از دیدگاه طب سنتی
متخصص طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تاکید بر اهمیت خواب کافی و در زمان مناسب، به تشریح فواید آن پرداخت و گفت: اگر خواب متعادل و پیوسته در شب داشته باشیم، با روشن شدن هوا و شروع روز، بدن با نشاط، آماده کار و فعالیت خواهد بود.
-
مزاجم را چطور تشخیص دهم؟
متخصص طب ایرانی درباره ویژگی مزاج های مختلف,٬ راه شناخت مزاج و مواد غذایی ویژه هر مزاج توضیح داد.
-
مصرف "سیر" چه فواید و عوارضی دارد؟
سیر طبیعتی گرم و خشک دارد و مسهل بلغم و سودا و صفرا و اخلاط سوخته، مدر و جلابخش پوست است و جهت مفاصل و امراض بلغمی و سوداوری مفید است.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
خواص دارچین برای لاغری
دارچین یکی از ادویههای پرکاربرد مخصوصاً در صنعت تغذیه است.دارچین پرکارآمد ترین ادویه برای لاغری و کاهش وزن در دنیا است، این ادویهی محبوب ایرانیان، از پوست درخت cinnamon گرفته میشود. استفاده از این ماده در طیف وسیعی از مواد غذایی بهعنوان ادویه یا حتی طعمدهنده از زمان مصر باستان کاربرد دارد. عطر و طعم این ادویه، آن را جزء ادویههای پرکاربرد قرار داده است. در این مقاله به بررسی خواص دارچین بهخصوص خواص دارچین برای لاغری میپردازیم. با ما همراه باشید.
-
این خوردنی خوشمزه پوست را جوان نگه می دارد
کارشناس تغذیه گفت:کاکائو از جمله مواد مغذی و انرژیزای طبیعی است و برای پوست و جوان نگه داشتن آن مفید است؛ضمن اینکه جلوی ابتلا به بیماریهایی از جمله آلزایمر را میگیرد.
-
این افراد در زمستان بیشتر بیمار میشوند
افراد سرد مزاج حتما در زمستان و به ویژه هنگام خواب سر را با کلاه و روسری بپوشانند.
-
خواص درمانی «زنجبیل» از دیدگاه طب سنتی
زنجبیل طبیعتی گرم و خشک دارد که مقوی هاضمه، باز کننده انسدادهای کبدی، ملین، مقوی حافظه، کبد و معده است. زنجبیل گرمی بخش، برنده بادهای غلیظ معده و روده، خشک کننده رطوبات و بلغم است و جهت اخراج خلط غلیظ به کار میرود و مواد غلیظ را لطیف میکند.
-
خواص درمانی و عوارض «چای» از دیدگاه طب سنتی
چای طبعی گرم و خشک دارد که به نظر میرسد مصرف آن در کاهش خطر بروز سرطان و بیماریهای دندانی نقش دارد؛ همچنین رقیقکننده مواد، مدر، تسکین دهنده تشنگی کاذب و التهاب معده، صاف کننده خون و رنگ صورت، پاک کننده معده، از بین برنده بوی بد دهان و ... است.
-
درمان اختلال هاضمه با مصرف «گشنیز» در طب سنتی
درباره طبع گیاه گشنیز متخصصان طب سنتی نظرات متفاوتی دارند؛ برخی آن را سرد و خشک، برخی سرد و تَر و عدهای این گیاه را گرم و خشک توصیف کردهاند که تسکیندهنده التهاب معده، مقوی معده و میوه آن بندآورنده اسهال و کشنده کرم معده است.
-
خواص درمانی «خارخاسَک» از دیدگاه طب سنتی
گیاه خارخاسک طبعی گرم و خشک دارد که پاککننده، مدر ادرار، تسکین دهنده درد مثانه، شکننده سنگ ریز، اعتدال دهنده قوام اخلاط و مواد، ملین و از بین برنده قولنج گرم است و به شکل غیررسمی نیز در درمان سرفه، سردرد و سنگ کلیه کاربرد دارد.
-
خواص درمانی «ریحان» از دیدگاه طب سنتی
گیاه ریحان که در طب سنتی به نام «شاهسپرم» شناخته میشود، طبعی گرم و خشک دارد و تحلیلبرنده ورمها و خوابآور بوده و بوییدن آن از بین برنده سردرد افراد گرم مزاج و دور کننده حشرات موذی است.
-
خواص درمانی گیاه «شنبلیله» از دیدگاه طب سنتی
شنبلیله گیاهی علفی با برگهای متناوب است که در طب سنتی با نام حلبه شناخته میشود و طبیعت آن گرم و خشک بوده و ملین، رقیقکننده اخلاط غلیظ، روان کننده ادرار و خون قاعدگی و مقوی ریه است.
-
چند توصیه طب سنتی برای پیشگیری از کبد چرب
یک متخصص طب سنتی چند توصیه تغذیهای طب ایرانی برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بیان کرد.
-
خواص درمانی گیاه زردچوبه از دیدگاه طب سنتی
زردچوبه که با نام علمی Curcuma longa L شناخته میشود؛ گیاهی علفی به ارتفاع یک تا یک و نیم متر است که کاربرد تایید شده آن برای رفع مشکلات سوء هاضمه و از دست دادن اشتها است؛ اما به شکل غیر رسمی در درمان برخی بیماریهای دیگر هم استفاده میشود.
-
هشدار وزارت بهداشت درخصوص انجام فصد، حجامت و زالو درمانی
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در واکنش به انتشار فیلمها و اخبار غیرعلمی که روشهای خونگیری و اعمال یداوی غلط را به نام طبسنتی ترویج کرده که موجب نگرانی دغدغهمندان حوزه سلامت شده، نکاتی را بیان کرد.
-
راهکارهای طب سنتی برای پایین آوردن فشارخون
یکی از عوامل اثرگذار در بروز بیماریهای قلبی و عروقی، پرفشاری خون شناخته میشود و این درحالی است که حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد جمعیت بالای ۳۰ سال کشور به بیماری پرفشاری خون مبتلا هستند اما نیمی از این افراد از ابتلای خود به بیماری پرفشاری خون بیاطلاع هستند.
-
۱۲ توصیه تغذیهای طب سنتی برای "شب یلدا"/ خواص میوههای شب چله
مراسم شب یلدا یکی از رسوم کهن ایرانی است که در آن اعضای خانواده دور یکدیگر جمع میشوند و سفرههای رنگین پهن میکنند؛ طب سنتی ایرانی توصیههایی برای حفظ سلامتی در این مراسم باستانی دارد.
-
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت مطرح کرد
لزوم فراهم شدن زمینه توسعه طب ایرانی با تلاش پژوهشگران و محققان
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: ضروری است پژوهشگران و محققان حوزه طب ایرانی با تلاش و کوشش بیشتر، زمینههای توسعه و تعالی این دانش ارزشمند و شکوفایی اقتصاد کشور را فراهم کنند.
-
فواید شگفت انگیز دانهی به برای سلامتی
به، میوه ای است مربوط به خانواده سیب و گلابی و به دلیل طعم خاص و ویژگی های معطر آن مورد توجه قرار می گیرد.