-
درخواست تشکیل نهاد مستقل برای سلامت دیجیتال
فاطمه محمدبیگی، مدیرکل آیتی وزارت بهداشت و رئیس کمیته سلامت الکترونیک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در نشست اخیر این کمیته بر ضرورت ارتقای ساختار IT در وزارت بهداشت تاکید کرد. وی بیان داشت که سلامت الکترونیک سالها در سطحی پایین مدیریت شده و برای دستیابی به پیشرفتهای واقعی در این حوزه، نیاز به ایجاد یک ساختار تخصصی و مستقل با نیروی متخصص و بودجه مناسب احساس میشود. این نشست به بررسی تکالیف برنامه هفتم و ارائه گزارشهایی از سازمانهای تأمین اجتماعی و بیمه سلامت نیز اختصاص داشت. محمدبیگی با تقدیر از تلاشهای موجود، هشدار داد که بدون تغییرات ساختاری، پیشرفتها در سطح باقی خواهد ماند.
-
اعزام ۳۰ آتشنشان تهرانی برای مهار حریق گسترده در بندرعباس
در پی وقوع آتشسوزی گسترده در بندرعباس، ۳۰ آتشنشان از تهران به همراه تجهیزات تخصصی به منطقه اعزام شدند تا به مهار این حادثه کمک کنند. رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز از امیدواری به پایان هرچه سریعتر این بحران خبر داد.
-
پشت پرده ماجرای خودکشی دانش آموزی در پرند
روز دوشنبه اول اردیبهشتماه، اندکی بعد از ساعت سه بعد از ظهر دختر نوجوانی در یکی از دبیرستانهای پرند به قصد خودکشی از تراسی که تخمین زده میشود حدود هفت متر ارتفاع داشته باشد به پایین پریده است و صورتش با آسفالت کف حیاط مدرسه یکی شده است.
-
کشف جدید دانشمندان در مورد چربی شکم
چرا اندازه دور کمر با افزایش سن بزرگتر میشود؟
افزایش اندازه دور کمر در میانسالی مشکلی است که بسیاری با آن مواجه هستند و این افزایش چربی شکمی نه تنها از نظر زیبایی، بلکه از جنبههای بهداشتی نیز اهمیت دارد. تحقیقات جدید نشان میدهند که این تغییرات به دلایل سلولی و خاص مربوط به افزایش سن است و ممکن است درمانهای هدفمند برای پیشگیری از این روند در دسترس باشد.
-
آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست! تغییرات اقلیمی خطر آلرژیهای فصلی را افزایش میدهد
با آغاز فصل بهار، افراد مبتلا به آلرژی فصلی شاهد بروز علائمی همچون آبریزش چشم، گرفتگی بینی و عطسههای مکرر هستند. اما بررسیهای جدید نشان میدهند که تغییرات اقلیمی نه تنها این علائم را شدت میبخشد، بلکه فصول آلرژی را طولانیتر و شدیدتر میکند.
-
افراد مبتلا به میگرن در معرض خطر بالاتر سکته مغزی هستند
مطالعات جدید دانشمندان فنلاندی نشان میدهد که افراد مبتلا به میگرن، بهویژه کسانی که میگرن همراه با آئورا دارند، بیش از ۷۰ درصد بیشتر از افراد سالم در معرض سکته مغزی قرار دارند. این یافتهها میتواند توجه بیشتری به نیاز به مراقبتهای پزشکی ویژه برای این گروه از افراد جلب کند.
-
در آمار مرگ و میر مادران باردار حین زایمان سربلند هستیم
ایران در زمینه مرگ مادران باردار زودتر از موعدی که سازمان بهداشت جهانی در نظر گرفته بود، موفقیتهای چشمگیری به دست آورد. ما باید تا سال 2030 به اهداف مشخص در مرگ و میرمادران میرسیدیم که با همت مسئولان حوزه سلامت هماکنون در وضعیت مطلوب قرار گرفتیم و بهتر از نرمهای جهانی حرکت میکنیم. در سراسر دانشگاهها و شبکههای بهداشت و درمان کشور برای مرگ و میر مادران باردار کمیتههای اختصاصی تشکیل میشود و حتی یک مورد هم با حساسیت پیگیری میشود.
-
آداب از یاد رفته کمپ نشینی
در دورانی که شهرنشینی، شلوغی و گرانی سفرهای رسمی، بسیاری را خسته کرده، کمپینگ و اقامت سیار برای عدهای تبدیل به راه فراری از روزمرگی شده است. بازتاب این موضوع امسال در سریال محبوب پایتخت نیز بهوضوح دیده شد؛ چرا که در این سریال یکی از بخشهای جالب توجه، ماجرای کمپر ارسطوست.
-
امید به درمان مبتلایان به سندروم داون
در جدیدترین پژوهش از موسسه یادگیری و حافظه پیکاور و مرکز سندروم داون آلانا در MIT، دانشمندان دریافتند که تحریک حسی با فرکانس ۴۰هرتز موجب بهبود شناختی، افزایش اتصالهای عصبی و رشد نورونهای جدید در موشهایی شده است که به طور ژنتیکی برای شبیهسازی سندرم داون طراحی شدهاند.
-
چرا سکتههای مغزی در سنین پایین زیاد شده است؟
شیوع سکته مغزی در میان جوانان نگرانیهای زیادی ایجاد کرده است و پرسش این است،دلیل این موضوع چیست؟
-
راهکار مقابله با گرسنگی از نوع کاذب
بررسیهای علمی نشان داده که چه فاکتورهایی در بروز حس گرسنگی کاذب مؤثر است.
-
خانمها! یک سال پیش از بارداری به فکر سلامت خود باشید
اگر تصمیم به مادر شدن دارید، بهتر است یک سال زودتر از تصمیم به بارداری به مراکز سلامت مراجعه کنید؛ مشاورهها و مراقبتهای پیش از بارداری، تضمینی برای بارداری کمخطر و زایمانی ایمن است؛ توصیهای که متخصصان برای همه بانوان در سنین باروری جدی میگیرند.
-
میلیونها زیر میز منشیها؛ وقتی نوبت، بهای نقدی دارد!
درحالیکه بسیاری از پزشکان با ساعتهای طولانی کار و تخصص بالا بهسختی درآمد متوسطی کسب میکنند، برخی منشیهای مطب با واسطهگری در نوبتدهی، به درآمدهایی دست پیدا کردهاند که از حقوق پرستار باتجربه هم فراتر رفته؛ درآمدهای زیرمیزی که اغلب بیصدا و بینظارت، مسیر نظام سلامت را منحرف کردهاند.
-
چرا گلودرد هنگام خمیازه بدتر میشود؟
گلودردی که هنگام خمیازه کشیدن شدت مییابد میتواند نشانهای از مشکلات مختلف مانند گلودرد استرپتوکوکی باشد. درمان بستگی به علت اصلی دارد و میتواند شامل مصرف آنتیبیوتیکها، درمان حمایتی یا جلوگیری از تماس با محرکهای محیطی باشد. در صورت عدم بهبود علائم یا بدتر شدن آنها، حتماً به پزشک مراجعه کنید.
-
ترخیص ۷۲۹ مصدوم حادثه بندر شهید رجایی؛ ۲۱ نفر همچنان در ICU
آخرین وضعیت مصدومان بندر شهید رجایی
رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: ۷۲۹ نفر از مصدومان حادثه تلخ بندر شهید رجایی پس از دریافت خدمات درمانی، از مراکز درمانی ترخیص و به آغوش خانوادههای خود بازگشتند.
-
تکنیک کاهش استرس با کمک روتین صبحگاهی
ایجاد یک روتین صبحگاهی مناسب میتواند انرژی، تمرکز و انگیزهی شما را برای کل روز افزایش دهد. ترکیبی از فعالیتهای آبرسانی، تغذیهی مناسب، مراقبت شخصی، ورزش و برنامهریزی میتواند ذهن و بدن شما را آماده کند.این روتین را به تدریج و با کارهایی که دوست دارید شروع کنید تا بتوانید آن را پایدار نگه دارید. حتی کسانی که علاقهای به صبح زود ندارند هم میتوانند با انتخاب فعالیتهای دلخواه، از مزایای روتین صبحگاهی بهرهمند شوند.
-
ساخت پتروشیمی تهدیدی جدی برای میانکاله
ماجرای ساخت پتروشیمی در نزدیکی تالاب بینالمللی میانکاله از اسفند سال 1399شروع شد. البته این طرح پیش از انقلاب در حد پیشنهاد و رد آن مطرح شده بود ولی وزیر نفت دولت حسن روحانی این طرح را در آخرین روزهای سال 1399به تصویب رساند ولی کلنگش یک سال بعد در دولت ابراهیم رئیسی زده شد.
-
هوای تهران در وضعیت قرمز برای گروههای حساس
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، شاخص آلودگی هوای تهران امروز ۷ اردیبهشت از مرز ۱۰۰ عبور کرده و در محدوده ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفته است؛ شرایطی که نیازمند احتیاط ویژه سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و ریوی است.
-
موتورلانس، ناجی جان در دل ترافیک کلانشهرها
با شدت گرفتن ترافیک در کلانشهرها و کمبود پایگاههای اورژانس، ارائه خدمات فوری پزشکی با چالشهای جدی مواجه شده است؛ در این میان، موتورلانسها بهعنوان راهکاری سریع، اقتصادی و مؤثر در کاهش زمان رسیدن نیروهای امدادی به صحنه حادثه، بیش از پیش اهمیت یافتهاند.
-
خطر خاموش در بدن؛ کمبود ریزمغذیها را شوخی نگیرید
یک متخصص تغذیه هشدار داد کمبود برخی ریزمغذیهای حیاتی مانند آهن، روی و کلسیم ممکن است سالها بدون علامت باشد اما بهتدریج سلامت بدن را بهشدت تهدید کند؛ وضعیتی که از آن با عنوان «گرسنگی پنهان» یاد میشود.
-
انتقادها به شروط عجیب برای بیمه لپتاپ دانشجویی
با انتشار جزئیات بیمه موبایل و لپتاپ دانشجویان در برابر دزدها، کاربران فضای مجازی به سرعت واکنش نشان دادند.
-
افزایش کیفیت لبنیات بدون گرانی؛ راهی برای سلامت سفرههای ایرانی
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اعلام کرد یکی از مؤثرترین راهکارها برای مقابله با کاهش مصرف لبنیات در کشور، افزایش ارزش تغذیهای این محصولات بدون تغییر قیمت است.
-
کارهایی که به نبرد با افسردگی میروند
یکی از ویژگیهای انسان افسرده این است که برای بهبود وضع خود گامی برنمیدارد. روانشناسان توصیه میکنند فرد افسرده باید تحرک داشته باشد.
-
وقتی طبابت سرسری منجر به گلایه بیمار میشود
معاینه کامل پزشکی چه خصوصیتهایی دارد و بیماران چه انتظاراتی میتوانند از پزشکان از این بابت داشته باشند؟
-
انفجار مرگبار در بندرعباس؛ هشدار وزارت بهداشت
عصر امروز با وقوع انفجاری بزرگ در اسکله شهید رجایی بندرعباس، ۵ نفر جان باختند و بیش از ۷۰۰ نفر زخمی شدند. موج انفجار، خسارات گستردهای به خودروها و ساختمانهای اطراف وارد کرده و دود ناشی از آن، سراسر شهر را فرا گرفت.
-
محیط بان پارک ملی گلستان به دست شکارچیان غیرمجاز به شهادت رسید
محیط بان پارک ملی گلستان با گلوله شکارچیان به شهادت رسید. این دومین شهیدِ محیط بان این پارک ملی طی نیم دهه اخیر است.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
تراشیدن دندان برای لمینت واجب است؟
لمینت دندان یکی از محبوبترین روشهای زیبایی دندانپزشکی است که به افراد کمک میکند لبخندی جذابتر و زیباتر داشته باشند. اما یکی از سوالات رایج درباره این روش این است که آیا تراشیدن دندان برای لمینت ضروری است؟ این موضوع برای بسیاری از افرادی که به دنبال اصلاح طرح لبخند خود هستند، نگرانکننده است، زیرا تراشیدن دندان ممکن است به نظر آسیبرسان بیاید. در این مقاله، به طور جامع به این موضوع میپردازیم، مزایا و معایب تراشیدن دندان را بررسی میکنیم و به شما کمک میکنیم تا تصمیم آگاهانهای بگیرید.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
ویتامینهای ضروری برای کاهش وزن
بهتر است که بدانید کاهش وزن سریع هیچگاه با مصرف ویتامینها و مواد معدنی صورت نمیگیرد، ولی تحقیقات نشان میدهد که مصرف بعضی از ویتامینها و مواد معدنی میتواند به پایین آمدن وزن شما کمک زیادی کند. در حقیقت اگر رژیم متعادلی داشته باشید، باید ورزش کنید و به همراه آن از ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدنتان استفاده کنید، کاهش وزن شما با سرعت بسیار بیشتری اتفاق میافتد. در این مقاله میتوانید با ویتامینهای ضروری برای کاهش وزن آشنا شوید؛ پس تا انتهای این مقاله همراه با ما باشید.
-
علائم اولیهی آلزایمر چیست؟ چه زمانی باید به روانپزشک مراجعه کنیم؟
مغز مثل یک ماشین، دقیق و منظم کار میکند و همه اطلاعات از خاطرات گرفته تا نامها، آدرسها و لحظات مهم زندگی را در قفسههای مشخصی به دقت بایگانی میکند. اما حالا تصور کنید این قفسهها یکییکی بههم میریزند، اسمها محو میشوند، مسیرهای آشنا ناپدید میشوند و کلمات از لابهلای فکرها سر میخورند و گم میشوند. آلزایمر دقیقاً از همینجا شروع میشود؛ از پاک شدن جزئیات کوچک و فراموشیهای ظاهراً بیاهمیت که کمکم مسیر زندگی را تغییر میدهند.
-
نوبت آنی با ارتوپد کودکان در کرج - بدون معطلی
دنبال نوبت فوری از بهترین ارتوپد کودکان در کرج هستی که هم تخصص کافی داشته باشه و هم با بچهها ارتباط خوبی برقرار کنه؟ رزرو نوبت آنی و دسترسی آسان در کرج با فوق تخصص ارتوپد اطفال کرج